Aly Taco Shells 12'li Paket 135 g

89,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aly Taco Shells 12'li Paket 135 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LilaPlus Satıcı Ünvanı: LİLA UNLU MAMÜLLER GIDA VE EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608032499800010 Vergi Kimlik Numarası: 6080324998
    Bu ürün LilaPlus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinizi şımartmak mutfağınıza renk katmak için Aly Taco Shells 12'li paket 135 ürünü oldukça doğal, sağlıklı ve pratiktir.Meksika mutfağından harika lezzetleri içinizi sinen bir markadan denemek gerçekten büyük bir şanstır. Artık ülkemizde bu şansı bizlere Aly Foods sunmaktadır. Aly Foods Çorum merkezli bir firma olan, Aksular Grup Şirketleri bünyesinde doğmuş ve üretimlerini devam ettirmektedir.Taze, sağlıklı ve özenli üretimleri ile kısa sürede dikkat çeken firma, bugün ihracat pazarında önemli payı elinde tutmaktadır, aynı zamanda iç pazarda son derece önemli satış oranı ve ilgi ile dikkat çekmektedir. Aly Foods Meksika lezzetlerine özgü tarifleri ile özenli üretimlerini gerçekleştirmektedir. Temelde yufka üretimleri ile başlayan firma, günümüzde mantı çeşitlerinden ilerleyerek muhteşem Meksika ürünlerini son derece başarılı şekilde, dünyadaki örnekleri ile gayet yakışır şekilde imal etmektedir.
  • Özel ambalajları içinde ürünler hasar olmadan, son kullanım tarihleri geçmeden kaliteli bir şekilde, kontrolleri yapılarak tüketicilere gönderilmektedir. Kalite belgeli ürünlerin her aşamasında asla el teması bulunmadan imalat yapılmaktadır. Gıda mühendisleri kontrolleri de aksatılmaz ve her aşamada denetim sağlanır.Taco Shells firma tarafından farklı sayıda ambalajlar içinde satışa sunulmaktadır. Buzdolabında uzun ömürlü şekilde saklanabilir. Ayrıca ambalajı ile hava almasını önleyerek dış ortamda da saklamanız mümkündür. Tüketim ise ısıtarak ya da olduğu ısıda tüketilmesi şeklinde olabilir. Pratik bir atıştırmalık olan tacolar, günün her saatinde, her öğün için rahatlıkla tüketilebilir. Mısır unu, tuz, su, ayçiçek yağı malzemeleri ile asla el teması olmadan imal edilmektedir. Elbette tüm malzemeler ve firmanın genel anlamda tüm malzemeleri de tamamen kendi topraklarımızdan yerli ürünlerimizle hazırlanmaktadır.
  • İÇİNDEKİLER: Mısır Unu, Ayçiçek yağı, Su ve Tuz
  • BESİN DEĞERLERİ: Enerji ve Besin Değerleri100g İçinEnerji (kJ/kcal)465kcal/1947kjYağ (g)20,2g- Doymuş yağ (g)2,3gKarbonhidrat (g)60,7g- Şekerler (g)1,3g - Protein (g)6,8g - Tuz (g)1,1g
  • SAKLAMA KOŞULLARI: Mutlaka serin, rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz. Paketi açtıktan sonra hemen tüketiniz. Muhafaza şartlarına uyunuz.
Geri Bildirim Ver