Alopecia Procapil Ve Igf Içerikli Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 Ml

260 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Alopecia Procapil Ve Igf Içerikli Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ UZMANLAR Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZGÜ AKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170253209
    Bu ürün GENÇ UZMANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alopecia Procapil ve IGF İçerikli Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 ML Alopecia IGF ve Procapil İçerikli Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı, saç dökülmesi için şampuan olarak faydasını görebilirsiniz. Özel olarak geliştirdiğimiz patentli formülümüz ve yapısında bulunan engellemeye yardımcı olur. Saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesine karşı etkili bir sonuç almanızı destekler. Saç Dökülmesine Çözüm IGF-1 Saç dökülmesi kadın – erkek ayırt etmeksizin hepimizin ortak sorunu. Genellikle genetik etkilere bağlı olan saç dökülmesi, çevresel faktörler sebebiyle de olabiliyor. IGF-1 Nedir? İnsülin Benzeri Büyüme Faktörü, insanlarda boy uzamasını sağlayan temel maddedir. Ayrıca saç kökünde üretilen saç büyüme faktörüdür. IGF-1 Yeni Saç Çıkarır Mı? IGF – 1 büyüme faktörü saç kökünüz var ise köke etki ederek saçınızı çıkarabilir. Kök tamamen kaybedilmişse yeni kök oluşturamaz. Saçlar Neden Dökülür? Saç dökülmesi nedenleri
  • yaş, faktörel yapıdaki değişimler, stres, çevresel faktörler, yetersiz veya yanlış beslenme, dönemsel değişiklikler, hava kirliliği, saç derisi problemleri ve vitamin eksikliği gibi pek çok faktörden biri veya birkaçı olabilir. Saç dökülmesi problemini gidermek için Alopecia Anti Hairr Loss Herbal, saç dökülmesi için şampuan olarak kullanabileceğiniz ve sağlıklı saçlara kavuşmanız için size yardımcı olacak bir üründür. Saçlarınızı köklerinden uçlarına kadar beslemesi ve onarması için özel olarak tasarlanmış formülü sayesinde saç köklerinizi güçlenip saçlarınızın hacim kazanmasına yardımcı olur.Saçlı deride yeterli kan akışının sağlanamaması ve saç köklerinin yeterli beslenememesi sonucu saç dökülmesi gerçekleşir. Güçlü saçlar sağlıklı bir saç derisi için erkeklerin tercihi Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırır, saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur. Kullanımı: Islak saça hafifçe masaj yaparak uygulayınız, bir dakika bekleyip iyice durulayınız. Günlük veya gün aşırı kullanılabilir. Etkili sonuç almak için düzenli kullanılmalıdır. En iyi sonuç için Alopecia Serum ile kullanılması tavsiye edilir. Alopecia Anti Hair Loss Herbal Shampoo 300 ML Özellikleri: Saç bölgesine uygulanmaktadır. 1 Adet Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı 300 Ml Unisex Üründür Günlük Kullanım İçin Uygundur. Saç köklerini güçlenmesine ve canlılık kazanmasına yardımcı bir üründür. IGF ve Procapil Ne İşe Yarar?Doğal IGF büyüme faktörü ile saçlarınız hızlı uzasın saç kökleriniz bioteknoloji ile ameliyatsız, acısız güçlensin! İDEAL SAKLAMA ÖNERİSİ: Ürünün içerisindeki nem alıcı maddeyi çıkartmayınız. Nemli olabilecek mutfak, banyo, buzdolabı gibi ortamlardan uzak tutunuz ve kapağı sıkıca kapatınız. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • İçerik Biotin
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Saç Dökülmesine Karşı Şampuan 300 ml

Saç bakımı ve sağlığı, önem gösterilen alanlardan biridir. Dökülmelerin veya deride oluşabilecek tahribatların önlenmesi amaçlanır. Alopecia procapil ve IGF içerikli saç dökülmesine karşı şampuan 300 ml dökülmelere karşı özel olarak geliştirilmiş formüle sahiptir. Kökten uca bakım yaparak saçların beslenmesini ve onarılmasını sağlar. Bu sayede kökleri güçlenerek hacmi geri kazanılır. Dökülme problemleri kadın ve erkek herkeste görülür. Genetik veya çevresel faktörlerin etkisiyle oluşan sorunların ortaya kaldırılmasını amaçlayan bir üründür. Saç dökülmesinin gerçekleşme sebebi olarak deride yeterli kan akışının sağlanamaması ve yeterli beslenememesi gösterilir. Ürünü kullanarak diplerinizi besleyebilir bu sayede saçınıza parlaklık ve canlılık kazandırabilirsiniz. Günlük veya gün aşırı kullanım için uygun olması ile beğeni toplayan bir üründür.

