Alpinestars Stella T-gp Plus R V2 Air Jacket Kadın Motosiklet Montu Siyah/beyaz/pembe

15.900 TL
Son 1 ürün!
Beden: XS
XS
M

Ürün Bilgileri

Alpinestars Stella T-gp Plus R V2 Air Jacket Kadın Motosiklet Montu Siyah/beyaz/pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Motoaftershop Satıcı Ünvanı: ALPEREN GÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4130671028
    Bu ürün Motoaftershop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alpinestars stella t-Gp plus r v2 air jacket kadın motosiklet montu Yazlık kadın motorcu montu Alpinestars stella t-Gp plus r v2 air jacket kadın motosiklet montu , motosiklet ve otomobil yarışlarına ek olarak aksiyon sporları kullanıcıları için teknik, yüksek performanslı koruyucu donanım üreticisidir. 1963 yılında sante mazzarolo tarafından italya'nın asolo kentinde kurulan şirket, yürüyüş ve kayak botları yapmaya başladı, ancak hızla motokros yarışları ve yol yarışları için botlar oluşturmaya odaklandı. 1990'larda, şirket, teknik gore-Tex touring donanımlarından spor eldiven ve ceketlere, tam deri kıyafetlere kadar, motosiklet için her türlü koruyucu ekipmanın üretimini yapmaya başladı. Birçok dünya şampiyonuyla başarılara imza attı. Roger decoster, kenny roberts ve mick doohan ve bir çok ünlü yarışçıyı deri kıyafetler ve koruyucu giysiler ile motogp ve world superbike şampiyonalarında süslüyor. Motocross ekipmanı çok sayıda ama ve dünya motocross şampiyonu tarafından kullanılıyor. Deri kıyafetler ve koruyucu giysiler şimdi motogp dünya şampiyonu casey stoner ve jorge lorenzo ile dünya superbike şampiyonları ben spies ve troy corser'ı süslüyor. Alpinestars motocross ekipmanı, marvin musquin, tyla rattray, david philippaerts, christophe pourcel ve ryan villopoto gibi çok sayıda ama ve dünya motocross şampiyonu tarafından kullanılıyor. Bugün şirket, sante'nin oğlu gabriele mazzarolo tarafından yönetiliyor ve los angeles ve tokyo'da ofisleri bulunuyor ve merkez ve ana araştırma ve geliştirme tesisi kuzey italya'da kalıyor. , gelişmiş veri kaydı ve çift şarjlı enflasyon modülü kullanan oldukça yenilikçi, elektronik bir hava yastığı güvenlik sistemi olan tech air yarış sistemini geliştirdi. Bu sistem şu anda motogp ve world superbike şampiyonasında kullanılıyor ve sonuçta sokaktaki motosiklet sürücüsü güvenliğine katkıda bulunacak.

Ürün Özellikleri

  • Mont Tipi Motosiklet Yazlık Fileli Mont
  • Mevsim Yaz
Geri Bildirim Ver