ALTINİXİR Aynısefa Yağı 20ml

Ürün Bilgileri

ALTINİXİR Aynısefa Yağı 20ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTINİXİR Satıcı Ünvanı: YİĞİT DAHİ BAŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1480676908
    Bu ürün ALTINİXİR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadife çiçeği yağı olarak da bilinen aynısefa yağı, cilt bakımı dünyasında oldukça faydalı bir bileşendir. Yüksek kaliteli ve tamamen doğal ürünleriyle tanınan bir marka olan altınixir, gözle görülür sonuçlar vereceği kesin olan birinci sınıf maserasyon aynısefa yağı sunuyor. Calendula yağı, calendula officinalis olarak da bilinen calendula çiçeğinin taç yapraklarından elde edilir. Yağ, cilt için sayısız fayda sağlayan antioksidanlar, vitaminler ve mineraller açısından zengindir. Aynısefa yağının en önemli faydalarından biri yatıştırıcı ve iyileştirici özelliğidir. Tahriş olmuş ve iltihaplı cildi yatıştırdığı ve sakinleştirdiği bilinir, bu da onu hassas cilde sahip olanlar için mükemmel bir bileşen yapar. Aynısefa yağı ayrıca antiseptik özelliklere sahiptir, bu da onu egzama, sedef hastalığı ve akne gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde etkili bir bileşen haline getirir. Altınixir'in maserasyon aynısefa yağı, aynısafa yapraklarının bir taşıyıcı yağda uzun süre bekletildiği bir maserasyon işlemiyle üretilir. Bu işlem aynısefanın faydalı özelliklerinin taşıyıcı yağa nüfuz etmesini sağlayarak oldukça güçlü ve etkili bir ürün oluşturur. Yağ %100 saftır ve sert kimyasallar ve koruyucu maddeler içermez. Cilt bakımı yararlarına ek olarak, aynısefa yağı aynı zamanda cilt yaralarını ve yaralanmalarını tedavi etmek için mükemmel bir bileşendir. Iyileşmeyi teşvik ettiği ve yara izini azalttığı biliniyor, bu da onu yara izleri, kesikler ve morluklar olanlar için mükemmel bir bileşen yapıyor. Altınixir'in maserasyon aynısefa yağı, tek başına bir ürün olarak kullanılabilir veya mevcut cilt bakım rutininize eklenebilir. Nemlendirici, yüz yağı olarak kullanılabilir veya rahatlatıcı ve gençleştirici bir deneyim için banyo suyuna eklenebilir. Sonuç olarak, altınixir'in maserasyon aynısefa yağı çok yönlü ve güçlü bir bileşendir ve kesinlikle gözle görülür sonuçlar verir. Yüksek kaliteli ve tamamen doğal bileşimi, cildinin sağlığını ve görünümünü iyileştirmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir. Ister hassas ciltler için bir çözüm, ister iyileşmeyi hızlandırmak ve yara izini azaltmak için bir yol arıyor olun, altınixir'in maserasyon aynısefa yağı mükemmel bir seçimdir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver