3
Tıbbi Aromatik Bitki kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Aloe Vera Tıbbi Organik Saf 200 ml Jel Cam Kavanoz Birinci Kalite Küçük Fidan Hediyeli

Çok Al, Az Öde!
1 x  105 TL
%10 indirim
2 x  94,50 TL
189 TL
%15 indirim
3 x  89,25 TL
267,75 TL
%25 indirim
4 x  78,75 TL
315 TL

Ürün Bilgileri

Aloe Vera Tıbbi Organik Saf 200 ml Jel Cam Kavanoz Birinci Kalite Küçük Fidan Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞİFACIM ALOE VERA Satıcı Ünvanı: OYTUN DEĞİRMENCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730759813
    Bu ürün ŞİFACIM ALOE VERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aloe vera insan vücudunda birden fazla yararı olan bir bitkidir. Alternatif tıp alanında tedavi amaçlı kullanılmaktadır. Kaktüse benzer yapısıyla sıcak iklimlerde özellikle Afrika’da yetişen bir bitkidir. Genellikle kozmetik amaçlarda kullanılan bitkinin ana maddesi aloe jelidir. Kullanımı yaklaşık 6 bin yıl öncelere kadar dayanan ve mısır dönemlerinde kullanıldığı bilinen bitki günümüzde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Sağlığa faydalı bir çok madde içeren bir bitkidir. Yaprağında 160 dan fazla bileşen bulunmaktadır. Yaprağından elde edilen jelin cilde bir çok faydası bulunmaktadır. Kabızlık dahil bir çok hastalık için kullanılan bitkiyi ev ortamında da yetiştirmek mümkündür. Aloe veranın dış tabakasının altında bulunan jel dokusu vitaminlerle, minarellerle ve antioksidanlarla doludur. Birden fazla yararlı madde içeren bitki günümüzde ilaçlarda, jellerde, güneş kremlerinde ve bir çok alanda da kullanılmaktadır.
Geri Bildirim Ver