Anivex Çift Taraflı Silikonlu Şeffaf Bant 10mm X 5m Su Geçirmez Süper Güçlü Montaj Bandı

89,90 TL

Ürün Bilgileri

Anivex Çift Taraflı Silikonlu Şeffaf Bant 10mm X 5m Su Geçirmez Süper Güçlü Montaj Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MYG Store Satıcı Ünvanı: YASEMİN GÜNEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2400378973
    Bu ürün MYG Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SÜPER GÜÇLÜ ŞEFFAF SİLİKONLU MONTAJ BANTIÇİFT TARAFLI AKRİLİK ESNEK SU GEÇİRMEZ BANT 10MM * 5M UYGULAMA ALANLARI: Çift taraflı bandı araçlarınızda, evinizde, ofisinizde ve tüm kuru yüzeylerde uygulayabilirsiniz. Cam, plastik, ahşap, pvc, boyalı ve boyasız yüzeylerde son derece başarılı ve etkilidir. Kısacası araçlarda ve diğer alanlarda tüm plastik metal ahşap eşyaların montajında tamirinde kullanılır. Vidalama ve delme işlemlerine gerek kalmaksızın uygulanabilir. Süper güçlü montaj bandı her alanda kullanılabilecek şekilde üretilmiştir. ÜRÜN ÖLÇÜSÜ 10 mm X 5M 10 mm x 5 Metre ebatlarında olupevinizde, ofisinizde ve tüm kuru yüzeylerde uygulayabilirsiniz. UYGULAMA ŞEKLİ VE UYARILAR : - Bant uygulama ortamıveya yüzeyi için ideal ortam sıcaklığı 20 ° C ile 27° C arasındadır. -Yapıştırılacak olan yüzeyler toz, kir, nem ve yağdan arındırılmış olmalıdır. -Uygulama yüzeyi kuru olmalıdır. - Uygulama sonrası en güçlü birleşme gücü yaklaşık 8-10 saat sonra elde edilir. - Yük taşıması gereken durumlarda tamyapışma için 10 saat süre ile uygulama desteklenmelidir.
Geri Bildirim Ver