Antilop Tepsili Mama Sandalyesi

1.457,54 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.450 TL

Ürün Bilgileri

Antilop Tepsili Mama Sandalyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HOMHET Satıcı Ünvanı: HALİL CAN TEMEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370685598
    Bu ürün HOMHET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Antilop tepsili mama sandalyesi bir mama sandalyesi, sosyal ve yeme becerilerini geliştirmeye yardımcı olması için küçük çocukların yetişkinlerle aynı masada oturmasına yardımcı olur.
  • Kolayca demonte edilerek taşınabilir.
  • Yükseltilmiş kenarlar dökülen yiyeceklerin yere düşmesini engeller.
  • Mama sandalyesi ayağı/mama sandalyesi oturma bölmesi/mama sandalyesi tepsisi: Yumuşak sabunlu solüsyon ile silerek temizlenebilir.
  • Temiz bir bez ile kurulayınız.
  • Emniyet kemeri dahildir.
  • Mama sandalyesi ayağı: Ayak:Çelik, renkli epoksi/polyester bazlı toz boya polipropilen plastik, polietilen plastik mama sandalyesi oturma bölmesi/ mama sandalyesi tepsisi: Polipropilen plastik ebatlar genişlik: 58 cm derinlik: 62 cm yükseklik: 90 cm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Model Portatif
  • Renk Beyaz
  • Taşıma Kapasitesi 0-10 Kg
  • Yükseklik Ayarı Yok
  • Tekerlek Yok
  • Katlanabilme yok
  • Çıkarılabilen Tepsi Evet
  • Ayarlanabilir Sırt Bölümü Yok
Geri Bildirim Ver

Antilop Tepsili Mama Sandalyesi

Ek gıdaya geçiş dönemine aşamasındaki bebekler için tepsili mama sandalyesi, gelişim ve konfor açısından büyük bir öneme sahiptir. Bebeğin oturma becerisini kazanması ve beslenme alışkanlıklarının pekişmesi adına özellikle tercih edilmektedir. 6.aya girildiğinde ailelerin uygun özelliklere sahip bir mama sandalyesi seçilmesi önerilmektedir. İkea Antilop tepsili mama sandalyesi, teknik özellikleri bakımından güvenli ve rahat bir kullanım için çok tercih edilen bir modeldir. 15 kiloya kadar taşıma kapasitesi olan sandalyeyi uzun süre kullanabilirsiniz. Yemek saatlerinde, bebeklerin sofrada ailelerin yanında yer alması ve sosyalleşebilmeleri gelişim sistemine de direkt olarak etkisi bulunmaktadır. Gıdaların keşfedilmesi ve motor becerilerin kullanılabilmesi için güvenli materyalden oluşan tepsisi sayesinde etkili bir öğrenme alanı sağlar. Tasarımı ile iskandinav mobilyasının güzel örneklerinden biri olan Antilop tepsili mama sandalyesi emniyetli ve ergonomik bir ürün olarak öne çıkmaktadır.

  • Kolay Kurulum ve Taşınabilme
  • Güvenlik Kemerli
  • Kolay Temizlenebilir

Uygun Fiyatlı Antilop Mama Sandalyesinin Özellikleri

Uygun Fiyatlı Antilop Mama Sandalyesinin Özellikleri

Mama sandalyesi için geniş bir alana sahip olmayan kişiler için portatif tepsili mama sandalyesi, uygun tercihlerden biri olarak tercih edilen bir üründür. Portatif özelliğe sahip olan ürün sayesinde, saklanması, kurulumu ve taşınması son derece kolaydır. İkea tepsili mama sandalyesi, polipropilen plastik malzemeden üretilmiştir. Çevreye duyarlı bir anlayışla tasarlanan ürün, BPA içermemektedir. Çelik ayakların altında bulunan polietilen plastik malzeme sayesinde, kaymaz tabana sahip sabit yapıda bir üründür. Bebeklerin hareket imkanını kısıtlamayan oturma alanı, 25 cm genişliğinde ve 22 cm derinliğindedir. Ürünün tamamı ise 56 cm genişlikte ve 59 cm derinliktedir. Masada sofra hizasına uygun olarak 90 cm yükseklikte ve maksimum 15 kg kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Antilop tepsili mama sandalyesi beyaz rengiyle son derece sade tasarımı ile her ortama kolaylıkla uyum sağlamaktadır.

Kolay Temizlenebilir Antilop Mama Sandalyesi

Kolay Temizlenebilir Antilop Mama Sandalyesi

Antilop tepsili mama sandalyesi öneri ve yorumları dikkatle incelendiği zaman kolay temizlenmesi çok sevilen özelliklerden biridir. Gelişim aşamasında olan bebeklerin, yemekleri tanıması ve yeme aktivitesini daha rahat öğrenebilmesi için tercih edilen bu sandalyelerin temizliği de sağlık açısından önem taşımaktadır. Yapımında sağlığa zararlı bir materyal içermeyen sandalyenin temizliğinde, sabunlu bir solüsyon ve yumuşak bir temizlik bezi kullanımı yeterlidir. Antilop tepsili mama sandalyesi ürünleri için yapılan temizlik sürecinin daha etkili ve rahat yapılabilmesi için portatif yapıdaki ürünü parçalarına ayırabilirsiniz. Bebeğinizin öğünü sırasında, akan ya da bulaşan yemek parçaları sebebi ile günde birkaç kez bu şekilde temizlenmesi önerilmektedir. Antilop tepsili mama sandalyesi satın al seçeneğini değerlendirerek, bebeğinizin öğrenirken, sosyalleşebileceği kullanışlı bir ürüne sahip olabilirsiniz.

Güvenlik Açısından BRBN-IKEA-ANTILOP-2

Güvenlik Açısından BRBN-IKEA-ANTILOP-2

Bebeğinizin sağlığı için güvenilir ürünler tercih ederek, olası kötü durumların önüne geçebilirsiniz. Oturma kısmının terletmediği,ergonomik yapıda olan bir ürün arayışında olan ebeveynler için Antilop tepsili mama sandalyesi tavsiye edilmektedir. Üretiminde kullanılan malzemeler kadar önemli tasarımıyla bebeklerin güvenliğini ve sağlığını korumalıdır. Bu tasarımın sahip olduğu emniyet kemeri sayesinde bebeğin sabit bir şekilde kalması ve düşme riskini en az seviyeye indirmektedir. Bu açıdan ebeveynlerin rahatlıkla her düz zeminde kullanabileceği sağlam bir üründür. Antilop tepsili mama sandalyesi yükseltici bacakları çelik materyalden yapılan bacakları ile devrilmeyi önlemektedir. Kullanıcılar tarafından yapılan antilop tepsili mama sandalyesi yorumlar ve puanları göz önüne alındığında üründen alınan verimi teyit edebilirsiniz. Ürünü almadan önce sahip olduğu ölçüleri inceleyerek, bebeğiniz için uygun olup olmadığına emin olabilirsiniz.