Angel Ledli Mercekli Sis Farı 89mm Beyaz

449 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Angel Ledli Mercekli Sis Farı 89mm Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALGELSİN ARSVİSİON GROUP Satıcı Ünvanı: BAYRAM ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1960769952400001 Vergi Kimlik Numarası: 0810291595
    Bu ürün ALGELSİN ARSVİSİON GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Angel ledli Mercekli Sis Farı 89mm beyaz

Ürün Özellikleri

  • Far (Ampul) Tipleri Sis
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Angel Beyaz Sis Farı Çeşitleri Trendyol'da!

Sis farları, kötü hava koşullarında sürücünün ihtiyaç duyduğu parçalardan bir tanesidir. Sürüş konforu ve emniyeti için son derece önemlidir. Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı, bu anlamda tercih edebileceğiniz bir hayli kaliteli bir üründür. LED teknoloji ile donatılmış olan bu sis farı, beyaz renkte ışık verir. Renginden ötürü oldukça dikkat çekici bir üründür. Mercekli bir yapıya sahiptir. Söz konusu sis farını satın aldığınız zaman kurulum yapmak için başka parçalara ihtiyaç duymazsınız. Bu ürünü kendiniz takabileceğiniz gibi ilgili işlem için alanında uzman birinden yardım talebinde de bulunabilirsiniz. Söz konusu ürünün genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Renk: Beyaz
  • Far Tipi: LED
  • Boyut: 89 mm

Angel 89 mm Beyaz LEDli Mercekli Sis Farının Özellikleri Nelerdir?

Angel 89 mm Beyaz LEDli Mercekli Sis Farının Özellikleri Nelerdir?

Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı, sahip olduğu özellikler sayesinde ön plana çıkan bir üründür. Araçlar, genellikle sarı sis farları ile fabrikadan çıkış yaparlar. Bazı kullanıcılar bu sarı renkte yanan sis farlarını estetik bulmadığı için değiştirmek isteyebilir. Beyaz LEDlere sahip olan ilgili ürün, tam da bu noktada aracında estetik görünüme önem verenler için son derece iyi bir tercihtir. Kelvin skalasında cihazın rengi 7000 K olarak belirtilmiştir. Yüksek bir Kelvin değerine sahip olan bu ürün, gün ışığına oldukça yakın bir parlaklıkta performans gösterir. 89 mm olan bu farlar, mercekli bir yapıya sahiptir. Bahsi geçen ürün, IP65 LED teknolojisiyle geliştirilmiş olup 1200 lm değerindedir. Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı, uzun süre boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Angel 89 mm LEDli Mercekli Sis Farı Hangi Araçlara Uygundur?

Angel LEDli beyaz sis farı, yalnızca 89 mm fara sahip araçlarda kullanılırsa verimli bir sonuç verir. Belirtilen uzunluğun haricinde başka boyuttaki farlarda ilgili ürünün kullanımı uygun değildir. Eğer ürünü küçük bir yuvaya takmaya çalışırsanız zorlamadan kaynaklı kırılmalar meydana gelebilir. Aynı şekilde 89 mm'den daha geniş bir yuvaya taktığınızda ise ürünün etrafında boşluklar oluşabileceği için farın içine su, çamur ve taş gibi istenmeyen maddeler girebilir. Söz konusu cihaz, beyaz ışık verdiği için arabanızın rengi ile büyük oranda uyum sağlar. Araçlarında renk uyumuna dikkat eden kişiler için bu ürün son derece ideal bir tercihtir.

Angel 89 mm Beyaz LEDli Mercekli Sis Farı Kaliteli midir?

Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı, son derece kaliteli bir üründür. LED farlar, yapısı gereği uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanır. LEDler düşük enerji ile çok uzun süre boyunca aydınlatma sağlar. Dolayısıyla kaliteli bir kullanım deneyimi sunan Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı, rahatlıkla tercih edilebilir. Araçlarına gereken özeni gösteren kullanıcılar, bu kaliteli özelliklere sahip olan parçayı satın alabilir. Beyaz renginden ötürü oldukça şık duran bu farlar, aracınızın estetik bir görünüme kavuşmasına da yardımcı olur. Tüm bu özelliklerinden dolayı kullanıcılarından tam not almayı başaran ürün, hemen herkes tarafından sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz Angel 89 mm LEDli mercekli beyaz sis farı yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu sis farına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir biçimde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.