7
Kuzine ve Sobalar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

AMBARLIK Türüt Kuzine Ayder Model Lüx Kuzine

12.901 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

AMBARLIK Türüt Kuzine Ayder Model Lüx Kuzine

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Türüt Kuzine Şömine Satıcı Ünvanı: BİLAL TÜRÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8820223740
    Bu ürün Türüt Kuzine Şömine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İsmini Rizenin dünyaca ünlü Ayder yaylasından alan modelimiz, ateşliği ve fırını büyük camlı olup bir taraftan üzerinde yemeğinizi pişirirken diğer taraftan da yanan ateşi görerek şömine keyfi yaşamanıza olanak sağlar. Odun ve Kömür yakıtlı olup dış gövdesi 2 mm, ateşliği 4 mm kalın demir çelik malzeme ile el işçiliği ile yapılmakta olup yüksek ısıya dayanıklı 10 kg luk özel dökme döküm ızgarası sayesinde odun ve kömür yakabilirsiniz. Ateşlik kapağının hemen altında bulunan kül tavası ile kuzinede biriken külü istediğiniz zaman boşaltabilirsiniz. Camlar yüksek ısıya dayanıklı Alman Schot Robax ithal camdır. Kuzine paslanmaya karşı koruyucu özelliği olan özel bir boya ile boyanmaktadır. Ürün ilk yakımda kısa bir süre koku ve duman verir. Ürünün yakıldığı ortamın iyice havalandırılması gerekir. Yüksek tipli kuzine olup ürünün bulunduğu ortam içindeki konumuna göre 80-140 m2 alanı ısıtabilmektedir. Ürünü teslim aldığınızda yapmanız gereken sadece camın montajı ile boru bağlantısını yapıp ateşin keyfini çıkarmaktır. Ürünlerimiz tamamen kendi imalatımızdan satışa sunulmaktadır. Satın aldığınız ürün firmamız güvencesi altında olup ürün ile ilgili satış öncesi ve sonrası her çeşit iletişim aracı ile sizlere teknik destek imkanı sağlamaktayız. Alt Tabla, borular ve diğer aksesuarlar fiyata dahil değildir. Ürün Ölçüleri : Genişlik*Derinlik *Yükseklik : 65*50*80 cm Fırın Ölçüleri : Genişlik*Derinlik*Yükseklik : 45*45*17 cm Cam Ölçüsü : 30*20 cm Ağırlık : 75 Kg.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk SİYAH
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver