AMBALAJ PAZARI Siyah Şeffaf Kargo Poşeti 30x37 5 cm 100'lü

140 TL

Ürün Bilgileri

AMBALAJ PAZARI Siyah Şeffaf Kargo Poşeti 30x37 5 cm 100'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ambalajpazarı Satıcı Ünvanı: ALFAMARKT ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051082668000001 Vergi Kimlik Numarası: 0510826680
    Bu ürün ambalajpazarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30x37+5 cm ölçüsünde arka yüzü siyah, ön kısmı ise şeffaf kendinden yapışkanlı (bantlı) kargo poşeti. Toplu olarak alabileceğiniz kargo poşeti ile kargo gönderim işlemlerinde çok daha fazla tasarruf elde edebilirsiniz. Farklı ebatlarda kargo poşetleri her türlü ihtiyacınıza ve yoğun kargo içeriğinize göre düzenlenmiş olup, talebinize uygun poşet ebatını bulmanız mümkündür. Kargo poşetleri tamamen kendi üretimimiz olup, isteğe göre özel baskılı olarak da yapılabilmektedir. Özel baskılı talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerimizde üretimden kaynaklı olarak 2 (±) cm kadar farklılık olabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

AMBALAJ PAZARI Siyah Şeffaf Kargo Poşeti 30x37 5 cm 100'lü

Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmanın giderek artması ile kargo poşetlerine olan ihtiyaç artmıştır. Kargo poşetleri farklı boyutlarda ve kalitelerde bulunabilir. Ancak doğru yapı ve boyut özelliklerine sahip ürünlerin tercih edilmesi oldukça önemli bir konudur. Kargo poşetleri çeşitleri arasında yer alan Ambalaj Pazarı siyah şeffaf kargo poşeti 30x37 5 cm 100'lü farklı ihtiyaçların karşılanmasında ve kaliteli ürün tercihinde rol oynar. Sağlam yapısı ve yapışkanlı kapak özelliği ile kargo gönderiminde göndericilere avantaj sağlar. Gönderilen ürünlerin zarar görmemesi ve gerekli şekilde teslim edilebilmesi için kargo poşetlerinin kullanımı ve tercih oldukça önemlidir. Sizler de yapı özellikleri ve kalitesi ile dikkat çeken kargo ambalaj poşeti tercih ederek ürünlerinizi koruyabilirsiniz.

  • Toplu Alım
  • Üstün Kalite
  • Ürün Koruması

Kaliteli Ürün Paketlemeleri için Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti

Kaliteli Ürün Paketlemeleri için Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti

Ürünlerin kalitesinin yanı sıra paketleme de oldukça önemli görülen konular arasında yer alır. Şeffaf ambalaj poşeti ile farklı kategorilere ait ürünlerin paketlenmesi ve alıcılara hasar almadan, korunarak ulaştırılması mümkündür. Gıda, giyim, aksesuar ve dekoratif ürünler gibi farklı ürün kategorileri için tercih edilebilir. Yapısının dayanıklı olması ve yapışkana sahip kapağı ile zarar vermeden açılamaması, ürünlerin hava almamasını sağlar. Bunun yanı sıra farklı hava koşullarında da yine ürünlerin etkilenmemesi için tercih edilir. Siyah kargo poşeti sade ve klasik tasarımı ile farklı işletmeler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Tüm ürün paketlemeleri için uygun olarak tasarlanmıştır. Kullanımı da oldukça basittir. Yapılması gereken yalnızca ürünlerin poşet içerisine yerleştirilmesi ve kendinden bantlı olan kapağın kapatılmasıdır. Bu paketlemeden sonra kargo poşetleri teslim edilmeye hazır hale gelir. Ambalaj Pazarı kargo poşetleri firmanın kendi üretimidir ve taleplere göre markalara uyumlu şekilde üretilmesi de mümkün olur. Bu ihtiyaca göre tercih edilebilir.

Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti Özellikleri

Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti Özellikleri

Şeffaf kargo paketi ya da siyah kargo poşeti olarak adlandırılması mümkün olan bir üründür. Bunun nedeni ise poşetin arka yüzünün siyah renge ön yüzünün ise şeffaf tasarıma sahip olmasıdır. Ölçüleri ise 30x37 ve artı 5 cm olarak görülür. Ürün çeşitlerine uygun boyutlara sahiptir. Artı 5 cm olarak görülen kısım ise kendinden yapışkanlı kapağın ölçüsüdür. Kargo şeffaf poşet tasarımı ve kaliteli yapısı ile bilinir. Kargo poşetlerinin sahip olması gereken iki önemli özellik de budur. Bunun nedeni ise kullanım amacının ürünleri doğru paketleme olmasıdır. Sizler de işletmeleriniz için kargo poşeti 100 adet ürününü tercih ederek alışverişte tasarruf sağlayabilir ve kargo gönderilerinizi koruyabilirsiniz.

Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti Fiyatları

Ambalaj Pazarı Siyah Şeffaf Kargo Poşeti Fiyatları

Siyah pazar poşeti ya da kargo poşeti Ambalaj Pazarı ürün modelleri arasında öne çıkar. Boyut, dayanıklı olma ve tasarım gibi özellikleri ile tanıtılması mümkün olur. Farklı alanlarda farklı ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan bu ürünler ile doğru tercih yapabilirsiniz. Ürünler arasında seçim yaparken boyut ve ihtiyaçlara dikkat etmek yeterli olacaktır. Çoklu ekonomik paket satışları da avantaj sağlayan özellikler arasında yer alır ve uzun süreli ihtiyaçların giderilmesini sağlar. Ürün bilgilerinin yanı sıra Ambalaj Pazarı siyah şeffaf kargo poşeti 30x37 5 cm 100'lü yorumları ve bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Ardından KARGO-S-3037 kodu ile Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.