Altus Al 1127 Sıcak-soğuk Su Sebili

4.539 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.548 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.584 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.650 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Altus Al 1127 Sıcak-soğuk Su Sebili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farksepeti Satıcı Ünvanı: VEFA ULUSLARARASI TOPTAN GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883031376700028 Vergi Kimlik Numarası: 8830313767
    Bu ürün Farksepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altus AL 1127 Sıcak-Soğuk Su Sebili Ürün Tipi Tam Boy Su Pınarı Soğuk Su Tank Kapasitesi (L) 3.2 L Soğutma Kapasitesi (L/saat) 2.0 L/h Soğuk Su Derecesi Aralığı 5-10 C Sıcak Su Tank Kapasitesi (L) 1.0 L Isıtma Kapasitesi (ml) 5.0 L/h Sıcak Su Derecesi Aralığı 85-92 C Ürün Rengi Beyaz Bardaklık Aparatı Var Adaptör Damacana Kapağı Var Adana içi ve Mersin teslimatları mağaza araçlarımız ile yapılmaktadır. Adana içi 2 iş gününde Mersin Her hafta Cumartesi günü teslim edilir. Ürün Arçelik yetkili servis garantilidir.Ücretsiz montaj için 444 0 888 i arayarak destek alabilirsiniz. Önemli Bilgilendirme* Kargonuzu teslim alırken kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir. Paketlerin dışında hasar,eziklik,yırtılma,ıslaklık gibi normal olmayan bir durum tespit ettiğinizde ürünleri teslim almayarak kargo yetkilisine tutanak tutturmalı ve mutlaka iletişim formunu kullanarak veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçmelisiniz. SATIŞ SONRASI HİZMET Almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman paketi kargo görevlisinin yanında kontrol ediniz. Dış ambalajında bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka "HASAR TESPİT RAPORU" tutturunuz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. Lütfen değişim yapacağınız ürünleri, orijinal ambalajı ve kutusu ile zarar görmemiş halde, siparişiniz ile birlikte gelen faturanıza değişim sebebinizi yazdıktan sonra kutunun içine yerleştirip gönderiniz. Sipariş edilen ürün hatası müşteri kullanımından meydana gelen bir hata ise veya 14 günlük süre içerisinde ürün kullanılmışsa ürünün iade ve değişimi yapılmaz. Ürün iadesi ve değiştirme şartları olarak, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği uygulamalar esastır.

Ürün Özellikleri

  • Damacana Yeri Üstte
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Altus AL 1127 Sıcak Soğuk Su Sebili

Suyun insan hayatındaki yeri ve önemi büyüktür. Günlük yaşantıda büyük küçük herkesin sıklıkla tükettiği suya ulaşımın kolay olması büyük pratiklik sağlar. Gelişen teknolojinin imkanlarından yararlanarak yapılan, sıcak ve soğuk su elde etmeyi kolaylaştıran su sebili ev ve işyerlerinde yoğun olarak kullanılan bir cihazdır. İstediğiniz sıcaklıktaki suya tek bir düğmeyle ulaşmanızı sağlayan Altus sıcak soğuk su sebili ile kullanım kolaylığına erişebilirsiniz. Modern tasarımı ve her ortama uyum sağlayan beyaz rengi ile ev, okul ve ofis gibi çeşitli alanlarda kullanım imkanı sunan Altus AL 1127 modeli istediğiniz suya dilediğiniz anda ulaşmanızı kolaylaştırır. Suya ulaşmanızı kolaylaştıran ve kullanıldığı alanda ortak paylaşıma izin veren su sebilini istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.

