3
ÇocukŞapka kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

ALM Osmanlı Fes

124 TL
Beden: 11-12 Yaş
57 CM
11-12 Yaş
3-4 Yaş
5-6 Yaş
7-8 Yaş
56
58
59
60
13-14 Yaş
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

ALM Osmanlı Fes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dilek İşleme Tekstil Giyim Satıcı Ünvanı: DİLEK İŞLEME TEKSTİL GİYİM GIDA VE HEDİYELİK EŞYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297006923800017 Vergi Kimlik Numarası: 2970069238
    Bu ürün Dilek İşleme Tekstil Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Osmanlı fes yetişkin

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver

ALM Osmanlı Fes

Tarihi değer ve kültürel hatıraların başında gelen kıyafetler zaman ötesinde bir yere sahiptir. Bu ürünler, geçmişin canlı kalmasına yardımcı olur. Dönemin yapısı ve sosyolojik düzeni hakkında bilgi verir. Bu kıyafetler ve aksesuarlar o zamanları anımsatacak sanat dalları için vazgeçilmez parçalardır. ALM Osmanlı fes modeli de bu özellikleri yansıtmasıyla dikkat çeker. Osmanlı İmparatorluğu’nun resmi şapkası olan bu ürün uzun yıllardır o dönemi anlatan tiyatro oyunlarında, çeşitli yöresel dans ve etkinliklerde tercih edilir. Başa yerleştirilen ve tüm başı kaplayan bu ürün, sanatsal faaliyetlerde kullanım rahatlığı sağlar. Tarihten gelen özelliklerinden biri de ürünün rengidir. Bordo rengi olan bu model geçmişteki kullanım özelliklerine uygun üretilir. Kafa ölçüsüne göre boyutlandırılan ALM Osmanlı fes çeşitlerini kendi standartlarınıza göre seçebilirsiniz.

  • Bordo renk
  • Ölçü seçeneği
  • Kumaş kalitesi

Kaliteli ve Şık ALM Osmanlı Fes Çeşitleri

Kaliteli ve Şık ALM Osmanlı Fes Çeşitleri

Sanatın her dalında tarihi değerlerin yansımasını görmek mümkündür. Gerek edebiyatta gerekse resimde anlatılan geçmişe dayalı özellikler tiyatro gibi etkileşimli dallarda can bulur. Bu etkinliklerde dönemsel koşulların sağlanması gerekir. Mekan, konuşma tarzı, dil ve sözcük kullanımı gibi detaylar önemlidir. Bunun yanı sıra dönemsel anlatıların en çok dikkat çeken özelliği ise kıyafet ve aksesuarlardır. Osmanlı dönemindeki dış görünüş adetlerinin öğrenilmesi ve canlandırılması için o sürece ait aksesuarlar ile kostümlerin tamamlanması gerekir. ALM Osmanlı fes modelleri o dönemin kıyafet kültürünü göstermek için ideal bir ürün çeşitliliği sunar. Her yaştan kişinin baş ölçülerine göre tercih edebileceği geniş bir beden ölçüsü vardır. Bu model, uygun ölçülerde temin edildiğinde oldukça kullanışlıdır. Yöresel dans etkinliklerinde başınıza rahat bir şekilde oturup hareket etmenizi kısıtlamaz. Bu ürünü dönemsel sanat etkinlikleriniz için tercih edebilirsiniz.

Dikkat Çekici ALM Osmanlı Fes Özellikleri ve Yorumları

Dikkat Çekici ALM Osmanlı Fes Özellikleri ve Yorumları

ALM Osmanlı fes yorumları ürünün kalitesini ortaya çıkarır. Her yaştan kişinin kendi baş ölçüsüne göre tercih ettiği bu ürün, genel olarak tarihi dönemleri yansıtan etkinlikler için kullanılır. Bordo rengi, canlı bir görünüm verir. Güneş ışığında solmaz ve zarar görmez. Kalın kumaşı sayesinde kolay yıpranmaz ya da yırtılmaz. Bu sayede uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Çocuklarınızın okulda gerçekleştireceği tiyatro, dans ve benzeri çeşitli aktivitelerinde kullanmak için idealdir. Özellikleri arasında yaş seçeneğinin yanı sıra baş ölçüsüne uygunluğu ile tercih etme kolaylığı sağlar. Siyah püskülü kaliteli iplikten üretilir. Bu da zaman içerisinde püskül yapısında bozulmaların meydana gelmesini engeller. Ürün üzerinde herhangi bir yazı yoktur. Osmanlı döneminde kullanılan orijinal standartlara göre üretimi yapılır. Bu ürünü ölçülerinizi belirledikten sonra uzun süreli kullanım avantajı ile tercih edebilirsiniz.

Dayanıklı Yapısıyla ALM Osmanlı Fes Uygun Fiyatlarla

Dayanıklı Yapısıyla ALM Osmanlı Fes Uygun Fiyatlarla

Beğeni kazanan bu ürün, pek çok mesleki alanda kullanıma idealdir. Tiyatro, sinema ve dizi gibi dönem canlandırmalarının yer aldığı projelerde kullanılır. Kişiye özel ölçü seçenekleri sayesinde kullanım rahatlığı sağlar. Uygun ölçülere göre bir tercih yaptığınız sürece başınızda rahatsızlık hissi oluşturmaz. Tam oturan yapısı sayesinde hareket sınırlamasına neden olmaz. Bu sebeple yöresel danslarda da dansçıların tercih ettiği bir üründür. Kalın ve sağlam kumaşı sayesinde kolay yıpranmaz. ALM Osmanlı fes fiyatları ürün kalitesine göre belirlenir. Her yaş ve beden ölçülerine uygun olması sayesinde geniş bir kitleye hitap eder. Tiyatro, film, dizi ve dans gibi sanat dallarında sıklıkla tercih edilir. Çocuk oyunları ve okul etkinlikleri için de oldukça uygundur. Rahat bir kullanımı vardır. Kumaş yapısı sayesinde kaşıntı yapmaz ve terletmez. Bu ürüne güvenli alışverişin adresi Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.