APEKS Thermiq 5mm Erkek Dalış Elbisesi

23.628,57 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: L
L
M
S
XL

Ürün Bilgileri

APEKS Thermiq 5mm Erkek Dalış Elbisesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ROTA DALIŞ Satıcı Ünvanı: ROTA DALIŞ SUALTI AV VE SPOR MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735097856000001 Vergi Kimlik Numarası: 7350978560
    Bu ürün ROTA DALIŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apeks THERMIQ 5mm Yarı Kuru Dalış ElbisesiVücut sıcaklığını ortalama 2°C artıran eşit ısı dağılımı ile daha uzun süre sıcak kalın ve dip sürelerini uzatın. Bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan, vücudun daha sıcak bölgelerindeki ısıyı daha soğuk olanlara aktararak cilt sıcaklığını eşitler. Hem suyun içinde hem de dışında en üst düzeyde esneklik sağlayan süper esnek kireçtaşı neopren ile dalış yaparken üstün konforu deneyimleyin.GRAFEN NEDİR?Grafen, altıgen bir kafes içinde düzenlenmiş bir atom kalınlığında bir karbon atomu tabakasıdır ve ısıyı dünyadaki herhangi bir malzemeden daha iyi iletir. Grafen, bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan vücut ısısını eşitler - vücudun daha sıcak kısımlarından daha soğuk kısımlara ısı aktarır. Vücut ısısını ortalama 2°C yükseltir ve kendisine 'mucize malzeme' unvanını kazandırmıştır.THERMIQ 5mm Wetsuit Kadın Özellikleri:ECO NEOPRENE: Kireç taşından yapılan neopren, geleneksel petrol bazlı neoprenlere göre çevreye daha duyarlıdır.SIVI DİKİŞLER: Çift dikişli ve sızdırmaz dikişler su girişini önler ve dalış giysisinin ömrünü uzatır.SÜPER ESNEKLİK: Minimum kısıtlamayla hareket edebilmeniz için 4 yöne esneyen neopren.İÇ CONTALAR: Dahili bilek ve ayak bileği contaları su girişini en aza indirerek sizi daha sıcak ve kuru tutar.SU BAZLI YAPIŞTIRICI: (AQUA A) Su bazlı laminasyon ve yapıştırma yapıştırıcılarında daha az zararlı kimyasallar ve solventler kullanılır.GRAFEN TEKNOLOJİSİ: Süper iletken astar, ısıyı sıcak noktalardan soğuk noktalara aktarır.GERİ DÖNÜŞÜMLÜ LAMİNASYON KUMAŞI: Laminasyon kumaşı, geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılır.Çevreye DuyarlıApeks, karbon ayak izimizi azaltmaya yardımcı olmak için mümkün olduğunca çevre dostu malzemeler ve süreçler kullanmaya kendini adamıştır.Su Bazlı TutkalSolvent bazlı laminasyon yapıştırıcısını su bazlı yapıştırıcıya dönüştürerek zararlı uçucu organik bileşikleri ortadan kaldırdık.Dope Boyalı İplikDope-dying, boyama işlemi olmadan renkli iplikler üretmek için boya pigmentlerini erimiş plastik solüsyona aşılar. Bu, enerji tüketimini ve su kirliliğini azaltırken muazzam miktarda su tasarrufu sağlar.Eko Karbon siyahıNeoprenin ana bileşenlerinden biri olan karbon siyahı, artık hurda lastik lastiklerden yapılabilir. Bu, enerji tüketimini önemli ölçüde azaltır ve dalış giysisi başına CO2 emisyonunu 200 g azaltır.kireçtaşı neoprenAna neopren bileşik, kloropren kauçuk yongaları oluşturmak için kireçtaşından kalsiyum karbonat kullanır, kirli petrol bazlı bileşenler kullanmak yerine kloropren kalır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Kalınlık 5 mm
  • Palet Bedeni Palet Yok
Geri Bildirim Ver