antihpv Siğil Kremi

Ürün Bilgileri

antihpv Siğil Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Miktar : 35 Gr Antihpv bitkisel yağlardan elde edilerek geliştirilmiş bir siğil kremidir. Antihpv krem sürülen bölgede siğil tarafından emilir ve deri altına nüfus eder. Deri altında bulunan HPV'nin yapısına enjekte olur ve etkisiz hale getirip vücuttan atılmasını sağlar. Sürülen bölgede siğilin tekrarlanmasını önler.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Antihpv 4798 Siğil Kremi

Cinsel yolla bulaşabilen HPV, başta genital bölge olmak üzere vücudun çeşitli yerlerinde siğillerin oluşmasına sebebiyet verir. Kabarık ve pürüzlü yaralar ve siğiller, HPV kaynaklı hastalıkların önemli belirtilerindendir. Cinsellik dışında da çeşitli yollarla insandan insana bulaşabilen bu virüs hayat kalitesini ciddi anlamda düşürür. Virüs nedeniyle oluşan yaralar ve siğiller ancak tedavi edildiğinde iyileşir. Tedavi edilmeyen yaraların miktarının artması ve vücudun diğer bölgelerine sıçraması da mümkündür. AntiHPV 4798 siğil kremi deri altına nüfuz eden bir üründür. Böylece siğillerin iyileştirilmesine katkıda bulunur. Haricî olarak uygulanan bu ürün, bitki bazlıdır. HPV kaynaklı siğillere bir müdahalede bulunmadan önce doktora danışılması tavsiye edilir.

  • Miktar: 20 Ml
  • Form: Krem
  • İçerik: Bitki özleri

AntiHPV 20 Ml Siğil Kreminin İçeriği Nedir?

AntiHPV 20 Ml Siğil Kreminin İçeriği Nedir?

AntiHPV genital siğil kremi bitki özlü bir içeriğe sahiptir. Bitkisel yağlardan elde edilen krem deriye oldukça iyi bir şekilde nüfuz eder. Deri altında HPV ile etkileşime girerek onu yok eder. Bu sayede cilt üzerindeki siğillerin iyileşmesini sağlar. AntiHPV 4798 siğil kremi içeriğinde bol miktarda bitki yağı ve özü bulunur. Kremin içeriğinde; su, setil alkol, gliseril stearat, siklopentasiloksan, ceteareth-20, aloe barbadensis yaprağı suyu, butyrospermum parkii butter, dimetikon, izopropil miristat ve meyan kökü bulunur. Krem; zerdeçal kökü, papatya özü, fenoksietanol, caprylyl glycol, sarı kantaron, lavanta, aynısefa çiçeği tohumu, sandal ağacı yağı, pantenol, tokoferil asetat ve allantoin de içerir. AntiHPV 4798 siğil kremini uygularken eldiven kullanmanız önerilir. Kulak pamuğu kullanarak da uygulama yapabilirsiniz.

AntiHPV 20 Ml Siğil Kremi 4798 Kimlerin Kullanımı için Uygundur?

AntiHPV 20 Ml Siğil Kremi 4798 Kimlerin Kullanımı için Uygundur?

AntiHPV 4798 siğil kremini kullanmadan önce doktora danışmanız önerilir. Bu krem, HPV kaynaklı siğilleri gidermeye yönelik geliştirilmiş bir üründür. Vücudunuzda çıkan siğillerin HPV kaynaklı olup olmadığı doktor muayenesinde anlaşılabilir. Belirtilen hastalığa sahip değilseniz bu ürünü kullanmanıza gerek yoktur. Ürün yalnızca HPV yüzünden oluşan siğiller için uygundur. Kremin esas özelliği cildi siğillerden arındırıp onarmaktır. AntiHPV 4798 siğil kremi, uygulama yapılan bölgede birkaç saat boyunca kalmalıdır. Bu süre, kremin deri altına nüfuz etmesi için gereklidir. Ardından krem sürdüğünüz bölgeyi sabun yardımıyla yıkayabilirsiniz. AntiHPV 4798 siğil kreminden etkili sonuç almak için bu ürünü gece yatmadan önce uygulayabilirsiniz. Gece boyunca cilt tarafından emilen krem, virüsle etkili bir şekilde mücadele eder. Bu sayede siğillerin iyileşmesini sağlar. Siğiller kararıp kurumaya başlayınca kremi kullanmayı bırakabilirsiniz.

AntiHPV 20 Ml Siğil Kremi Sağlık Açısından Güvenilir midir?

AntiHPV 20 Ml Siğil Kremi Sağlık Açısından Güvenilir midir?

AntiHPV 4798 siğil kreminin içeriğinin çok büyük bir kısmını bitki özleri oluşturur. Doğadan gelen gücüyle bu krem, güvenle kullanılabilir. Ancak kremi kullanmadan önce ürünün içeriğindeki bileşenlerden herhangi birine alerjiniz olup olmadığını bilmeniz önemlidir. Herhangi bir alerjik durum söz konusu değilse bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Alerjik durumlardan emin olmak ve ürünün size uygunluğunu anlamak için bir doktora başvurabilirsiniz. İlgili bölgenin tamamen siğillerden arındırılmasının ardından kremi kullanmayı bırakabilirsiniz. Yapısı gereği AntiHPV krem, kullanıldığı bölgede yeniden siğil oluşumuna izin vermez. Ancak tekrarlayan bir durum olursa kremi yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. AntiHPV siğil kremini Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklamayla satın almanız mümkündür. Dilerseniz satın alma işlemini tamamlamadan önce AntiHPV 4798 siğil kremi yorumlarına da göz atabilirsiniz. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar, kremin son derece etkili olduğunu göstermektedir.