Ameda Çiftli Anatomik Meme Ucu Kalıbı

395 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Ameda Çiftli Anatomik Meme Ucu Kalıbı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mastifex Satıcı Ünvanı: TUĞBA AĞILGAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0090667028
    Bu ürün Mastifex tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ameda Meme Ucu Çıkarıcı Kalıp- 2 ADET Doğum öncesi de sonrası gibi kullanılabilen bu etkili ürün, uyguladığı negatif basınç ile düz ve içe dönük meme uçlarının çıkarılması amacıyla kullanılır. Tıbbın içinde güvenle yer bulan ve yıllardır emzirme danışmanları, sağlık personeli ve profesyonelleri tarafından önerilen ürünün, en etkili sonucu için hamilelikten itibaren kullanımı önerilmektedir. Özellikle meme ucu içe dönük anneler bebeklerini emziremeyeceklerini düşünürler. Gebeliğin 3. Trimesterinden itibaren ( 27.- 40. haftalar arasında) 1 saatten başlayacak şekilde her gün birer saat arttırarak uyku saati dışında tam gün annelerin iç çamaşırları içinde rahatlıkla kullanılabilecekleri bir üründür. Böylece doğum sonrasında meme ucu kolaylıkla bebeğin kavrayacağı hale gelecektir. Duruma göre doğum sonrasında kullanımı devam ettirebilir. Emzirmeden 30 dak. evvel bir kaç dakika dahi uygulanması emzirme yaparken bebeğin memeyi kavramasını kolaylaştıracaktır. Bebek memeyi iyice kavrar hale geldiğinde ürün kullanımı sonlandırılmalıdır. BPA içermez. Sterilizasyon: İyi suyun içinde 15 dakika kaynatılarak sterilize edilir. İlk kullanım öncesi steril edilmelidir. Paket İçeriği: Ürün, karton ambalajda 2 adet olarak satışa sunulmuştur. Önemli Not: Biberon gibi beslenme ürünleri ile elektrikli ve manuel süt pompaları, pompa kitleri/ setleri ve tüm parçaları, meme ucu koruyucuları, pompa içi alternatif meme ucu setleri ve şişe aksamları gibi hijyenik ürünler anne ve bebek sağlığını korumak adına kullanıldıktan sonra iade-değişim imkânı olmayan ürünlerdir ve iadesi/ değişimi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Şekli Manuel
  • Model Çiftli
Geri Bildirim Ver