Altınbaş Altın Mini Set

22.457 TL

Ürün Bilgileri

Altınbaş Altın Mini Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınbaş Satıcı Ünvanı: ALTINBAŞ PERAKENDE MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0061033665600017 Vergi Kimlik Numarası: 0610336656
    Bu ürün Altınbaş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stok Kodu :UTKVR0498-24627 | Maden :Altın | Renk :Beyaz | Ayar :14 | Ağırlık :7.31 gr | Garanti belgesiyle birlikte zarif kutusunda tarafınıza teslim edilmektedir.Ürün ölçüsü ve üretimden kaynaklı nedenlerle ağırlığı + -% 10 oranında farklılık gösterebilmektedir. Özel bir geceye hazırlanırken, birbiriyle uyumlu mücevherler kullanmakta zorluk yaşıyorsanız Altınbaş imzası taşıyan altın mini set modelini inceleyebilirsiniz. Bu tür zamanlar dışında günlük hayatınızda da stilinizin birbiriyle uyumlu parçalardan oluşabilmesine imkan sağlayan altın mini set modeli kolye, küpe ve yüzük içeriğiyle sizlere özel bir koleksiyon sunar. Altınbaş işçiliğiyle dizayn edilen ve özel işlemeleriyle dikkatleri üzerine çeken altın mini setler, zarifliği ve yaydığı pozitif enerjisiyle ilgi görür. Sizler de stilinize yeni bir dokunuş kazandırmak ya da sevdiklerinize asla unutulmayacak özel sürprizler hazırlamak istiyorsanız altın mini set modellerini tercih edebilirsiniz. Sadece tek bir aksesuar ile yetinmek istemiyor ve altının eşsiz duruşunun tüm tarzınızı kaplamasını istiyorsanız, Altınbaş imzalı altın mini set modelini tercih edebilirsiniz. Altına yeni ve benzersiz özel bir dokunuş kazandıran Altınbaş, set koleksiyonuyla hayatınıza ışıltı kazandırır. Gösterişli duruşuyla iddialı bir stil ortaya çıkarabileceğiniz altın mini set modeli özel gecelerinizde adeta bir yıldız gibi parlayabilmenize imkan tanır. Sade tasarımıyla eşsiz bir ışıltı sunan altın mini set tasarımı asil duruşuyla stilinizi güçlendirebilmenizi sağlar. Modern ve güçlü kadınların tarzına ufak bir dokunuş ile büyük farklılıklar kazandıran özel altın mini set modeli aynı zamanda sevdiklerinize sunabileceğiniz en değerli hediyeler arasındadır. Her bir tasarım ayrıntısıyla ilgi odağı olmayı başaran altın mini set modelini doğum günü, sevgililer günü, anneler günü ve daha pek çok farklı özel gün için hediye olarak değerlendirebilirsiniz. Sevdiklerinizin günün her anında kullanabileceği ve kullandıkları her an sizleri hatırlayabilmesini sağlayabileceği bu özel altın mini set modelini isterseniz yeni evlenen tanıdıklarınıza da armağan edebilirsiniz. En özel ve manevi değeri yüksek düğün hediyelerinden olan altın mini set modeliyle sevdiklerinizin yanında olduğunuzu en naif şekilde onlara hissettirebilirsiniz. Abartıdan ve basitlikten uzak duruşuyla görenleri büyüleyen altın mini set modeliyle şıklığınıza farklı bir boyut kazandırabilir ve dilediğiniz her an stilinizi dışarıya istediğiniz şekilde yansıtabilirsiniz. Eşsiz ışıltısıyla büyüleyen bu değerli mücevheri ister kendi mücevher koleksiyonunuza ekleyebilir ister sevdikleriniz için değerlendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Paket İçeriği 3'lü
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver