Alpro Badem Sütü 1 Lt

114,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alpro Badem Sütü 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alpro Satıcı Ünvanı: EVKİBA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022296500010 Vergi Kimlik Numarası: 3820222965
    Bu ürün Alpro tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akdeniz güneşinde olgunlaşan, özenle kavrulmuş bademlerin lezzetiyle buluşan Alpro Badem İçeceğimiz, laktozsuz ve glutensiz, lezzet dolu içimiyle dengeli ve çeşitli beslenmenin vazgeçilmezi.
  • Kalsiyum kaynağı, D, B2 ve B12 vitaminli Alpro Badem içeceği laktoz ve gluten hassasiyeti olanlar, vegan ve vejetaryen beslenme şeklini seçenler, günlük beslenmesine keyif ve lezzet katmak isteyen sağlıklı yaşam tutkunları için eşsiz bir alternatif.
  • Yeni nesil sağlıklı içeceklerin favorileri lezzetlerinden, düşük kalorili Alpro Badem'i kahvende, smoothielerinde tercih edebileceğin gibi güne iyi bir başlangıç için kahvaltılık gevreklerle veya granolarla da tüketebilirsin. Öğün aralarında ve spor sonrası enerji almak için de lezzetli bir alternatif. Beslenmene lezzet ve keyif katmak istediğin her anında Alpro yanında. İyi ki, Alpro!
  • Alpro olarak, bitki bazlı gıdaların gezegenimiz ve geleceğimiz için faydasına inanıyoruz. Bu yüzden 1980'den bu yana çiftçilerimizle birlikte karbon ayak izimizi azaltmak, daha az su tüketerek sürdürülebillir üretim yapmak için özenle çalışıyoruz. Dünyayı değiştirecek anlamlı bir adım olarak bitkileri ilk sıraya koyman için sana ve bu muhteşem gezegendeki herkese ilham vermek istiyoruz. Sen de Alpro dokunuşuyla lezzetlendirdiğin tariflerini sevdiklerinle paylaşarak ilham kaynağı olabilirsin.
  • - Lezzeti doğal bademlerden
  • - %100 Bitki Bazlı: Süt ve süt ürünü içermez
  • - Doğal olarak laktozsuz
  • - Lif açısından zengin
  • - Kalsiyum kaynağı. D, B2 ve B12 vitaminleri içerir.
  • - Vejetaryen ve vegan beslenenler için lezzetli bir içecek
  • - Dünya'ya dost
Geri Bildirim Ver

Alpro Badem Sütü 1 Litre

İçecekler, beslenme düzeninin önemli bir parçasıdır. Alpro badem sütü 1 lt, bitkisel kaynaklı formülü ile sağlıklı ve güvenli bir deneyim sunar. Laktozsuz olması yönü ile herkes tarafından içilmeye uygundur. Laktozsuz badem sütü hafif hissetmenize yardımcı olur ve sindirim problemlerinin oluşmasını engeller. Düşük yağ oranı ile diyet yapanlar için avantajlı bir içecektir. Hedeflediğiniz sağlıklı beslenme alışkanlıklarına ulaşmanıza yardımcı olur. Bu ürünün içerisinde herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. Koruyucu içermez yapısı ile yüksek doğallık oranına sahiptir. İçeceğin ana maddesini, Akdeniz bölgesinde yetişen bademler oluşturur. Ürünü laktoz hassasiyeti olanlar güvenli bir şekilde kullanabilir. Bu içeceği, gün içerisinde şişkinlik ve gaz sancısı gibi şikayetlerin azalmasına yardımcı olur. Sahip olduğu özgün formülü ile rahat bir sindirimi bulunur.

  • Laktozsuz sağlıklı formül
  • Sindirime yardımcı içerik
  • Yüksek kalsiyum

Badem Sütü ile Sağlıklı Sindirim Sistemi

Badem Sütü ile Sağlıklı Sindirim Sistemi

Badem içeceği, yüksek oranda protein içerir. Ürün, kas ve kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur. İskelet sisteminin gelişmesine katkı sağlar. Ayrıca, içeriğinde bulunan kalsiyum ile günlük kalsiyum ihtiyacınızı karşılamayı amaçlar. Glutensiz olması yönü ile vücudunuzun rahat bir şekilde sindirmesine olanak verir. İçeriğinde bulunan D, B2 ve B12 vitaminleri ile kemik sağlığını korur ve gelişimini destekler. B2 vitamini kan hücresi üretiminde görevlidir. B12 vitamini, vücut hücrelerinin yenilenmesinde rol oynar. Yenileyici yapısı ile zarar görmüş hücrelerin onarımına katkı sağlar. Bu ürün, doğal olarak içerdiği vitaminler ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca, kalp ve damar sistemini hastalıklara karşı korur. Badem sütü 1 lt, vegan ve vejetaryen beslenme tarzına sahip olanlar için uygundur. Mineral açısından zengin bir içecektir. Demir, çinko, magnezyum ve potasyum minerallerine sahiptir.

Glutensiz Badem Sütü Yorum ve Değerlendirmeleri

Glutensiz Badem Sütü Yorum ve Değerlendirmeleri

Alpro badem sütü, vücudunuzu yormaz ve kolay sindirilebilir özelliği ile memnuniyet sunar. Beslenme düzenine dikkat edenler için yoğun şekilde tercih edilir. Günün her zamanında çeşitli içecekleriniz ve yiyecekleriniz ile beraber kullanabilirsiniz. İçeriğinde, hayvansal süt ve süt ürünü bulunmaz. Hayvansal kaynaklı herhangi bir madde içermez. Tamamen bitkisel bir içecektir. İçindekiler formülünde badem, su ve şeker yer alır. Deniz tuzu ve ttrikalsiyum fosfat bulunur. Aynı zamanda, keçiboynuzu ve jellan gamı olarak iki çeşit stabilizör vardır. Emülgatör olarak ayçiçeği lesitini vardır. Lifli gıdalar, sindirim sisteminin düzenli bir şekilde çalışmasını ve toksik maddelerin vücuttan atılmasını sağlar. Badem içeceği, bol miktarda lif içerir. Sonuç olarak, bağırsak çalışmasını düzenleyerek sağlıklı bir sindirim olanağı sağlar. Siz de Alpro badem sütü 1 lt yorumlarını okuyabilir ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Kalsiyum Kaynağı Badem Sütü Fiyatı

Bütçenize Uygun Kalsiyum Kaynağı Badem Sütü Fiyatı

Badem sütünü sıcak içecek ve smoothie tariflerinizde kullanabilirsiniz. Sahip olduğu lezzeti ile keyifli bir içim sağlar. Aynı zamanda, mutfakta pasta ve hamur işleri için kullanabilirsiniz. Ürün, müşteri dostu şişe tasarımı ile servis esnasında dökülmeleri engeller. İçeceğinizi bardaklara rahatça servis yapmanıza imkan sağlar. Kolay açılabilir vidali kapağı ile parmaklarınızı yormaz. Aynı zamanda, çevre dostu özelliği bulunur. Geri dönüştürülebilir kutuya sahiptir. Ürün, eser miktarda sert kabuklu yemişler içerebilir. Serin ve kuru ortamda muhafaza etmeniz önerilir. Düşük kalorili olması ile kilo kontrolü yapmanıza imkan verir. Ürün, cilt sağlığı üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Cildinizin sağlıklı bir görünüme kavuşmasında rol oynar. Alpro badem sütü 1 lt fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan kolayca sahip olabilirsiniz.