AOLEAD H4 Angle Eye Motosiklet Led Xenon Far Ampulü

2.230,05 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

AOLEAD H4 Angle Eye Motosiklet Led Xenon Far Ampulü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Binbirton Satıcı Ünvanı: YUNUS SARITAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7500504996
    Bu ürün Binbirton tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Mavi melek gözü ile DRL? H4 led far ampulü motosikleti ile donatılmıştır. Mavi melek gözü yağmurlu ve sisli günlerde güçlü bir nüfuz etme gücüne sahiptir. LED mavi melek gözü, karşıdan gelen trafiğe karşı bariz uyarıda bulunur, tehlike olasılığını azaltır ve sürüş güvenliğinizi korur. Melek göz, motosikletiniz için harika bir dekorasyondur, motosikletinizin benzersiz görünmesini sağlar.
  • ?Halojenlerden mükemmel yükseltme? 3200LM'ye kadar yüksek parlaklık, 25W / ampul yüksek güce sahip 12 adet yüksek kaliteli CSP cips, geleneksel halojen ampullerden 3 kat daha parlak, karanlık geceyi kıracak kadar parlak. Karanlık noktalar veya gölgeli alanlar yok, geceleri motosiklet sürücüleri için daha uzun ışınlama mesafesi ve daha geniş görüş alanı yaratıyor.
  • ?Yüksek verimli Soğutma Sistemi? Daha az gürültü ile süper güçlü soğutma fanı Hızlı ısı dağılımı için uçak sınıfı kabuk alın, LED ısısını fanlara hızlı bir şekilde iletmek için mükemmel termal iletkenliğe sahip bakır alt tabaka, yardımcı olmak için soğutma fanı boyunca güçlü bir soğutma rüzgarı sağlar üretilen ısıyı dağıtın.
  • ?MONTAJI KOLAY? Çoğu motosiklete kolayca takılır, orijinal motosiklet hattını değiştirmeye ve hasar vermeye gerek yoktur, kurulumu kolaydır, tak ve çalıştır. Işık titremesi vb. İle karşılaşırsanız, lütfen uygun bir kod çözücü ekleyin veya bizimle iletişime geçin.
  • ?Mükemmel Servis Service IP68 Su Geçirmezlik Oranı, şiddetli yağmur, kar gibi şiddetli hava koşullarından korkmayın.
  • Boyut: H4 (9003 Hi / Lo) Satın Alma Öncesi Önemli Not * Karmaşık sistemle taşınan araçlara takılırsa, bu motosikletlerin dış LED ampullerinin aralıklı olarak açılıp kapanmasına veya bu motosikletlerin gösterge panosunda hataya neden olabilir, o zaman sorunu çözmek için bir çift dirence ihtiyacınız var. * H4 LED Far Ampulü Motosiklet Uzunluğu 90MM'dir, Lütfen satın almadan önce motosiklet ışıklarınızın uzunluğunu dikkatlice ölçün. Neden H4 LED Far Ampulü Motosikleti öneriyoruz? Melek gözü motosikletiniz için harika bir dekorasyon is Üstün kaliteli yüksek güçlü CSP LED çipleri ?25W, 3200LM / Ampul ?Xenon beyaz 6000K ?Yüksek verimli Soğutma Sistemi,% 100 daha yüksek soğutma verimliliği diğerleri ?Ayarlanabilir ve çıkarılabilir adaptör ?IP68 su geçirmez ?12V-24V araçlar için uygun ?Enerji tasarrufu sağlayan ışık kaynağı Paket içeriği 1 x H4 LED Far Ampulü Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.
Geri Bildirim Ver