  • Gelişmiş sıcaklık ayarı
  • Enerji tasarrufu
  • Geniş su kapasitesi

Altus AL 1127 Sıcak Soğuk Su Sebili Özellikleri

Altus AL 1127 Sıcak Soğuk Su Sebili Özellikleri

Dilediğiniz anda sıcak ve soğuk suya ulaşma imkanı sağlayan su sebili elektrik enerjisini tasarruflu bir şekilde kullanmaya olanak tanır. Sahip olduğu özelliklere göre ısıtma ve soğutma işlemini kısa sürede tamamlayan su sebili geniş hacimli tanklara sahiptir. 3,2 litre soğuk su, 1 litre sıcak su kapasitesine sahip olan Altus AL 1127 su sebili özellikleri bakımından pratik kullanım sağlar. Üzerindeki tam boy damacanadan aldığı suyu sıcak ve soğuk su haznelerine çekerek kullanım öncesinde hazır hale getiren ürün ile istediğiniz anda ihtiyaç duyduğunuz suya ulaşırsınız. 85-92 derecede sıcak suya, 5-10 derecede soğuk suya dilediğiniz an bir düğme ile ulaşabilirsiniz. Saatte beş litreyi ısıtma yapabilen cihaz, iki litre de soğutma yapar. Sıcak suyu kullanmak istemediğiniz zamanlarda güvenlik amaçlı arkasında bulunan düğmeden ısıtma mekanizmasını devreden çıkarabilir, olası kazaları önleyebilirsiniz.

Kullanımı Kolay Altus AL 1127 Sıcak Soğuk Su Sebili

Kullanımı Kolay Altus AL 1127 Sıcak Soğuk Su Sebili

Evlerden ofislere her alanda kullanıma uygun olan Altus AL- 1127 su sebilinden aynı anda hem sıcak hem de soğuk su almanız mümkündür. Çift musluklu ve elektrik bağlantılı olan ürün her tarz ve ortama uyum sağlar. Çay, neskafe, sahlep gibi sıcak su gerektiren içecekleri hemen hazırlayabilir, ocak ve kettle gibi cihazlara ekstra ihtiyaç duymazsınız. Altus AL 1127 sıcak soğuk su sebili sahip olduğu özellikleri sayesinde gündelik hayatınızı kolaylaştırır. Sıcak su musluğu kırmızı, soğuk su musluğu mavi renk ile birbirinden ayrılır. Özellikle işyerlerinde büyük kolaylık sağlayan ürün kolay kullanımı sayesinde herkes tarafından beğenilir. Üründe yer alan çıkarılabilir su toplama haznesini kolayca çıkarıp boşaltabilirsiniz. İstenmeyen taşmaları önleyen haznenin üzerine bardağınızı koyabilir, su doldururken eğilmek zorunda kalmazsınız.

Avantajlı Fiyatıyla Altus AL 1127 Su Sebili Trendyol’da!

Avantajlı Fiyatıyla Altus AL 1127 Su Sebili Trendyol’da!

Hayatı kolaylaştıran ve günün her anında sıcak ya da soğuk suya erişimi kolaylaştıran su sebili modelleri sahip olduğu teknolojik özellik, kapasite ve markaya göre farklı fiyatlara sahiptir. İç materyal özelliğine göre de değişen Altus AL 1127 su sebili fiyatları bütçenize uygun seçenekleri ile sunulur. Kullanım önceliklerinize göre sıcak ve soğuk muslukları yönlendirebildiğiniz model oldukça işlevseldir. Buzdolabına sürekli su şişesi koyma derdinden kurtaran su sebilleri ile işiniz kolaylaşır. Sıcak suya ihtiyaç duyulan anlarda suyun kaynamasını beklemeden içeceğinizi kolayca hazırlayabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip Altus al 1127 modeli ile su içme alışkanlığını pekiştirebilirsiniz. Gündelik hayatta birçok yönden işlerinizi kolaylaştıran Altus AL 227 sıcak soğuk su sebilini beğenerek kullanırsınız. Düşük enerji tüketimine sahip olan model ile yaptığınız tasarruf sayesinde bütçenizi korursunuz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Altus AL 1127 Su Sebili kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.