Aly Mısırlı Tortilla Lavaş 25 cm 6lı Paket 420g

89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Aly Mısırlı Tortilla Lavaş 25 cm 6lı Paket 420g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: alyfoods Satıcı Ünvanı: ALYFOODS GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068170702000001 Vergi Kimlik Numarası: 0681707020
    Bu ürün alyfoods tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mısırlı ürünleri seviyorsanız sizin için Aly Mısırlı Tortilla Lavaş 25 cm 6’lı Paket 420 gr vazgeçilmez bir tat olacaktır. Günlük yaşantı içinde hem pratik bir hazırlığa yer açmak hem de doyurucu bir lezzet ile buluşmak için Aly Tortilla mısırlı lavaş muhteşem lezzeti ile tek başına da tüketilerek lezzetli bir atıştırmalık olarak da tüketilmektedir. Aly Tortilla tarafından hazırlanan mısırlı lavaş ürünleri ile Meksika lezzeti olarak bilinen tako sunumlarına yer açabilirsiniz. Muhteşem lezzete yer açarak ailenize öğün hazırlamanın yanı sıra misafirlerinize de ikramlıkları sunabilirsiniz. Aly mısırlı tortilla lavaş ile hazırlanacak olan yemeklerde farklı birçok uygulamayı seçmeniz mümkün. Mısırlı Tortilla Lavaş Hazırlanışı Aly Tortilla lavaş seçimleri arasından tercihinizi mısırlı lavaştan yana kullanarak Meksika lezzeti olan tako hazırlamanın yanı sıra lezzetli dürümleri hazırlayabilirsiniz. Aynı zaman etli, tavuklu, balıklı ve sebzeli gibi iç harcı hazırlayarak sos ile beraber fırınlanıp börek olarak da servis edilebilir. Sıcak servislerde aynı zamanda ürünü pizza altı olarak da kullanabilirsiniz. Peynir çeşitlerinin yanı sıra birçok farklı malzeme ile pizza ürünlerine yer vermeniz mümkün. Aly Tortilla lavaş ekmeği ürünleri arasından mısırlı olan tercihe yer açarak bu lezzetleri hazırlayarak sevdiklerinizin beğenisine de sunabilirsiniz.
  • Koruyucu ve Tatlandırıcı İçermeyen Tortilla Aly mısırlı tortilla lezzetinden yararlanırken sadece tuzlu öğün değil aynı zamanda tatlılara da yer açabilirsiniz. Şerbetli, cevizli ve kaymaklı tatlıların yanı sıra meyveli hafif tatlara da yer verebilirsiniz. Tatlandırıcı, koruyucu ya da renklendirici içermeyen mısırlı tortilla lavaşı çocuklarınızın atıştırmalığı olarak da hazırlayabilirsiniz. Küçük parçalara ayırarak fırınlayarak sonrasında yoğurtlu ve baharatlı sos ile de film keyfinizde eşsiz ve lezzetli bir atıştırmalık hazırlamanız mümkün.
  • İÇİNDEKİLER Buğday unu, mısır unu, su, bitkisel yağ (palm, ayçiçek ve kanola yağı), dekstroz, tuz, stabilizatör (gliserol), emülgatör (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), kabartıcılar (sodyum asit pirofosfat, sodyum bikarbonat), koruyucular (kalsiyum propiyonat, potasyum sorbat), asitlik düzenleyiciler (malik asit, sitrik asit).
  • BESİN DEĞERLERİ Enerji ve Besin Değerleri (100 g/for 100 g) Enerji/Energy 307kcal/1285kj Yağ/Fat 8,3g - Doymuş Yağ/ Saturated Fat 4,1g -Trans yağ (g) 0g Karbonhidrat/Carbohydrates 48,3 -Şekerler 3,3g Lif/Fiber 4,5g Protein/Protein 7,6g Tuz/Salt 1,3g
  • SAKLAMA KOŞULLARI Serin yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından koruyunuz. Paketi açtıktan sonra buzdolabında saklayanız ve 7 gün içinde tüketiniz
Geri Bildirim Ver