Amway Home Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

230,74 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,60 TL323,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
368,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Amway Home Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: organik23 Satıcı Ünvanı: ZÜLFİKAR YADİGAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9270154687
    Bu ürün organik23 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu son derece konsantre olan sıvı deterjan ferahlatıcı narenciye kokusuna sahiptir ve elleri bulaşığın zorlu koşullarından korumak amacıyla aloe vera, alfa-hidroksi asit (AHA) ve shiso bitkisinden elde edilen doğal özütler içerir. Sadece birkaç damlası bulaşıkları pırıl pırıl ve tertemiz yapan kalıcı köpük sağlar. DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı yağ ve yiyecek birikintilerine nüfuz ederek, hiçbir kalıntı bırakmaksızın bulaşıkları hijyenik ve tertemiz yıkar.
  • Son derece konsantredir – artık daha az ürün daha da fazla temizleme gücüne sahip.
  • Seramik, cam, pişirme kapları, çatal-bıçaklar ve hatta kristal, gümüş ve porselenlerde güvenle kullanılabilir.
  • Ağır yağ ve yiyecek kalıntıları için ön ıslatma ürünü olarak kullanabilirsiniz.
  • Cilde karşı naziktir.
  • Sıvı deterjanımız soğuk suda bile etkilidir ve böylece enerji tasarrufu sağlar.
  • DISH DROPS Sıvı Bulaşık Deterjanı fosfat, sert asit/alkaliler ve klorlu ağartıcılar içermez.
  • İçeriğindeki aktif bileşenlerin % 84'ü doğal kaynaklardan elde edilmiştir.
  • Mutfak süngerleri, bezleri ve lavabo drenajındaki kötü kokuların giderilmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver

Amway Home Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Konsantre temizleyiciler, alan başta olmak üzere birçok konuda tasarruf sağlayan hijyen ürünleridir. Amway Home Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı, ekstra yoğun yapısıyla bu özelliğini bir adım öteye taşır. Çok zorlu kirlerde bile az miktarda kullanıldığında etkisini gösterir. Bu sayede bulaşık yıkama işleminin zahmetini azaltır. Yararlı bitki özleri içeren formülü sayesinde cilde zarar vermez. Narenciye esanslı bir yapısı vardır. Soğuk suda bile kirleri gideren ekstra konsantre ve güçlü bir hijyen ürünüdür. Günlük mutfak gereçlerinin yanında ince kristal, narin porselen, gümüş gibi özel kullanım ve temizleme gerektiren ürünlerle birlikte güvenle kullanılır. Konsantre haliyle doğrudan süngere akıtılır ya da tavsiye edilen şekilde su eklenerek uygulanabilir.

  • %84 oranında doğal bileşen
  • Ekstra konsantre, güçlü formül
  • Cildi koruyan bitkisel özler

Ekstra Konsantre Amway Home Dish Drops Bulaşık Deterjanı

Ekstra Konsantre Amway Home Dish Drops Bulaşık Deterjanı

Dish Drops bulaşık deterjanı, ultra yoğun formülü sayesinde birçok yönden tasarruf sağlar. Küçük bir ambalaja uzun süre kullanmaya yeten miktarda ürün sığdırılabilir. Evinizde kapladığı alan azalır ancak tek bir ürünle yıkanabilen bulaşık miktarı artar. Kullanım şekilleri çeşitlidir. Bulaşık kabını ya da evyeyi doldurarak araç gereçlerini yıkayanların beş litre suya 3 mililitre Amway Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı eklemesi tavsiye edilir. Bu orana bakıldığında tüketilen deterjan miktarı oldukça azdır. Bez ya da süngere direkt olarak uygulanabileceği gibi su ile seyrelterek de kullanılabilir. Bu işlem için ise üç ölçek suya bir ölçek deterjan eklenerek elde edilen karışım tavsiye edilir. Amway Home Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı fiyatlarını belirleyen başlıca özelliklerden biri, tek bir ürünle yıkanabilen bulaşık miktarının fazlalığıdır.

Bitkisel ve Güçlü Formülü ile Amyway Dish Drops Deterjan

Bitkisel ve Güçlü Formülü ile Amyway Dish Drops Deterjan

Amway Dish Drops deterjanın yapısındaki aktif bileşenlerin %84’ü doğal kaynaklıdır. Cilde temas eden ve sık kullanılan bir temizleyici olduğu için deriye zarar vermeyen bileşenler içerir. Bu özellikleri Amway konsantre sıvı bulaşık deterjanının yüksek etkili ve güçlü bir kir sökücü olmasına engel değildir. Aloe vera, cildi nemlendirme gibi birçok yararlı etkiye sahip Japon Shiso bitkisinin özü, deriye faydalı bir asit çeşidi olan AHA gibi besleyici ve onarıcı bileşenleri vardır. Teni koruyan yapısının yanında oldukça etkili bir leke çıkarma performansı gösterir. Amway Home Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı kullananlar, soğuk suda bile aktif olup kirleri çözen bir temizleyiciye sahiptir. Çok zorlu lekeleri, fırın içindeki gibi kurumuş yağları Amyway Dish Drop ve su ile ıslatıp bir süre bekleyerek kolayca çıkarabilirsiniz.

Doğal İçerikli Amway Home Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Doğal İçerikli Amway Home Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı

Cilde zarar vermeyen yapısı ve kurumuş kirler dahil zorlu bulaşıklardaki performansı ile Amyway Dish Drops, bulaşık yıkama zahmetini azaltır. Zamandan, alandan ve ekonomik açıdan tasarruf sağlar. Mutfak gereçlerine nüfuz eden kokunun giderilmesine yardımcı olur. Böylece yıkanan bulaşıkların daha sonraki kullanım konforunu yükseltir. İçeriğinde fosfat, sert asitli bileşikler ve klorür bulunan ağartıcı moleküller yoktur. Ultra yoğun formülü sayesinde çok az miktarda temizleyici ile yüksek miktarda bulaşık yıkanabilir. Özel yapısı, kalıcı ve fazla köpük üretmesini sağlar. Bu sayede temizlik hissi vermesinin yanında kirlerin kolay çıkmasına yardımcı olur. Her kullanım sonrası bulaşık süngerine damlatıp az su ile dağıtarak bu ürünlerin hijyenik kalmasını sağlayabilirsiniz. Trendyol üzerinden Amway Home Dish Drops konsantre sıvı bulaşık deterjanı yorumlarını okuyarak satın alan kişilerin ürün hakkındaki görüşlerine de ulaşabilirsiniz.