Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 Kitap Set 20 Kitap Hikaye Seti Kutusuz

435 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
372,90 TL

Ürün Bilgileri

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 Kitap Set 20 Kitap Hikaye Seti Kutusuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitaya Satıcı Ünvanı: MUTLU CAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2654945768600001 Vergi Kimlik Numarası: 1970955655
    Bu ürün Pitaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stefan Zweig Seti 10 Kitap (SET-1) - Kuş Kapanı & Dönüşüm (86 Sayfa) - Satranç (70 Sayfa) - Dadı & Leporella (64 Sayfa) - Ayışığı Sokağı & Korku (80 Sayfa) - Yakıcı Sır (88 Sayfa) - Kaçak & Sahaf Mendel (56 Sayfa) - Bir Çöküşün Hikayesi & Amok (120 Sayfa) - Hayatın Mucizeleri (88 Sayfa) - Virata Ya da Ölümsüz Bir Kardeşin Gözleri (56 Sayfa) - Görünmez Koleksiyon Unutulmuş Düşler & Karda (54 Sayfa) Stefan Zweig Seti 10 Kitap (SET-2) - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu (56 Sayfa) - Geç Ödenen Bedel (94 Sayfa) - Gömülü Şamdan (136 Sayfa) - Kızıl (54 Sayfa) - Olağanüstü Bir Gece (80 Sayfa) - Alacakaranlıkta Bir Öykü (52 Sayfa) - Bir Kalbin Çöküşü (56 Sayfa) - Mecburiyet (56 Sayfa) - Bir Kadının 24 Saati (80 Sayfa) - Rahel Tanrıyla Hesaplaşıyor (56 Sayfa) Barkod: Yayınevi: Aperatif Kitap Yayınları Yazar: Stefan Zweig Sayfa: 1480 Sayfa Kağıt: 2.Hamur Kağıt Boyut: 13.00x21.00 cm Basım Yılı: Ocak 2019

Ürün Özellikleri

  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 Kitap Set Kutusuz

Günü keyifli kılan kitaplar, set halinde müşterilere sunulabilir. Okuması zevkli ve belirli bir zaman alan her bir eser, bir sonraki eser için merak uyandırır. Stefan Zweig tarafından kaleme alınan ve yirmi adetten oluşan set, pek çok kişinin kitaplığında yer bulur. Kutusuz haldeki bu yapıtlar aynı zamanda ciltsizdir. Her biri farklı bir olay örgüsüne sahiptir. Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig adlı yazarın çoğu kişi tarafından bilinen eserlerini sunar. Yapıtlar ince ve bir o kadar da yoğun bir anlatıma sahiptir. Belirli bir sayıda kelime ile birlikte derin anlama sahip olan cümleler, farklı kişiler tarafından çeşitli şekillerde yorumlanır. Bu da okuyan herkesin kendine göre bir anlam çıkarmasına yardımcı olan eserleri siz de tercih edebilirsiniz.

  • Türkçe basım dili
  • Akıcı dile sahip eserler
  • Ciltsiz set

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig Özellikleri

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig Özellikleri

Belirli bir yaş grubuna hitap eden esrarengiz olay örgüleri ile dikkat çeken kitapları siz de okuyabilirsiniz. Farklı dallarda ve konularda yazılan eserler, birbiri ile bağlantılı değildir. Aynı yazarın kaleminden çıkar. Aperatif Kitap Yayınları stefan Zweig kitap seti, kitaplığı süslerken aynı zamanda okurlara heyecan verir. İlgi çekici olay örgülerinin yanı sıra farklı anlatım tarzları da dikkat çeker. Güne başlarken ya da günü sonlandırırken kendinize ayırdığınız vakitleri söz konusu eser ile taçlandırabilirsiniz. Bu sayede hem bakış açınızı geliştirebilir hem de olayları yorumlama noktasında efektif bir şekilde düşünebilirsiniz. Çocuklar ve gençler tarafından sevilerek okunan eserler, tasarımları sayesinde dikkat çeker. Kutusuz olması kitaplık içerisine arzu edilen şekilde yerleştirilmelerini olanaklı kılar. Esrarengiz ve düşündürücü kurgular okumayı seviyorsanız büyük bir titizlikle hazırlanan eseri kişisel kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Aperatif Yayınları Stefan Zweig Set Kullananlar

Aperatif Yayınları Stefan Zweig Set Kullananlar

Kitaplar, farklı kurguları ile okurları içine çeken ürünlerdir. İçerisinde tam olarak yirmi adet farklı kitabı bulunduran set ise farklı açılardan okurları memnun eder. Hem tasarımı hem de özenle seçilen kelimeleri ile hedef kitlenin beğenisini kazanır. Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 kitap set kutusuz olarak sunulur. Her bir kitap farklı sayfa sayısına sahiptir. Toplamda 1480 sayfaya tekabül eder. 2. hamur kağıttan meydana gelen eserler, uzun yıllar boyunca kitaplıktaki yerini korur. Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 kitap set kutusuz kullananlar ise ürünün bu gibi özelliklerinden memnun kalır. İnce ve içerik bakımından zengin çok sayıda kitabın aynı anda sunulması okurların ilgisini çeker. Gerek kağıt kalitesi gerekse baskı noktasında kendini gösteren özen dikkat çeker. Kolaylıkla sipariş oluşturarak okuma saatlerinizi keyifli ve anlamlı kılabilirsiniz.

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig Set Fiyatı ve Yorumları

Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig Set Fiyatı ve Yorumları

Farklı duygu ve düşüncelere kapı aralayan kitaplar, aynı zamanda okurların hayal dünyasının gelişmesine de katkı sağlar. Bu gibi avantajlar okur kitlesini memnun ederek kitapların öne çıkmasına da destek verir. Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 kitap set kutusuz yorumları, her biri çeşitli kurguya sahip eserlerden meydana gelir. Rahel Tanrıyla Hesaplaşıyor, Bir Kadının 24 Saati, Mecburiyet, Bir Kalbin Çöküşü, Alacakaranlıkta Bir Öykü, Olağanüstü Bir Gece ve Kızıl gibi dikkat çekici isimlere sahip olan eserler bunlardan bazılarıdır. 13 cm x 21 cm kağıt boyutu ile hem taşımayı hem de okumayı kolay kılan eserler, gençlerin verimli zaman geçirmesine de yardımcı olur. Bunun dışında farklı konularda da fayda sağlar. Trendyol üzerinden Aperatif Kitap Yayınları Stefan Zweig 20 kitap set kutusuz fiyatı hakkında bilgi alıp sipariş oluşturabilirsiniz.