Amway Home Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

365 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
376,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Home Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS SHOP Satıcı Ünvanı: MESUT DEMİREL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2850220900
    Bu ürün VENÜS SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oksijenli ağartıcı içeren bu çok amaçlı toz deterjanla normal yıkamanın temizlik gücünü arttırarak lekeleri çıkarabilir, beyazlara parlaklık katabilir ve renklileri (ipekli ve yünlüler hariç) temizleyebilirsiniz. Mükemmel bir ön ıslatma ürünü olan bu deterjan evin her yerinde güvenle kullanılabilir
  • fincanlardaki ve çaydanlıklardaki lekeleri çıkarmada ve yüzeyleri ve karoları temizlemede bu üründen faydalanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Amway Home Her Cins Kumaş Beyazlatıcısı

Amway Home SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı yünlü ve ipek kumaşlarınız dışında tüm çeşitlere uygundur. Beyaz kıyafetlerinizin parlaklığını arttıran bir yapısı bulunur. Renkli kumaşlar için etkili bir kullanım sunar. Toz çamaşır deterjan ile kullanarak etkisini arttırabilirsiniz. Ürün çok amaçlı bir etkiye sahip olmasıyla öne çıkar. Mutfakta da fincan ve çaydanlıktaki lekeleri kusursuz bir şekilde temizler. Amway Home her cins kumaş beyazlatıcısı oksijenli ağartıcı içeriği ile son derece başarılıdır. Parfümlü bir üründür. Boya, EDTA, fosfat, NTA klor gibi zararlı bileşenler içermediğinden güvenle kullanabilirsiniz. İçeriği ile doğada kolaylıkla çözünebilir yapısı vardır. Ön ıslatma deterjanı olarak kullanırsanız kumaşlarınızın üzerinde bulunan lekeleri derinlemesine temizlediğini gözlemleyebilirsiniz.

  • Doğal içerik
  • Doğada çözünebilir
  • Çok amaçlı temizleyici

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Özellikleri

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Özellikleri

Amway her cins kumaş beyazlatıcısı çok amaçlı bir üründür. Beyaz kıyafetlerinizin parlaklığını koruyarak arttıran yapıya sahiptir. Yünlü ve ipek kıyafetlere kullanmamanız gerekir çünkü içinde oksijenli ağartıcı vardır. Bu da renkli giysilerin kumaş yapısını ve rengini olumsuz yönde etkiler. Renkli kıyafetlerinizin solmadan lekelerinin çıkmasını sağlar. Etkili bir leke çıkarıcıdır. SA8 her cins kumaş beyazlatıcısı sadece kıyafetler için değil çaydanlık ve fincanlarınızdaki lekelerinden çıkmasını sağlar. Evinizin her yerinde kullanabilirsiniz. İçeriğinde çamaşır sodası, oksijenli ağartıcı, noniyonik yüzey aktif madde, parfüm bulunur. Herhangi bir zararlı madde içermez. Bu sayede evinizde tereddüt etmeden kullanım kolaylığı sunar. Doğada kolaylıkla çözünebilir bileşenler içerdiği için zararsızdır. Ürünü klor içeren ağartıcılar ile kullanmamanız gerekir. Tezgah üstü, seramik karo, lavabo gibi yerlere bir miktar serpip nemli bir süngerle ovalayıp ardından durulayabilirsiniz.

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Kullananlar

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Kullananlar

Amway Home her cins kumaş beyazlatıcısı kullananlar ürünün yüksek performansı ile evin her noktasında etki etmesinden son derece memnundur. Ürün sadece kumaşlara değil, tezgah, çaydanlık, fincan, seramik karo, lavabo gibi yerlerde de etkilidir. Amway Home her cins kumaş beyazlatıcısı yorumları ürünün son derece başarılı olduğu yönündedir. Çaydanlık ve fincan için kullanmak isterseniz kaynar su ile doldurup 5 ml üründen koyup en az 1 saat bekledikten sonra solüsyonu döküp iyice durulamanız gerekir. Çamaşırlar için ön ıslatma deterjanı olarak kullanmak isterseniz 2 litre sıcak suya 5 ml üründen ekleyebilirsiniz. Normal yıkama öncesinde en az 30 dakika ıslatıp bekletip yıkayabilirsiniz. Eğer çamaşır makinesinde kullanacaksınız deterjan gücünü arttırarak etkili temizlik yapar. Üründen en iyi sonucu elde etmek için en az 60° sıcaklıkta yıkama yapabilirsiniz.

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Fiyatı

Amway Home Kumaş Beyazlatıcısı Fiyatı

Amway Home her cins kumaş beyazlatıcısı fiyatları içeriği ve etkisi dolayısı ile değişkenlik gösterir. Ürün doğal bir içeriğe sahiptir. Bu açıdan evinizdeki her alanda rahatlıkla kullanım imkanı sunar. Tezgah, çaydanlık, fincan, lavabo, kumaş gibi yerlerde kullanılabilen çok amaçlı bir temizleyici olarak sizlere hizmet verir. Ürünün yüksek performansı ile beyazlar daha da parlak olur. Renkliler solmadan derinlemesine temizlenir. Ağartıcı içerdiği için yünlü ve ipek kumaşlarda kullanımı sakıncalıdır. Doğada kolaylıkla çözünebilir bileşenler içerir. Zorlu lekeleri derinlemesine temizler. Klor bazlı olmadığı için renkli kıyafetlerinizi soldurmaz, nazikçe lekelerden kurtarır. Ürünü çok az bir miktar kullansanız dahi üstün performansı ile lekeleri derinlemesine temizler. Doğal bileşenleri ile tereddüt etmeden kullanım kolaylığı sağlar. Sizlerde bu etkili ve doğal içerikli ürünü satın almak için Trendyol'a bakabilirsiniz.