ALT Araç Boya Kalınlığı Ölçer Kalem Test Cihazı Manyetik

Ürün Bilgileri

ALT Araç Boya Kalınlığı Ölçer Kalem Test Cihazı Manyetik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UŞAK TEKNİK MAKİNA Satıcı Ünvanı: UŞAK TEKNİK MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0896100923400001 Vergi Kimlik Numarası: 8961009234
    Bu ürün UŞAK TEKNİK MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Manyetik uçlu boya kalınlığı ölçer, su geçirmez araba boyası kaplama test cihazı – Bu bir manyetik boya kalınlığı ölçer. Manyetik ucu kavisli yüzeylere ve zor erişilen yerlere ulaşmak için son derece pratiktir. Mekanik kalınlık ölçer su geçirmezdir, pil gerektirmez ve yağmurda ve kirli bir arabada kullanılabilir.
  • Yüksek hassasiyetli araç boyası kalınlığı test cihazı, karoser hasar dedektörü, araba boyası kontrolü - Test cihazı, mikrometre düzeyinde renk skalası olan dijital kalınlık ölçüm cihazı ile uyumluluğu sayesinde yüksek hassasiyete sahiptir. Böylece aracın geçmişte boyanmış olup olmadığını hızlı ve doğru bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Otomatik renk kalınlığını kontrol etmek için boya tabakası kalınlık ölçer.
  • Renk ölçüm skalalı kaplama filmi dedektörleri için boya test cihazı - Renkli ölçüm cihazları size metallerin kalınlığı ve üzerindeki renk açısından tam olarak ne ile uğraştığınızı gösterir ve tüm hasarları kolayca gösterir. Boya ve macunun kalınlığı, test cihazının ucunun test yüzeyinin mıknatısıyla (yüzey temiz ve tozsuz olmalıdır) temas ettirilerek ölçülür.
  • Taşınabilir renk kalınlığı ölçüm cihazı, renk test cihazı, renk derinliği ölçer – Kompakt boyut yakl. 17,8 x 7,2 x 1,7 cm. Küçük bir kalem şeklindedir ve yüksek kaliteli malzemelerden oluşur, bu da onu her zaman yanınızda taşımak ve her zaman hazır olmak için mükemmel bir seçimdir. Sensör hem profesyonel şirketler tarafından parçaların durumunu değerlendirmek için hem de bir alıcı tarafından bir arabanın kalitesini değerlendirmek için kullanılabilir.
  • Paket içeriği: 1 x renk kalınlığı ölçer, renk kalınlığı ölçer, hassas kaplama filmi dedektörü, boya test cihazı, kalem şekli, taşınabilir araç renk skalası, çarpışma, su geçirmez, manyetik uç, otomatik ölçüm, renk skalası kalınlık ölçer, hassas renk test cihazı dedektörü.
Geri Bildirim Ver