Alice Ceylon Yaprak Çay 1000 gr

797,90 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alice Ceylon Yaprak Çay 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇINAR SHOOP Satıcı Ünvanı: NECİP ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3360463657
    Bu ürün ÇINAR SHOOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgilendirme !!! BAKTAT 2016 yılında Avrupa Birliği patent ofisinde tescil ettirdiği SUNTAT markasını kullanmaya başlamıştır. Orijinal Alman.Hafif Bergamot Kokulu Ceylon Yaprak Çay
Geri Bildirim Ver

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay

Keyif anlarınıza eşlik eden çaylarda farklı aromalar bulunur. Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, bergamot aroması sayesinde damak zevkinize hitap eder. Yumuşak bir içimi olduğu için sevilerek tüketilir. Söz konusu ürün, büyük boyutu sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Rengini, tadını ve kokusunu kısa sürede sıcak suya bırakır. Bu sayede dilediğiniz zaman çay içmeniz mümkün hale gelir. Bu çayı kaynayan suya bir miktar ekleyebilir ardından keyifle tüketebilirsiniz.

 
  • 1000 gr boyutu olan bu ürün son derece uzun ömürlü
  • Yoğun bergamot aroması
  • Kaynayan suda demlendikten sonra içmeye hazır

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Lezzeti

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Lezzeti

Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, kullanıcıların damak zevkine hitap eden bir üründür. Bergamot aromasının yoğun ve ferah lezzetini her yudumda alma şansı verir. Söz konusu aromayla birlikte siyah çay yapraklarının tadını da doyasıya çıkarılabilir. Böylelikle çay severlerden tam not almayı başarır. Bu yaprak çay tadını kısa sürede kaynamış suya bırakır. Belirli bir süre bekletildiğinde yoğun aromasını ve kokusunu daha çok bıraktığı için istediğiniz lezzete ulaşmak mümkündür. Dilerseniz çayın kaynama süresini biraz daha uzun tutarak üründen istediğiniz etkiyi alabilirsiniz. Suntat Alice Ceylon yaprak çayı, günün farklı saatlerinde size eşlik eder. Sabah saatlerinde yapılan kahvaltıda ardından günün diğer zaman dilimlerinde de keyif anlarınızda tüketebileceğiniz bir ürün olur. Alice Ceylon 1000 gr yaprak çayı kaynayan suda demleyebilir, gün boyu keyifle içebilirsiniz.

 

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Kimlere Hitap Eder?

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Kimlere Hitap Eder?

Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, son derece geniş bir kesime hitap eder. Bu ürün, çay severlerin damak tadına uygun olarak üretilir. Günün belirli saatlerinde çay tüketmeyi sevenler için son derece ideal bir seçenek olur. Yumuşak içimi ve yoğun aroması sayesinde çay içmeyi keyifli hale getirir. Söz konusu ürün, az miktarıyla kalabalık ortamlar için yeterli olacak miktarda çay demlemeyi mümkün hale getirir. Birinci kalite yapraklardan üretildiği için suya tadını ve rengini istenilen miktarda bırakır. Böylelikle çay demlemek için fazla ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, boyutu sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Düzenli ve sık çay tüketen aileler için son derece ideal bir ürün olur. Bu ürünü kullanarak defalarca kez çay demleyebilir, sevdiklerinizle birlikte tüketebilirsiniz.

 

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Kaliteli mi?

Alice Ceylon 1000 gr Yaprak Çay Kaliteli mi?

Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, birinci kalite mahsullerden üretilir. Söz konusu üründe kaliteli çay yaprakları kullanılır. El değmeden paketlenen bu yapraklar sayesinde hijyenik ve lezzetli bir çay içmek mümkün hale gelir. Bu ürünün paketlemesinde de kaliteli materyaller kullanılır. Çayın tadını ve kokusunu değiştirmeyen bir ambalajı bulunur. Bahsi geçen ambalaj sayesinde çayı uzun süre saklamak da mümkündür. Çay yapraklarını dış etkenlere karşı koruyan bu paketin ağzını kapatarak ürünün daha uzun süre taze kalmasına katkı sağlayabilirsiniz. Alice Ceylon 1000 gr yaprak çay, tadı sayesinde kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. Bergamot aromasının yanı sıra ağızda lezzetli etki bırakan bir tadı bulunur. Ayrıca taze çay kokusunu da daima alabileceğiniz bir üründür. Bu sayede her demlemede beğenilerek tüketilir. Arzu ederseniz Suntat Alice Ceylon yaprak çayı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’un avantajlı Suntat Alice Ceylon yaprak çayı fiyat seçeneklerinden yararlanabilmeniz de mümkün.