5
Ankastre Set kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set(AD07-A10-AF850)

Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set(AD07-A10-AF850)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SALVANİNİ ANKASTRE Satıcı Ünvanı: SALVANİNİ ANKASTRE SİSTEMLERİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742046510900019 Vergi Kimlik Numarası: 7420465109
    Bu ürün SALVANİNİ ANKASTRE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALVEUS AD07 BEYAZ DAVLUMBAZ GENİŞLİK :60 cm BACA ÇIKIŞ ÇAPI :120 mm MOTOR GÜCÜ :140W AYDINLATMA :1x3W ŞERİT LED KONTROL : PUSH BUTON HAVA DEBİSİ :450 m³/h FİLTRE TİPİ :Alüminyum SES SEVİYESİ :56 Dba RENK :Beyaz ENERJİ SINIFI: E *14 cm KARBON FİLTRE İLE BACASIZ OLARAK KULLANILABİLİR.(Karbon filtreyi ekstra temin etmeniz gerekmektedir) ALVEUS A10 BEYAZ CAM ANKASTRE OCAK Pişirme Yüzeyi : 4 Gözü gazlı Gaz Tipi : Doğal gaz ve LPG uyumlu Yüzey : Temperli Beyaz cam Izgara : Emaye Izgara Kontrol Paneli :Yandan Mekanik Ankastre Yüksek verimli yanış Otomatik Ateşleme Gaz Kesme Emniyetli 1 Küçük Bek 2 Orta Bek 1 Büyük Bek **LPG Dönüşümlerinde ek ücret alınır. ALVEUS AF 850 BEYAZ ANKASTRE FIRIN A SINIFI ENERJİ 3+1 FONKSİYON 76 LİTRE SİYAH EMAYE İÇ YÜZEY FIRIN İÇİ AYDINLATMA LAMBASI 1 TEPSİ, 1 TEL IZGARA **ÜCRETSİZ KURULUM.**SERVİS AĞIMIZ TÜM İLLERDE MEVCUTTUR. YETKİLİ SERVİS LİSTESİ KULLANIM KILAVUZU İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. KURULUM İÇİN ARAYARAK RANDEVU ALABİLİRSİNİZ.**24 AY GARANTİLİDİR.**KURULUM YETKİLİ SERVİS TARAFINDAN YAPILMADIĞINDA ÜRÜN GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKAR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Ocak Yüzeyi Cam
Geri Bildirim Ver

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set (ad07-a10-af850)

Alveus 850 beyaz 3'lü ankastre set, mutfaklara şık bir görünüm katar ve aynı zamanda işlevsel özellikleriyle de kullanıcıların beğenisini kazanır. Alveus 3’lü ankastre set; davlumbaz, ocak ve fırın olmak üzere 3 parçadan oluşmaktadır. Dayanıklı malzemeleri sayesinde uzun ömürlüdür ve kolayca temizlenebilir. Bu seti mutfaklarında kullanmak isteyenler için kaliteli bir seçenek sunar.

 
  • Beyaz renkli
  • Aydınlatma
  • Şık tasarım

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set Özellikleri

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set Özellikleri

Alveus 3'lü ankastre set modern bir tasarıma sahip olan ve mutfakların en sık kullanılan ürünleri arasında yer alan ankastre setlerinden biridir. Set; bir adet davlumbaz, bir adet ocak ve bir adet fırından oluşur. Beyaz renkte tasarlanmış olan set, şık ve minimalist bir görünüm sunar. Setin davlumbazı, 90 cm genişliğindeki ocaklar için uygundur. 3 farklı fan hızı seviyesi ve dokunmatik kontrol paneli sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca, davlumbazın metal filtreleri çıkarılabilir ve yıkanabilir özelliktedir. Ocağı, temperli cam yüzeyi sayesinde normal cam yüzeylerden daha dayanıklıdır. Dört pişirme yüzeyi vardır bunlar 1 büyük bek, 2 orta bek ve 1 küçük bek şeklindedir. Pişirme yüzeylerinin 4 gözü de gazlıdır. Kontrol paneli yanda olup mekaniktir. Gaz kesme emniyeti sayesinde olası bir kaza durumunun önüne geçmeyi sağlar. Otomatik yanma ve yüksek verimli yanma özelliklerine sahiptir. Bu sayede yemeklerinizi daha hızlı daha kolay şekilde hazırlayabilirsiniz.

 

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set Kullanımı

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set kullanımı

Alveus 850 beyaz 3'lü ankastre set mutfaklar için şık ve fonksiyonel bir seçenektir. Kaliteli malzemelerden yapılmış olan set, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Beyaz renkli tasarımı, mutfaklarınıza modern ve şık bir hava katar. Davlumbaz, 90 cm genişliğinde ve 3 farklı hız ayarı ile çalışır. 3 farklı hız ayarı, farklı pişirme ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir. Ayrıca, LED aydınlatma sistemi, pişirme alanınızı aydınlatırken enerji tasarrufu sağlar. Ocak, cam malzemeden yapılmıştır ve dayanıklıdır. Ayrıca, yüzeyi kolayca temizlenebilir ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Beyaz renkli tasarımı, mutfaklarınıza modern ve şık bir hava katar. A10 beyaz cam ankastre ocak, 4 adet gaz brülörüne sahiptir ve güçlü bir ısıtma kapasitesine sahiptir. Brülörlerin farklı güç seviyeleri, farklı pişirme ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir. Ayrıca, elektronik ateşleme sistemi sayesinde, kolay ve hızlı bir şekilde ateşlenir. Ayrıca, emniyetli bir şekilde kullanım sağlamak için otomatik gaz kesme özelliğine sahiptir. Fırın, fan destekli ısıtma sistemi sayesinde, hava akışını dengeleyerek yiyeceklerinizin daha homojen pişmesini sağlar.

 

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set Yorumları

Alveus 850 Beyaz 3'lü Ankastre Set Yorumları

Alveus, yüksek kaliteli ankastre setleri ve mutfak aksesuarları üreten bir markadır. 850 Beyaz 3'lü ankastre seti, modern ve şık tasarıma sahiptir. Bu özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Set, Alveus AD07 beyaz davlumbaz, AD10 beyaz cam ankastre ocak ve AF850 beyaz ankastre fırından oluşur. Bu üçlü kombinasyon, mutfaklarınıza şık ve modern bir görünüm katarken, yüksek performansıyla da dikkat çeker. Alveus 850 beyaz 3'lü ankastre seti, şık tasarımı, yüksek performansı ve kullanım kolaylığı ile mutfaklar için ideal bir seçenektir. Alüminyum filtrelerin temizlik rahatlığı, fırının kolay kullanımı, ocakta bulunan gaz kesme, otomatik yanma, yüksek verimli yanma özellikleriyle birlikte güvenli, pratik kullanımı şık ve göz alıcı tasarımla birleştirir. Sizler de Trendyol’dan Alveus 850 beyaz 3'lü ankastre set fiyat ve özelliklerine ulaşabilir, Alveus 850 beyaz 3'lü ankastre set yorum ve değerlendirmelerini görebilir ve dilerseniz ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.