ALICIOGLU 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans

89,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,90 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

ALICIOGLU 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERDEMİR TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ERDEMİR TEKNOLOJİ ELEKTRİK ELEKTRONİK İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0344030485700001 Vergi Kimlik Numarası: 3440304857
    Bu ürün ERDEMİR TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik kettle dakikalar içerisinde suyu kaynama seviyesine getirecek 1500 Watt enerji üretir.
  • Daldırmalı su ısıtıcı ergonomik tasarıma ve kaliteli malzemelere sahiptir. Bu özelliği ısıtıcının uzun yıllar aynı performansta kullanılmasını sağlar.
  • Termostatlı daldırma su ısıtıcı ev ve endüstriyel ortamlarda kullanıma uygun olarak tasarlanır. Dereceli ısıtma özelliği sayesinde suyu istenen sıcaklıkta sabitler.
  • Daldırma tip su ısıtıcı elektriği doğrudan ısıya dönüştürerek suyun kısa sürede yüksek derecelerde ısınmasını sağlar. Daldırma tip su ısıtıcı ev ve iş yerlerinde kullanılır.
  • Daldırma tip su ısıtıcı rezidans suyu ısıtmak için kullanılan ekonomik çözümler arasında yer alır. Yüzde yüz oranında enerji verimliliği sağlayan kettle sert klorür sularda dayanıklılık gösterir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Otomatik Kapanma Yok
Geri Bildirim Ver

1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans ALCELKK

Alıcıoğlu 1500 Watt daldırma tip çelik su ısıtıcı rezistans 1500 Watt daldırma tip çelik su ısıtıcı rezistans ALCELKK hemen hemen birçok evde ve endüstri alanında hızlı ısıtma amaçlı tercih edilmektedir. Su ısıtma konusunda oldukça işlevsel olan ürünler kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır. Öncelikli olarak su, yağ ve diğer sıvılara doğrudan daldırılarak kullanılan ürünler özelleştirilmiştir. Isıtma derecesinde dilediğiniz noktada su ısıtıcısı olarak kullanabilirsiniz. Modern endüstriyel yaşam alanlarında sıklıkla kullanılan daldırma tipi ısıtıcılar paslanmaz malzemelerden üretilmiştir. Özel üretimi sayesinde elektriği doğrudan ısıya çeviren ürün daldırma ısıtıcısı olarak kullanılmaktadır. Günümüzde ve ortamında ve işyerlerinden kullanımına göre aynı zamanda bir ketle işlevi de görmektedir. Bu nedenle oldukça işlevsel bir üründür. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan ürünleri tercih ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Yüksek Derecede Isıtıcı
  • Hızlı Isıtma
  • Özel Isıtma Derecesi

Alıcıoğlu 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans Özellikleri

Alıcıoğlu 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans Özellikleri

Suyu ısıtmak için kullanılan Su ısıtma rezistansları birçok modelde satışa sunulmuştur. Ergonomik tasarımı ve işlevsel özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan ürün kullanıcıların işini kolaylaştırmaktadır. Elektrikli daldırma ısıtıcı rezistansının kullanımı, yakıtların maliyetinin artması ile birlikte oldukça yaygınlaşmıştır. Suyu ısıtmak için ekonomik bir seçenek olan ürün son yıllarda popüler bir ürün olmuştur. Ekolojik açıdan daldırma su ısıtıcı temiz enerji kullandığı için kalıntı bırakmaz. Sıvı içerisinde ısı üreten ürün kullanımı sırasından %100 enerji verimi sağlamaktadır ve kolay bir şekilde kontrol edilir. Sahip olduğu bileşenlerin yapısı, elektromekanik ve antikorozif özellikler sağlamaktadır. Ayrıca daldırma özellikteki su ısıtıcıları özel sert klorür suyunda dayanıklılık göstermektedir. Kullanım alanınıza uygun bu ürünleri tercih ederek güvenle kullanabilirsiniz.

ALICIOGLU 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans Kullanımı

ALICIOGLU 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans Kullanımı

Paslanmaz malzemelerden üretilen ürünler, günümüzde temiz suyu ısıtmak için tercih edilmektedir. Özel ısıtma sistemi oluşturan ve elektriği ısıya dönüştüren özellikleri ile kullanımı yaygın olan ürün birbirinden farklı kullanım alanlarına sahiptir. Rezistans su ısıtıcısı kullanım amacı elektrik ile suyu istenilen sıcaklığa getirmektir. Bu ürünlerle suyu ısıttıktan sonra verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Watt daldırma su ısıtıcı ile birçok alanda kullanım sağlayabilirsiniz. Ev ve iş yerlerinde kulanım avantajlarından yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda rezistans su ısıtıcı uzun vadeli bir kullanım imkânı sunmaktadır. Böylece son derece gelişmiş deneyimlerle dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Su ısıtmanın önemli olduğu ve ihtiyaç duyulduğu tüm alanlarda daldırma tip rezistans büyük iş gören bir üründür. Bununla birlikte ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri tercih edebilirsiniz. Bütçenize uygun ürünler arasından dilediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz. Bu ürünler sayesinde istediğiniz sıcaklıkta suyu ısıtabilir ve kullanabilirsiniz.

Alıcıoğlu 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans ALCELKK Yorumları

Alıcıoğlu 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans ALCELKK Yorumları

Yüksek enerji tüketimi yapmayan aynı zamanda su ısıtma konusunda yüksek performans sunan ürün günümüz şartlarında en iyi performansı sunmaktadır. Gelişmiş özelliklere sahip 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans ısıtma konusunda kullanıcıların beklentisini karşılamaktadır. Daldırma su ısıtıcı rezistans fiyatları geniş seçeneklere sahiptir. Ayrıca 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans fiyatı da sahip olduğu özeliklere göre değişkenlik göstermektedir. Kullanıcıların verim almasını sağlayan ürün oldukça talep görmektedir. Özellikle 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 1500 Watt Daldırma Tip Çelik Su Isıtıcı Rezistans satın al adımları ile Trendyol'dan kolayca sipariş verebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.