  • Unisex kullanım
  • 300 ml paket boyutu
  • Procapil ve saw palmetto içeriği

Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan Özellikleri

Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan Özellikleri

Gelişen teknoloji sayesinde sağlık alanında da ilerlemeler görülür. Eskiden çözümü zor olan veya tedavi edilemeyen alanlarda yenilikler oluşur. Alopecia procapil ve igf içerikli saç dökülmesine karşı şampuan 300 ml, cinsiyet fark etmeksizin herkese önerilebilir. Yaş, genetik faktörler, saç derisi problemleri gibi sebeplerden oluşan dökülmeler için çözüm üretir. Ürünü günlük veya gün aşırı kullanarak derinizi kökten uca besleyebilirsiniz. Beslenen saç dipleri güçlenerek eski hacmini kazanmasına ve sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlamaya yardımcı olur. Içeriğinde procapil, saw palmetto, panthenol ve E vitamini gibi pek çok faydalı madde yer alır. Sodyum PCA, polyquaternium 10 gibi maddeler ile ürünün içeriği güçlendirilir. Bu sayede saçlar güçlenir ve canlı bir görünüme kavuşur. Bu özelliklerle öne çıkan etkili bir ürüne sahip olmak isterseniz şampuanı satın alabilirsiniz.

Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan Yorumları

Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan Yorumları

Günlük hayatın bir parçası olan sağlığa faydalı ürün kullanımında kullanışlı olması önem taşır. Alopecia procapil ve IGF içerikli saç dökülmesine karşı şampuan 300 ml yorum bilgileri incelenerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olunur. Günlük veya gün aşırı kullanılan ürün, ıslak saça hafifçe masaj yaparak uygulandıktan sonra 1 dakika bekleyerek durulanır. Ürün, düzenli kullanımdan sonra hasar gören ve saç tellerinde bulunan kopan bağları onararak güçlenmelerini sağlar. Saç dökülmelerine karşı yaptığı bakımla öne çıkar. Nano moleküler seviyede saçlara etki ederek tellerinin hasarsız şekilde yeniden oluşmasına yardımcı olur. Saç köklerine yaptığı bakım sayesinde kökten uca bakımı gerçekleştirir. Saçlarınız eski canlılığını kazanarak yeniden parlar ve sağlıklı görünüme kavuşur. Bu sayede farklı modelleri kolaylıkla deneyebilirsiniz. Yorum ve avantajlarıyla fark yaratan ürünü tercih edebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan

Uygun Fiyatlarla Alopecia Procapil ve IGF Içerikli Şampuan

Alopecia procapil ve IGF içerikli saç dökülmesine karşı şampuan 300 ml fiyat bilgisi, ürünün öne çıkan özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Saç dökülmesi, cinsiyet fark etmeksizin herkesin problemi olabilir. Unisex kullanıma uygun olan ürün, bu özelliğiyle de müşterilerin tercihi olur. Saç dökülme problemleri yetersiz beslenme, hava değişimi, genetik faktörler ve vitamin eksikliği gibi pek çok sebepten kaynaklanabilir. Ürün, düzenli kullanımda bu faktörlere bağlı saç dökülmesini azaltmayı hedefler. Saç derisine yaptığı bakımla, dip noktadan uca kadar iyileştirir ve sağlıklı görünüm kazandırır. Cerrahi müdahaleye ihtiyaç duyulmadan ev konforunda kullanılarak dökülmelerin önüne geçmeyi amaçlayan bir üründür. Bu sayede birçok kişi tarafından tercih edilir. Sahip olduğu özellikleri ve bütçe dostu olmasıyla öne çıkan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.