Altınbaş Altın Kedi Kolye

3.970 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Altınbaş Altın Kedi Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :KLMK7080-24754 | Maden :Altın | Renk :Sarı | Ayar :14 | Ağırlık :1.06 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Altın kedi kolye modeli Altınbaş’ın en beğenilen tasarımları arasında yer alıyor. Kedi motifinin üzerinde bulunduğu ve Altınbaş’ın özgün tasarım dokunuşları ile yeniden şekil alan altın kedili kolye modeli ile sizler de stilinizi konuşturmaya başlayabilirsiniz. Günlük tarza uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan altın kedili kolye modeli aynı zamanda özel gün ve geceler için de uygun olabilecek mücevherler arasındadır. Zarif ve ilgi çekici kombinler oluşturmanız konusunda sizlere yardımcı olabilecek olan altın kolye modeli göz kamaştırıcı tasarımı ile sizlere Altınbaş tarafından sunuluyor. Altın kedili kolye modeli, kadınların tarzını en doğru şekilde tamamlayabilecekleri kolye modelleri arasındadır. Girdiğiniz her ortamda tüm bakışların stiliniz üzerine çevrilmesini sağlayabileceğiniz altın kedili kolye sayesinde zarif ve dikkat çekici kombinler oluşturmaya başlayabilirsiniz. Altın kedi kolye modeli, günün her anında kullanılabilecek tasarıma sahiptir. Özel günlere uyumlu olmayı başaran kolye modeli aynı zamanda gündelik kullanıma da uygundur. Göz kamaştırıcı tasarımı ve altının en saf halinin dışarıya yansımasını sunan kedili kolye modeli Altınbaş güvencesi ile sahip olabileceğiniz kolye modelidir. Altınbaş imzalı altın kedili kolye modelleri aynı zamanda sevdikleriniz için de en zarif ve anlamlı hediyeler arasındadır. Sevdiğiniz kişilere unutulmayacak bir sürpriz yapmak istiyorsanız altın kedili kolye modelini hediye olarak sizler de tercih edebilirsiniz. En anlamlı ve zarif hediyeler arasında da bulunan altın kedi kolye modelini sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilere unutulmayacak anlamlı bir sürpriz düzenlemek istiyorsanız Altınbaş imzalı altın kedi kolye modeli sizler için ideal olacak. Her kadının yaşına ve stiline uyum sağlayabilecek tasarım özelliklerine sahip olan altın kedi kolye modeli Altınbaş’ın en özgün tasarımları arasında yer almaktadır. Altınbaş’ın online alışveriş mağazasından sahip olabileceğiniz altın kedi kolye modeline dilerseniz Altınbaş mağazalarından da sahip olabilirsiniz. Stilinize farklı bir hava katmak ya da sevdiklerinize özel bir hediye sunmak istiyorsanız altın kedi kolye modelini sizler de inceleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Sarı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver