6
Fındık kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Antep Pazarı Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık - 200 gr

200 TL
(533,33 TL / kg)
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Antep Pazarı Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık - 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Antep Pazarı Satıcı Ünvanı: EFOR GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325007907700011 Vergi Kimlik Numarası: 3250079077
    Bu ürün Antep Pazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MENŞEİ:TÜRKİYE-GİRESUN KALİBRE:13-15 MM İÇİNDEKİLER:GİRESUN FINDIK İÇİ SKT:PAKETLEME TARİHİNDEN SONRA 6 AYDIR. SERİN VE KURU YERDE MUHAFAZA EDİNİZ 200 Gr olarak paketlenmiştir.
Geri Bildirim Ver

Meşhur Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık İçi

Kavrulmuş fındık en çok tüketilen kuruyemişlerden biridir. Son derece lezzetli bir atıştırmalıktır. Kavrulmuş fındık, sadece enfes lezzetleri için değil, aynı zamanda sağlıklı besin içerikleri için de değerlidir. Sağlık içeren bir diyette yer alarak belirli miktarda fındık tüketilmelidir. Kuruyemişler harika bir lif ve sağlıklı yağ kaynağı olarak bilinmektedir. Bu nedenle fındık tüketmek kalp için faydalıdır. Aynı zamanda doymamış yağ asidi gibi farklı faydalı besini de içermektedir. Kuruyemişler harika bir lif kaynağıdır. Günlük öğünlerinize daha fazla lif açısından zengin yiyecekler eklemek, bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı olur. Ancak tüm kuruyemişlerde olduğu gibi fındık tüketiminde de ne kadar tüketilmesi gerektiği son derece önem arz etmektedir. Giresun kavrulmuş fındık, pek çok faydasının yanı sıra doğallığı ve lezzeti ile büyülemektedir. Yemesi kolay ve tadı güzel olan bu ürün kullanıcılar tarafından sevilerek tüketilmektedir.

  • Geniş Tüketim Alanı
  • Lezzetli
  • Doğal

Lezzetli Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık İçi

Kavrulmuş fındıklar geniş tüketim alanı ile, sağlıklı diyetlerde de yer almaktadır. İlk olarak, kavrulmuş fındıklar lif açısından zengindir. Yüksek lifli bir diyete sahip olmak bağırsak hareketlerini düzenler. Kolesterol seviyelerini düzenlerken aynı zamanda kan şekerini de düzenler. Ayrıca kavrulmuş fındık, zengin bir vitamin ve mineral kaynağı olmasının yanı sıra E vitamini açısından da zengindir. Bu nedenle kanser gibi ciddi hastalıkları önlemeye yardım eden Giresun çifte kavrulmuş fındık kullanıcılara pek çok fayda sağlayabilir. Fındık tüketimi vücuttaki sağlıklı yağların alımını arttırdığı için fayda göstermektedir. Ayrıca kavrulmuş fındık daha fazla yağ içerir. Giresun çifte kavrulmuş yeni mahsul fındık içi 180 gr, kalorisi yüksektir. Bu nedenle kilo vermek amacındaysanız apgckfix0 kodlu ürünü günlük doza göre yiyebilirsiniz. Eşsiz lezzetiyle öne çıkan kavrulmuş fındığı direkt olarak afiyetle yiyebilirsiniz.

Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık İçi İçeriği

Fındığı hazırladığınız yemeklere farklı tariflere ekleyerek lezzetli sunumlar yapabilirsiniz. Ayrıca kavrulmuş fındık, tatlı tariflerinde veya salatalarda da yer alabilmektedir. Kavrulmuş fındığı parçalar haline getirerek veya bütün olarak istediğiniz tariflerde tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda dövülmüş fındıkları toz haline getirebilirsiniz. Yukarıdakilerin tümü için kavrulmuş fındık, diyetinize kolayca dahil edebileceğiniz bir besindir. Kavrulmuş fındıklar gramaj olarak paketlenir. Giresun çifte kavrulmuş yeni mahsul fındık içi 180 gr içeriği oldukça lezzetli bir yapıdadır. Kavrulmuş fındık, sağlıklı yağlar ve antioksidanlar için harika bir kaynaktır. Kavrulmuş fındık üst düzey bir lif kaynağı olarak bilinmektedir. Lif açısından zengin olan Giresun çifte kavrulmuş yeni mahsul fındık içi 180 gr kullananlar, bağırsak hareketlerine sağlıklı bir destek katmaktadır. Ayrıca vücuttaki insülin duyarlılığını iyileştirdiği bilinmektedir. Ek olarak, günlük kavrulmuş fındık tüketimi de düzenli bir diyetle kilo vermeye yardımcı olabilir.

Giresun Çifte Kavrulmuş Yeni Mahsul Fındık İçi Yorumları

Kavrulmuş fındık kalorisi yüksek olduğu için kilo vermek için ne kadar tükettiğinize dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca kavrulmuş kuruyemişlerden zengin bir diyetin de kolesterol seviyelerini düzenlemeye yardımcı olduğu bilinmektedir. Tüm bunlara Giresun kavrulmuş fındığının fiyatı son derece uygun olmasından dolayı sevilerek tüketilmektedir. Bu nedenle harika bir besin kaynağı olan kavrulmuş fındıklara her bütçeye uygun olmasından dolayı kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz. Giresun çifte kavrulmuş yeni mahsul fındık içi 180 gr kullanımı, sağlık açısından eşsiz faydalar sunar. Gün içerisinde ara öğün olarak da tüketilebilir. Gün içerisinde belirlenen miktarlarda kavrulmuş fındığı tüketerek sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanabilirsiniz. Giresun çifte kavrulmuş yeni mahsul fındık içi 180 gr yorumları, fiyatı ve satın almak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.