Apex Pasta Cila Hare Çizik Giderici, Araba Oto Çizik Giderici 1 litre

470 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  470 TL
%10 indirim
2 x  423 TL
846 TL
%15 indirim
3 x  399,50 TL
1.198,50 TL
%20 indirim
5 x  376 TL
1.880 TL

Ürün Bilgileri

Apex Pasta Cila Hare Çizik Giderici, Araba Oto Çizik Giderici 1 litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APEX TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: ER-KİM MAKİNA OTOMOTİV KİMYASAL NAKLİYAT TİCARET SANAYİ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336053707800013 Vergi Kimlik Numarası: 3360537078
    Bu ürün APEX TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pasta cila hare ve çizik giderici ile aracınızdaki ince çizikleri, hologramları ve diğer kusurları kolayca yok ederek göz kamaştıran bir parlaklık elde edin.Bu çizik hare giderici özel oto bakım ürünü ile , boya üzerindeki mikro çizikleri doldurarak pürüzsüz bir yüzey oluşturur.1 litrelik hare giderici ile tüm aracınızı kaplayabilir ve uzun süreli koruma sağlayabilirsiniz.Çok yönlü pasta cila hare giderici, elle veya polisaj makinesi ile uygulamaya uygundur. Bu sayede ürünü ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz.Pasta cila hare gidericinin kullanımı : Ürünü uygulama yapacağınız bölgeyi temizleyin ve kurulayın. Yumuşak bir mikrofiber beze az miktarda ürün alın. Düzgün ve dairesel hareketlerle uygulama yapın. Temiz ve kuru bir mikrofiber bezle ürünü silin. Gerekirse işlemi tekrarlayın.Uygulama İpuçları: Ürünü gölgede ve serin bir ortamda kullanın. Uygulama yapmadan önce ürünü iyice çalkalayın. Farklı bölgelerde test ederek en uygun uygulama yöntemini belirleyin. Ürünü aşırı kullanmaktan kaçının. Otomobilinizin kusursuz görünmesini ve parlaklığını korumasını istiyorsanız pasta cila hare ve çizik gidericiyi deneyin!
Geri Bildirim Ver