ALLBİO Masaj Yağı Gül 100 ml

140 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ALLBİO Masaj Yağı Gül 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ABT DOĞAL ÜRÜNLER VE KOZMETİK LTD ŞTİ Satıcı Ünvanı: ABT DOĞAL ÜRÜNLER VE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0002234763000001 Vergi Kimlik Numarası: 0022347630
    Bu ürün ABT DOĞAL ÜRÜNLER VE KOZMETİK LTD ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1982 ' den beri bitki özleri üreten firmamızın ürettiği susam, badem, fındık, üzüm çekirdeği gibi yağlardan ürettiğimiz Allbio masaj yağı, hem cildinizi nemlendirirken hem de masaj için en ideal kayganlığı sağlayacaktır. İçeriğindeki doğala özdeş mango, çilek, vanilya, yasemin, gül, sandal ağacı, lavanta, çikolata, erguvan, papatya, papaya, ıhlamur çiçeği, tarçın, bergamot, melisa, ylang ylang, iğde, limon, jojoba kokusuyla ruhunuzu dinlendirecektir. Ürünümüz %100 doğal yağlardan üretildiği için yenilebilir masaj yağları grubundadır. Masaj yapılırken ağıza kaçarsa sorun olmaz. Tüm vücut bölgelerinde kullanılabilir. Ülkemizde ve yurt dışında uzun yıllardır bir çok ünlü otel ve spa merkezi tarafından tercih edilmektedir. Hediye olarak gönderdiğimiz uzakdoğunun en güzel kokularını içeren tütsüyü de masaj anında kullanmanızı tavsiye ederiz. Diğer hediyemiz olan çay ya da kahve için şimdiden afiyet olsun... Tüm farklı kokudaki masaj yağlarımızı ve ürünlerimizi görmek için mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver