ANTALYA TAŞ MARKET Bej Mermer 2,5x5 Fileli Patlatma Taş Duvar Kaplama Gerçek Doğal Taş

389 TL

Ürün Bilgileri

ANTALYA TAŞ MARKET Bej Mermer 2,5x5 Fileli Patlatma Taş Duvar Kaplama Gerçek Doğal Taş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTALYA TAŞ MARKET Satıcı Ünvanı: KADİR SOYKAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760203019
    Bu ürün ANTALYA TAŞ MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEJ MERMER PATLATMA 2,3x4.8 Cm Fileli Patlatma Taş 1 paket ürün 0.53 m2 Duvar Kaplar 1 paket içerisinde 6 adet 30x30 fileli ürün vardır. Sipariş verdiğiniz ürünü bütün duvar kaplamalarında kullanabilirsiniz. Gerçek doğaltaştır. Örneğin : 5 m2 duvar kaplaması için 5/0,53 m2 (1 paket 0.53 m2) = 9,43 paket yani 10 paket sipariş vermelisiniz. 4 m2 duvar için 1 paket fayans yapıştırıcısı yeterli olur. VİLLA - BİNA CEPHESİ - TV ÜNİTE ARKASI - ŞÖMİNE DUVAR KAPLAMASI GİBİ TÜM DUVAR KAPLAMALARINDA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ.
Geri Bildirim Ver