Alpina Mt 520 F (WALBRO) 1.55 Kw 2.1 Hp Benzinli Sırt Tırpanı Mt520f Part 3 Hbv000004p3r1

8.490 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
11.111 TL10.101 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.108 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.063,31 TL

Ürün Bilgileri

Alpina Mt 520 F (WALBRO) 1.55 Kw 2.1 Hp Benzinli Sırt Tırpanı Mt520f Part 3 Hbv000004p3r1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PrestijMakina Satıcı Ünvanı: AKOTEK BOBİNAJ İNŞAAT MALZEMELERİ ENERJİ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİK VE MAKİNA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Amasya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0033041880400012 Vergi Kimlik Numarası: 0330418804
    Bu ürün PrestijMakina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alpina MT 520 F (Walbro) 1.55 KW 2.1 HP Benzinli Sırt Tırpanı AĞIRLIK: 11 KG GÜÇ 1,55 KW / 2,1 HP KAFA OTOMATİK KARBÜRATÖR WALBRO METAL DİSK 3 BIÇAKLI SİLİNDİR HACMİ 51.7 CC ŞAFT BORUSU 28 MMBu makine profesyonel kullanımlar için tasarlanmıştır.Ergonomik çift omuzdan takılan askısı ve bisiklet tutma kolu sayesindekullanım sırasında daha az yorgunluk verir. Bu sayede daha uzun süre çalışma imkanı sağlar. Şaft motordan bağımsız olduğu için kullanım açısından hareketleri daha esnektir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yakıt Depo Hacmi 1,1- 1,3 Lt
  • Tırpan Çeşidi Sırt Tipi Tırpan
Geri Bildirim Ver

Alpina Mt 520 F (WALBRO) 1.55 Kw 2.1 Hp Benzinli Sırt Tırpanı

Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı kolay kullanıma imkan tanıması nedeni ile tercih edilen bir üründür. Sırta takılarak kullanılabilen bu tırpan ile işlemlerin kolaylaşması mümkün olur. Çanta takmaya benzer şekilde kullanılır. Askıları ile kolaylıkla sırta takılabilir ve kullanılabilir. Bu şekilde rahatlıkla kullanılan 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı kolay şekilde taşınabildiği ve farklı alanlarda kullanılabildiği için de tercih edilir. Zorlu arazi koşullarında dahi kolay bir şekilde taşınması ve uygulamanın yapılması mümkün olur. Yüksek performansı ile de uygulama sürecini oldukça kolaylaştırır. Benzinli olması da ağırlığının az olmasını ve basit bir şekilde taşınabilmesi sağlar. Engebeli arazilerde bu ve benzeri modeller süreci kolaylaştırmak için tercih edilir.

  • Yüksek Performans
  • Kullanım Konforu Sağlayan Tasarım
  • Esnek Hareket

Zorlu Arazilerde Kullanım Rahatlığı için Alpina Benzinli Sırt Tırpanı

Zorlu Arazilerde Kullanım Rahatlığı için Alpina Benzinli Sırt Tırpanı

Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı kullanımı genellikle engebeli ve düzensiz alanlarda tercih edilir. Bunun nedeni ise kullanım şeklinin bu ve benzeri alanlarda kolaylık sağlamasıdır. Profesyonel kullanımlar için üretilmiş bir sırt tırpanıdır. Kullanımı oldukça basittir. Sırta takıldığı zaman omuzlarda denge sağlayan bir tasarıma sahiptir. Bu denge kolay şekilde arazilerde ve bahçelerde çalışılmasını sağlar. Benzinli sırt tırpanı MT520Fakt çift omuza takılarak kullanılır. Bu özelliğinin yanı sıra kontrol sağlayan bisiklet koluna da sahiptir. Bu özelliği de kullanımında oluşabilecek yorgunlukların önüne geçer. Yorgunluğun önüne geçebilen kullanım konforu ile işlemlerde daha uzun performans gösterilmesini sağlar. Ulaşımı zor olan arazilere kolaylıkla taşınabilir ve bu alanlarda kullanılabilir.

Alpina Benzinli Sırt Tırpanı Özellikleri

Alpina Benzinli Sırt Tırpanı Özellikleri

Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı çeşitli bitkilerin düzeltilmesi amacı ile kullanılır. Sert yapılı bitkilerin bakımı dahil olmak üzere farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. 11 kilogram ağırlığı bulunur. Taşımada zorluk yaratmayan bir sırt tırpanıdır. Kullanımında yakıt ve motor yağına ihtiyaç duyulur. Gerekli bakımı sağlandığı zaman uzun süreler kullanılabilen ve pek çok ihtiyacı ortadan kaldıran bir üründür. 3 bıçaklı metal diske sahiptir. Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı özellikleri arasında şaftın motordan bağımsız olma özelliği de yer alır. Bu özellik çok daha esnek hareketlere ulaşılmasını sağlar. Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı içeriği birden fazla üründen oluşur. Çelik tırpan bıçağı, kullanma kılavuzu, anahtar takımı ve otomatik misina sarma başlığı içerir.

Alpina Benzinli Sırt Tırpanı Fiyatları

Alpina Benzinli Sırt Tırpanı Fiyatları

Alpina benzinli sırt tırpanı sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Sırt tırpanlarının tümü kolay kullanım ve taşınabilirlik gibi özelliklere sahip olsa da Alpina benzinli sırt tırpanı genel özellikleri ile diğer modellerden ayrılabilir. Modeli ve özelliklerinin yanı sıra farklı fiyat seçeneklerinin görülmesi durumu ile karşılaşılabilir. Sizler de konforlu kullanmaya imkan tanıyan bir sırt tırpanı arıyorsanız ve uygulamalarda çok daha az yorulmak istiyorsanız ürünleri inceleyebilirsiniz. Alpina mt 520 f (walbro) 1.55 kw 2.1 hp benzinli sırt tırpanı yorumları ve değerlendirmelerini de dikkate alarak seçiminizi Trendyol aracılığıyla sipariş vererek yapabilirsiniz.