AnamurNaturel Tüplü Leylandi Ağacı Fidanı-10 Cm Üzeri

353,16 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

AnamurNaturel Tüplü Leylandi Ağacı Fidanı-10 Cm Üzeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnamurNaturel Satıcı Ünvanı: ANAMUR NATUREL GIDA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069122629400001 Vergi Kimlik Numarası: 0691226294
    Bu ürün AnamurNaturel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri tüplü fidanlarını 12 ay boyunca dikimini rahatlıkla yapabilirsiniz.Melez servi olarak adlandırılan bitki iki ayrı tür olan chamaecyparis nootkatensis (alaska sediri) ve cupressus macrocarpa’nin (monterey servisi) melezidir. Kozalaklarının büyük, piramidal veya sütun şekli ile tohumlarının yüzeyinde reçine kabarcığı bulunmasını macrocarpa’dan
  • sürgün ve yapraklarının yassı, yaprak büyüklüğü ve dizilişini ise nootkatensisi’den almıştır. 20-25 m boy ve konik bir tepe yapar. Her dem yeşil, pul yaprakları 4 köşeli ve koyu yeşil renklidir. Yaprakları koku yayar. Sürgünleri ince ve narindir. Piramit formlu büyürler. Park ve bahçelerde rüzgâr perdesi ve çit olarak kullanılmaktadırlar...Süs bitkilerini dikim yaparken aşağıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz. Gönderilen fidan teknik detayları *fidan gönderimi:Firmamız tarafından sadece fidan göndermek için üretilen orjinal patentli fidan kolisinde gönderim yapılır. Fidanının üzerinde fidanın hangi cins olduğunu belirten fidan etiketi bulunmaktadır. Fidan boyu genelde 10 cm üzerinde gönderilmektedir. Mevsime göre bu boy aralığı artabilir veya azalabilir. *fidan mevsimsel durumu:Kış döneminde yaprakları dökmeyen bir bitkidir. *gönderilecek fidan yaşı:Yaşı maksimum 1 olan fidan gönderimi yapılır. *tavsiye edilen fidan dikim yerleri:Hobi amaçlı her bölgeye rahatlıkla dikim yapılabilir. (çok yüksek rakımlarda iç mekan) *fidan dikim aralığı:Fidan arası 5 metre olacak şekilde dikebilirsiniz. *tüplü fidan ne demektir?Tüplü fidan kökleri saksı veya poşet içerisinde olan 12 ay boyunca dikimi yapılabilen fidan demektir. *fidan üretimi:Size gelecek olan fidan tohum, doku kültürü veya çelik yöntemi ile üretilmiş fidanlardır. *fidan saksıda yetiştiriciliğe uygunmudur:Evet uygundur. Asgari 10-20 litrelik bir saksı içerisinde yetiştiricilik yapabilirsiniz. *fidanı teslim aldığınızda yapmanız gerekenler:Fidanlarınızı teslim aldığınızda kolisinden hemen çıkartın ve hafif bir şekilde sulayın ve mümkünse gölge bir alana alın. *fidan dikimini ne zaman yapmalıyız:Fidan dikimlerini güneşlenmenin en ez olduğu sabah erken saatlerde veya ikindin vaktinden yapmanız her zaman daha mantıklı olacaktır. *fidan dikimi nasıl yapılmalıdır?Fidan çukurunu en boy yükseklik olarak 50-60 cm ebatlarında açınız. Fidanınız aşı noktası varsa aşı noktası güneye gelecek şekilde fidanı dik bir şekilde yerleştiriniz ve aşı noktasının 10 cm altına kadar toprakla doldurunuz ve asgari 20 litre can suyu veriniz. Yaz dikimlerinde fidan adaptasyonu sağlayıncaya kadar 5 günde bir 3 defa sulama yapınız. Fidan dikiminde kesinlikle doğru bilinen yanlışlardan bir tanesi olan hayvansal gübre kullanımını yapmayınız. *fidan sulaması:15-20 günde bir *fidan gübrelemesi:Hobiciler için en ideal gübreleme organik gübreleme programıdır. Zira hata yapma olasılıkları yok denecek kadar azdır. Ağaç yaşı 1 kg olacak şekilde solucan veya yarasa gübresini 3 e bölerek kışın, bahar ve yaz dönemlerinde bitki toprağına karıştırarak verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver