Amboss Ametist Döküm Kek Kalıbı Kırmızı Ame-7715

339 TL

Ürün Bilgileri

Amboss Ametist Döküm Kek Kalıbı Kırmızı Ame-7715

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTFAKCI Satıcı Ünvanı: İMDAT YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9940250976
    Bu ürün MUTFAKCI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amboss Ametist Döküm Kek Kalıbı Kırmızı AME-7715 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: v Ürün Materyali: Döküm v Kalıbımız adını Aşk ve sevgi taşı olan Ametist taşından almıştır. v Her ürünümüzde olduğu gibi Anne sevgisini kattık, Sevgililerin, mutlu eşlerin aşkı ile harmanladık Ametist Kalıbı Ürettik. v Amboss Ametist kalıp ile Çay Saatleriniz ,Samimi sohbetleriniz ,Görsel Lezzet şölenine dönüşecek. v Amboss ametist kalıp 26 cm çapında yaklaşık 8/10 kişiliktir, çizilmeye dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanıma imkan tanır. v Ametist kalıbımızın İçi granit kaplama , dışı özel teknik titanyum kaplamadır, özel yapısı sayesinde içerisinde ısıyı eşit oranda dağıtarak orantılı pişmesini sağlar hamur kalmaz , kusursuz şekiller çıkartırsınız. v Ürünlerinizi Kullanım kılavuzun da belirtiği gibi kullanınız ve muhafaza ediniz. v İç kısımlarında bıçak, çelik kaşık vs. kullanmayınız böylece ürünümüzü uzun ömürlü kullanırsınız v Ametist kalıbınızı fırında kullanırken, Mutfak tezgahına, yere, fırının ızgaralı bölümüne, sert yüzeylere yavaşça koyunuz böylece uzun yıllar ilk günkü gibi kullanmanıza olanak tanır. v Sıcak bölümlerine çıplak elle dokunmayınız ısıyı kusursuz şekilde yaydığı için istenmeyen yaralanmalar olabilir, eldiven ya da elbezi kullanmaya dikkat ediniz. v NOT: Tüm ürünlerimiz fatura ile gönderilmektedir. Fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. *AMBOSS GARANTİSİNDEDİR * TÜM SİPARİŞLERİNİZ FATURA EDİLEREK KARGO EDİLİR. FATURANIZ AMBALAJ ÜZERİNDEKİ ŞEFFAF CEP İÇİNDEDİR. * KARGONUZUN DURUMUNU SAAT 19:00 İTİBARİYLE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. * KARGO HASARLARINIZ ÜCRETSİZ KARŞILANIR. FOTAĞRAFLAYIP BİZE İLETMENİZ YETERLİ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver