Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Akc001

4.868,91 TL

Ürün Bilgileri

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Akc001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınkaynak Satıcı Ünvanı: ALTINKAYNAK KUYUMCULUK VE MÜCEVHERAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0063003481100017 Vergi Kimlik Numarası: 0630034811
    Bu ürün Altınkaynak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Çeyrek Altın Yeni Tarihli (Kulplu) Altının Özellikleri: Ayar : 22 Ayar Ağırlık: 1.75 gram, faturası ve kutusu ile birlikte Sigortalı Kargo gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Akc001

Altınkaynak 1 adet çeyrek altın insanlık tarihinde geçmişten günümüze önemli bir yatırım aracı olarak kullanılır. Geçmişte ticari amaçlar için kullanılmasının yanı sıra her zaman zenginliğin göstergesi olarak oldukça popüler şekilde tercih edilir. Yatırım aracı ve aksesuar olarak kullanılabilen kolye ve bileklik modelleriyle oldukça ilgi gören bir üründür. Her ne kadar günlük hayatta altın yerine kullanılsa da hala değerini koruyan önemli bir yatırım modeli olarak sıklıkla tercih edilir.

 
  • Yatırım aracı
  • Estetik tasarım
  • Rahat Kullanım

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Özellikleri

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Özellikleri

Altınkaynak 1 adet yeni tarihli çeyrek altın düğün veya sünnet gibi kişiye özel organizasyonların sıklaştığı zamanlarda popüler şekilde tercih edilirken ekonominin bir göstergesi olarak popüler şekilde tercih edilir. İstediğiniz zaman satış işlemini gerçekleştirerek nakde çevirebilir; farklı ayar ve gramajlarda kullanabilirsiniz. Kolye, çeyrek altın ve bileklik seçenekleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilir. Yatırım aracı olmasının yanı sıra görsel bir değere de sahip olan bu ürün profesyonel işçilikli üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulur. Pek çok farklı tasarım özelliğine sahip olan tekli ya da birden fazla çeyrek altınla birbirinden estetik, güzel ve dikkat çekici kombinler oluşturabilirsiniz. Zincirli kolyeye ek olarak bileklik modelleri de son zamanlarda oldukça yoğun ilgi görür. İpli dizilim ve tuğra modelleri günümüzde sıklıkla tercih edilen, zarif, modern ve dikkat çekici aksesuarlar arasında yer alır.

 

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Kullanımı

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Kullanımı

AKC001 ürün kodu ile bu altın, zarif ve şık görünüm elde edebileceğiniz ekonomik değeri yüksek bir üründür. Tam altının dörtte birine denk gelir. Devlet kontrolünde basılarak emniyetli ve rahat kullanım imkânı sunar. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı ve Darphane Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından profesyonel üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulan ürünler uzun vadede büyük miktarlardaki kâr elde etmek isteyen yatırımcıların ve müşterilerin tercihidir. Altınkaynak 1 adet yeni tarihli çeyrek altın yorum ve değerlendirmelerini analiz ederek yatırım aracının yanı sıra dikkat çekici, modern ve şık kombinler oluşturmanız olanak sağlayan özel tasarım bu ürünleri doğru, bilinçli ve rahat şekilde alabilirsiniz. Yatırım aracı olarak alıp kazanç elde etmek için kullanabileceğiniz ürünler ideal hafif yapı özellikleri sayesinde kolaylıkla taşınabilir. Çantanızda ya da üzerinize taşıyarak istediğiniz an çıkarıp bozdurabilir, ilgi çekici ve şık bir görünüm kazanabilirsiniz.

 

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Fiyatı

Altınkaynak 1 Adet Yeni Tarihli Çeyrek Altın Fiyatı

Altınkaynak 1 adet yeni tarihli çeyrek altın fiyat indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Çıkış tarihi, borsa kur dengesi ve işçiliğine göre fiyatları değişkenlik gösterebilir. Düğün, sünnet etkinlikleri ya da yeni doğan bir bebek için alıyorsanız kulplu çeyrek altın modellerini tercih edebilirsiniz. Üzerindeki kulpu takı merasiminde altını zahmetsiz bir şekilde takmanızı sağlar. Ayar, basım tarihi ve değerini analiz ettikten sonra satın alma sürecini kolay, pratik ve emniyetli hale getirebilirsiniz. Yastık altında ya da bankada birikim yapma aracı olarak oldukça ilgi görür. Hassas tartılardan yardım alarak ağırlığını ölçebilir; koyu sarı tonlara sahip ürünleri tercih edebilirsiniz. Soluk sarı görünüme sahip olan ve bükülme yapmayan ürünler şüphe çektiği için tercih edilmemelidir. Uzun süre sararma, kararma ve bozulma belirtileri göstermeyen bu ürünler çeşitli testlerden geçirildiği için sorunsuz ve emniyetli kullanım imkânı sunar. Günlük hayatta taşınabilir ve sergilenebilir bir eşya niteliğinde olan bu aksesuar estetik ve stil tasarımıyla oldukça beğenip toplar. Kaliteli ve orijinal yapısı kazanç sağlayıcı yatırım özellikleriyle sahip olabileceğiniz bu ürünleri Trendyol'dan pratik ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.