Ally Mobile Esd 10 Hassas Elektronik Cımbız Seti Antistatik Çelik Tweezer Set Siyah

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
436,45 TL427,27 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ally Mobile Esd 10 Hassas Elektronik Cımbız Seti Antistatik Çelik Tweezer Set Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sepetegelsin Satıcı Ünvanı: ZUHAL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2598448172064938 Vergi Kimlik Numarası: 6120400560
    Bu ürün sepetegelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ESD 10 Hassas Elektronik Cımbız Seti Antistatik Çelik Tweezer Set ESD 10 Hassas Elektronik Cımbız Seti Antistatik Çelik Tweezer SetYüksek kaliteli paslanmaz çelik malzemeden yapılmış Anti-manyetik, anti-statik Yüksek hassasiyet cımbız seti Taşıması ve kullanımı kolay özel orijinal çantasıyla birlikte Bakım ve Tamirat, Elektronik,Sanatsal Tırnak Süsleme, Çeşitli Dekorasyon Pulları Yerleştirmek İçin İdeal Hassas montaj ve ayar işlemleri için tasarlanmış 9 Parça cımbız setiPaket İçeriği Özel taşıma çantası 1 Adet ESD-10 Cımbız 1 Adet ESD-11 Cımbız 1 Adet ESD-12 Cımbız 1 Adet ESD-13 Cımbız 1 Adet ESD-14 Cımbız 1 Adet ESD-15 Cımbız 1 Adet ESD-16 Cımbız 1 Adet ESD-17 Cımbız 1 Adet ESD-34A Cımbız Ürün Kodu: 280-25120-955
Geri Bildirim Ver