anocin Bitkisel, Parfümsüz, Tuzsuz Sülfatsız Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili (anti Hairloss)

209 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  209 TL
%15 indirim
2 x  177,65 TL
355,30 TL
%17 indirim
3 x  173,47 TL
520,41 TL
%20 indirim
4 x  167,20 TL
668,80 TL

Ürün Bilgileri

anocin Bitkisel, Parfümsüz, Tuzsuz Sülfatsız Şampuan Saç Dökülmesine Karşı Etkili (anti Hairloss)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anocin Resmi Satıcı Ünvanı: CİO SANAL MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211119547900001 Vergi Kimlik Numarası: 2111195479
    Bu ürün Anocin Resmi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keşfedilen doğal gücün, bilimle harmanlanan formülüyle ANOCIN 3HC Kafeinli Şampuan, Anadolu Üniversitesi'nin titiz araştırmalarının ardından saç dökülmesine karşı etkin bir çözüm olarak sizlere sunuluyor. durdurmak ve yeni saçların sağlıklı bir şekilde oluşumuna destek olmak için özel olarak geliştirilen bu yenilikçi şampuan, saç köklerini güçlendirirken, kafeinin canlandırıcı etkisini saç derinize taşıyor. ANOCIN 3HC Kafeinli Şampuan'ın benzersiz formülü, saçın doğal döngüsünü destekleyecek biçimde seçilmiş etken maddeler 3HC kompleksini içerir. Bu etken maddeler, klinik çalışmalarla kanıtlanmış şekilde, saç tellerinin ömrünü uzatarak, onları daha dirençli ve güçlü kılar. Saç foliküllerinin canlanmasına yardımcı olan bu formül, aynı zamanda saçların daha dolgun ve sağlıklı görünmesine katkıda bulunur. ANOCIN 3HC Kafeinli Şampuan'ın öne çıkan özellikleri: Klinik Olarak Kanıtlanmış Etkililik: Üniversite laboratuvarlarında yapılan deneyler, ANOCIN 3HC'nin durdurma ve yeni saç oluşumunu destekleme özelliğini belgelemiştir.
  • Kafeinin Saç Derisine Faydaları: Kafein, saç derisini harekete geçirir, kan akışını teşvik eder ve böylece saç köklerinin canlanmasını sağlar. Bu uyanış, saçların güçlenmesine ve dökülmenin azalmasına önemli ölçüde katkıda bulunur.
  • Doğaya Saygılı İçerik: ANOCIN, saçlarınız ve doğa için zararlı olabilecek paraben, silikon, sülfat gibi maddelerden arındırılmış bir formülasyona sahiptir. Saçlarınızı nazikçe temizler ve doğal dengesini muhafaza eder.
  • Kullanım Talimatı: Şampuanınızı ıslak saçınıza eşit miktarda dağıtarak uygulayın ve nazik hareketlerle masaj yapın. Tüm saç derisine nüfuz etmesi ve etkisini göstermesi için 2-3 dakika bekletin, sonrasında suyla tamamen arındırın. Düzenli kullanımda daha etkili sonuçlar elde edilebilir. ANOCIN 3HC Kafeinli Şampuan, saç dökülmesiyle mücadele eden ve saçlarını yeniden güçlendirmek isteyen her birey için geliştirilmiş bir çözümdür. Bilimsel çalışmaların ve doğal özlerin birleşimi ile saçlarınızın sağlıkla canlanmasına şahit olun!

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver