10
Yüzey Temizleyici kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Amway Home L.o.c Çok Amaçlı Temizleyici 1 Lt X 2 Adet

440 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Home L.o.c Çok Amaçlı Temizleyici 1 Lt X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend style home Satıcı Ünvanı: UĞUR ÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2320908998
    Bu ürün trend style home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amway loc çok amaçlı temizleyici 1 lt. 2 li set.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Amway Home L.O.C Çok Amaçlı Temizleyici 1 lt - 2 Adet

Amway marka ürün, çok amaçlı temizlik imkanı sunar. Seçeneği evinizdeki her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Amway Home LOC çok amaçlı temizleyici doğal içeriklere sahiptir. Bu sayede sağlığınıza zarar vermez. İnatçı yağ ve kireç lekelerini derinlemesine temizler. Ekonomik kullanım olanağına sahiptir. Kumaşların ve halıların üzerindeki lekeleri kolayca temizler. Kumaşların rengini açmadan temizler. Ev malzemelerini ilk günkü halinde kullanabilirsiniz. Yıkanabilir yüzeylerdeki kir ve birikintilere karşı nüfuz eder. İçerdeği koku molekülleri ile evinizin ferah kokmasını sağlar. Fosfat, klor ve sert asitler içinde barınmaz. Bu nedenle sağlığınızı olumsuz etkileyecek zararlı maddeler evinize girmez. Durulama gerektirmeyen temizleme avantajı sunar. Bu sayede su tasarrufu yaratılır.

  • 2 litre hacim
  • Çok amaçlı
  • Derinlemesine temizlik

Amway Home L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Amway Home L.O.C. Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Amway Home L.O.C çok amaçlı temizleyici 1 lt x 2 adet olması uzun süre kullanmanızı sağlar. Ürün; banyo, mutfak, duvar, ahşap ve diğer ev eşyalarının hijyenik hale gelmesinde kullanılır. Doğada tamamen çözünebilir malzemeleri içinde bulundurur. Aynı zamanda fayanslar üzerinde yer alan kireçlerin kolayca çıkmasını sağlar. Lavaboların ve duşakabinlerin hijyenini sağlar. Çeşmelerde yer alan su izlerin giderilmesine yardımcı olur. Ahşap ürünleri kabartmadan arındırır. İnatçı yağ lekelerinin çıkarılmasına yardımcı olur. Amway LOC çok amaçlı temizleyici 1 litre boyuta sahiptir. Ürünü, su dolu yüzey temizleyici kabına dökerek kullanabilirsiniz. Dilerseniz püskürtmeli şişeye dökerek, ulaşılmaz lekelerin ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Sıvı yapısı sayesinde leke üzerine tamamen yayılır. Uzun süre ovma işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Kirli yüzeyin hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlayan Amway marka bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Amway Home Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Amway Home Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Amway Home L.O.C çok amaçlı temizleyici 1 lt x 2 adet fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak müşterilere sunulur. Ocak ızgaraları, pişirme telleri, barbekü ve fırın gibi yerlerde rahatlıkla kullanılır. Fayans yüzeylerinde yer alan kahve ve çay lekeleri ürün sayesinde çıkarılır. Seçenek, cildinizle temas ettiğinde tahrişlik hissi yaratmaz. Yüzeylerde mükemmel parlak sonuçlar elde edilir. Eşyaları çizmeden hijyenik hale getirir. Sıcak su ihtiyacı olmadan dahi hijyen sağlar. Amway Home L.O.C çok amaçlı temizleyici 1 lt x 2 adet yorumları sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi elde edilir. Ulaşılması zor köşelerde kullanıma uygundur. Profesyonel hijyen sunması, müşteriler tarafından beğenilir. Koku önleme teknolojisi sayesinde evinizde ferahlık hissi oluşturur. Su ile seyreltilmeden kullanılır. Amway marka ürünü sevdiklerinize ve kendinize gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Avantajlı Amway Çok Amaçlı Temizleyici

Avantajlı Amway Çok Amaçlı Temizleyici

Çok amaçlı bu seçenek, tencere ve tavaların içinde yer alan baharat kalıntılarını yok eder. Bulaşıklardaki balık kokusu gibi ağır kokuların ortadan kalkmasını sağlar. Amway Home L.O.C çok amaçlı temizleyici 1 lt x 2 adet kullananlar ürünün vadettiği maksimum hijyenden faydalanırlar. Ürün, kullanıldıktan sonra eller yıkanır. Direkt olarak yüzeylere uygulanabilir. Dilerseniz bir beze ya da süngere dökerek ürünü kullanabilirsiniz. Hassas arındırma gerektiren yerler için ekstra hijyen sağlar. Gömlek ve yaka gibi yerlerde ürünü direkt kirli bölgeye uygulayabilirsiniz. Az zaman harcayarak temizleme işlemi yapabilirsiniz. Amway marka ürün sayesinde temizlik yapmak daha keyifli hale gelir. Güçlü formülü ile ağır koku moleküllerinin oluşmasını engeller. Kapı kolları ve plastik yüzeylerde güvenle kullanılır. Durulama yapmaya gerek kalmadan arındırır. Amway marka temizleyiciyi Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.