Anatolia Karışık, Çok Renkli Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü 1604-02

Ürün Bilgileri

Anatolia Karışık, Çok Renkli Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü 1604-02

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün ZambakHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürünlerimiz 52 tel dokuma sıklığı ile üretilmiştir.
  • Ürün içeriği: (%65) Pamuk (%35) Polyester.
  • Sınıfının kaliteli ürünüdür.
  • Rahat nefes alabilen bir yapıya sahiptir ve terletme yapmaz.
  • Yıkama talimatlarına uyulduğu sürece çekme ve solma kesinlikle yapmaz.
  • Kolay ütülenir özel tasarım ve baskı teknikleriyle üretilmiştir.
  • Görseldeki ürünün bire bir aynısıdır.
  • Paket içeriği Yatak Örtüsü: 250x260 Yastık kılıfı: 50x70 ( 2 adet )

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Anatolia 1604-02 Karışık, Çok Renkli Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü

Anatolia yatak örtüsü üzerinde çiçekli desenler bulunur ve açık renklidir. Bu sayede tüm yatak odası tipleri ve dekorasyonları için uygun bir üründür. Çift kişilik olan yatak örtüsü tasarımı ve ürün kalitesi ile kullanıcılar tarafından oldukça beğenilir. Kapitoneli kumaşa sahiptir. Anatolia kapitoneli çift kişilik yatak örtüsü kolay bir şekilde yıkanabilir ve ütülenebilir. Karışık ve çok renkli olan çift kişilik yatak örtüsünün renkleri birbirleri ile uyumludur. Bu sayede kullanıcıların gözlerini yormaz ve odalarında boğucu bir etki yaratmaz. Anatolia çift kişilik örtü, kullanıcılar tarafından sevilen bir üründür. Modern tasarımı ve kaliteli yapısı ile çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü, kullanıcıların beklentilerini karşılar. Paket olarak satılan sette 2 adet yastık kılıfı ve 1 adet yatak örtüsü bulunmaktadır.

  • Kalitelidir.
  • Kolay ütülenir.
  • Özel tasarımlıdır.

Anatolia Çift Kişilik Yatak Örtüsünün Genel Özellikleri

Anatolia 1604-02 Karışık, Çok Renkli Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü Yorum

Anatolia karışık çok renkli çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü, set halinde kullanıcıların hizmetine sunulur. İki adet yastık kılıfı ve bir adet yatak örtüsü içerir. Anatolia yatak örtüsü ölçüsü 250x260’dır. Set içerisinde bulunan yastık kılıflarının ölçüsü ise 50x70’dir. Ürün ideal ölçülere sahiptir. Anatolia çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü, yüzde altmış beş pamuk ve yüzde otuz beş polyesterden üretilmiştir. Ürün 52 tel dokuma sıklığına sahiptir. Rahat nefes alan bir yapısı olduğu için kullanıcıyı terletmez. Ürün, bu özelliği ile ön plana çıkar. Yıkama kurallarına uyulduğu sürece çekmez veya solmaz. Özel bir tasarım ve baskı tekniği ile üretilen Anatolia çift kişilik çok renkli yatak örtüsü, kolay bir şekilde ütülenebilir. Güvenle kullanılabilecek bir üründür.

Anatolia Kapitoneli Yatak Örtüsü Kaliteli midir?

Çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü, kaliteli bir üründür.52 tel dokuma sıklığına sahip kumaş ile üretilir. Anatolia karışık çok renkli çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü kullanıcıların beklentilerini rahat bir şekilde karşılar. Ürünün tasarımında kullanılan özel baskı teknikleri sayesinde ürünün rengi solmaz. İlk günkü görüntüsünü ve kalitesini korur. Anatolia yatak örtüsü kullananlar ürün hakkında memnuniyetlerini dile getiren yorumlar yapar. Uygun fiyatı ile yüksek performans sağlayan Anatolia çok renkli çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü, ekonomik ve dayanıklıdır. Yatak örtüsü almayı düşünen kişiler için ideal, kaliteli ve güvenilir bir üründür. Çift kişilik ve renkli bir yatak örtüsü arayanlar, bu ürünü şüphe etmeden tercih edebilirler. Rahat kullanım için tasarlanmış özel bir üründür.

Anatolia Çift Kişilik Kapitoneli Yatak Örtüsü Şık mıdır?

Çift kişilik yatak örtüsü şık bir üründür ve her yaşa hitap eder. Bu sayede her tarzda yatak odasına uyum sağlar. Yatak örtüsünün yastık kılıfları ile birlikte gönderilmesi de yatağınızın renk ve tasarım anlamında bir bütünlük sergilemesini sağlar. Bu özelliği ile odanızda bir renk karmaşası yaşanmaz. Dolayısıyla, kullanıcılar için avantajlı bir üründür. Konforlu olduğu kadar şık bir tasarıma sahiptir. Üzerinde yer alan çiçekli desenler yatak odanıza ferah bir hava katar. Desenlerin üzerinde yer aldığı beyaz zemin ise sadeliği ve uyumluluğu ile yatak odanızın dekorasyonunu güzelleştirir. Tavsiye edildiği şekilde yıkandığında ilk günkü şıklığını korur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Anatolia karışık çok renkli çift kişilik kapitoneli yatak örtüsü yorumlarını inceleyerek yatak odanızın şıklığını bir hayli artıracak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.