ANINDA BİTİYO Balto Fıstık %100 Doğal Kuru Kavrum Fıstık 75 Gram Aroma Verici Renklendirici Koruyucu İçermez

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ANINDA BİTİYO Balto Fıstık %100 Doğal Kuru Kavrum Fıstık 75 Gram Aroma Verici Renklendirici Koruyucu İçermez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitiyooo Satıcı Ünvanı: DGN DIŞ TİCARET VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295101685300001 Vergi Kimlik Numarası: 2951016853
    Bu ürün Bitiyooo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balto Fıstık Balto Fıstık Keyifli Anların Vazgeçilmez Lezzeti! Kim derdi ki bal kabağını kuruyemişlerle buluşturup her anınıza tat katacaksınız. Aromatik lezzetlerle oluşturulmuş BALTO FISTIK tatlı kuruyemiş severlerin vazgeçilmezi olacak. İçeriğindeki kestane balı, bal kabağı, üzüm pekmezi, muskat, zerdeçal, zencefil ve tarçın ile tatlandırılarak eşsiz bir tada kavuşan Balto Fıstık, katkı maddesi içermeyen, hem sağlıklı hem de lezzetli bir atıştırmalıktır. Yenilikçi lezzeti ile dünyada tek olan Balto Fıstık, içeriğindeki kestane balı, bal kabağı, üzüm pekmezi, muskat, zerdeçal, zencefil ve tarçın ile hem sağlıklı hem de lezzetli bir atıştırmalıktır. İddiamız, bir kere denediğinizde kesinlikle bir daha sipariş vereceksiniz.
Geri Bildirim Ver