Alopecia Alopecıa Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı

260 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL

Ürün Bilgileri

Alopecia Alopecıa Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo Clean Laboratories Satıcı Ünvanı: DERMO CLEAN İSTANBUL İLAÇ KOZMETİK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481019830700012 Vergi Kimlik Numarası: 4810198307
    Bu ürün Dermo Clean Laboratories tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alopecia Anti Hair Loss Herbal Shampoo 300ml - Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Saç Bakım Şampuanı içeriğinde yer alan Procapil ve Saw Palmetto ekstresi sayesinde saçlarınız dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Saçlarınızı köklerinden uçlarına kadar beslemesi ve onarması için özel olarak tasarlanmış formülü sayesinde saç köklerinizi güçlendirir..

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Alopecia 1277 Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanı

Şampuanlar, saçı temizlerken besleyen bakım ürünlerinden biridir. Saç dökülmesini engelleyen şampuanlar, temizleme özelliğinin yanında içerdiği maddeler ile derideki seyrelmenin önüne geçer. Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı, zengin formülü sayesinde, saçların kökten uca beslenmesini sağlayarak güçlendirir. Saça zararlı maddeleri içerisinde barındırmayan içeriği ile herkesin kullanımına uygun bir üründür. Şampuan 300 ml şişede bulunur ve orijinaldir. Saç dökülmesini azaltan şampuan aynı zamanda hoş kokuya sahiptir. Bu sayede keyifli ve sağlıklı bir kullanım imkânı sunar. Farklı saç tiplerine sahip tüm kadın ve erkekler tarafından tercih edilebilir.

  • 300 ml miktara sahiptir.
  • Kadın ve erkekler tarafından kullanılabilir.
  • Saç dökülmesini engeller.

Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı, zengin içeriğe sahip bir üründür. Saç için faydalı etken maddeleri içermesi sayesinde dökülmeyi önleyerek saç derisinin yenilenmesini destekler. Bakım şampuanının formülü IGF-1, EGF ve VEGF içeriklidir. IGF-1 proteini, saçların sağlıklı büyümesini sağlar ve saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Formülünde bulunan EGF sayesinde incelen saçları cansız görünümünden kurtarır. Saç için faydalı olan proteinlerden VEGF, şampuan içerisinde bolca bulunur. Bu protein ile saç kökleri uyararak, derinin canlanmasını sağlar. Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı bakım şampuanı, içerdiği proteinlerin yanında formülünde Procapil vitamini bulunur. Bu vitamin, saç derisinin yaşlanma sürecini yavaşlatır. Saç köklerinin ve tellerinin beslenmesini sağlarken incelme ve dökülmelerin de önüne geçer.

Alopecia Saç Dökülmesine Karşı Bakım Şampuanının Faydaları

Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı şampuan, saç için gerekli olan besinleri deriye takviye ederek sağlıklı saçlara kavuşmayı sağlar. İçerdiği IGF-1, EGF ve VEGF proteinleri ve Procapil vitamini sayesinde dökülmeyi azaltır. Saçları temizlemeye yardımcı olurken ihtiyacı olan bakımı yapar. Zaman içerisinde güçsüzleşen saç derisine canlılık getirir. Yaşlanmaya bağlı olarak incelen saçları zengin formülü ile onararak bu sürecin yavaşlamasını sağlar. Saça birçok faydası bulunan şampuanın, zararsız maddeler içermemesi deriye sağladığı yararlardan bir diğeridir. Saçları kimyasal maddelerin tahriş ve yıkıcı etkilerinden korur. Zengin içeriğinin yanında günlük kullanılabilir bir şampuandır. Bu yönü istenildiği zaman kullanılabilir. Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı fiyatı göz önünde alındığında değer/performans ürünlerinden biridir. Kimyasal içermeyen doğal formülü ile gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Alopecia 300 ml Saç Bakım Şampuanının Kokusu Nasıldır?

Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı, etkili bakım sağlayan ve hoş kokuya sahip bir üründür. Herkesin sevebileceği doğal bir kokuya sahip olması sebebiyle kadın ve erkekler tarafından tercih edilebilir. Saçları temizlerken güçlendirmesinin yanında ferah kokusuyla keyifle kullanılabilir. Temiz ve ferah bir kokuya sahip olan şampuan saçlarda parfüm etkisi yaratır. Alopecia saç dökülmesine karşı şampuanın saçta bıraktığı koku arttırılabilir. Alopecia şampuan ile saçların daha güzel kokmasını sağlamak için en az 2-3 günde bir yıkanmalıdır. Saçlar yıkandıktan sonra kendi haline bırakarak kurulmalıdır. Bu sayede koku saç derisinde kalarak gün boyu doğal hissetmeyi sağlar. Tüm saç tiplerine uygun olan şampuan, ferah ve doğal bir koku arayan herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden faydalanmak isterseniz, Alopecia 300 ml saç dökülmesine karşı saç bakım şampuanı yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu şampuanı Trendyol’un web adresi üzerinden ya da mobil uygulamasını kullanarak birkaç tıklamayla hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.