Algolina Spirulina 120 Tablet 525 Mg Protein Kaynağı - Takviye Edici Gıda

299 TL
(2,49 TL / tablet)
Çok Al, Az Öde!
1 x  299 TL
%5 indirim
2 x  284,05 TL
568,10 TL
%8 indirim
3 x  275,08 TL
825,24 TL
%10 indirim
4 x  269,10 TL
1.076,40 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Algolina Spirulina 120 Tablet 525 Mg Protein Kaynağı - Takviye Edici Gıda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALGOLİNA Satıcı Ünvanı: ALGOLİNA SAĞLIKLI GIDA SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051106452800001 Vergi Kimlik Numarası: 0511064528
    Bu ürün ALGOLİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Spirulina Nedir? Spirulina, siyanobakteri familyasından gelen yüksek besin değeriyle bilinen, doğal olarak protein, vitamin ve mineral içeren ve fotosentez yaparak tüm insanlığa fayda sağlayan bir mikro alg türüdür. (Mavi Yeşil Alg Su Yosunu türüdür) Doğal kumaş filtrelerde süzülen spirulina, tatlı su ile yıkandıktan sonra dinlenme havuzlarında suyundan arınarak erişte halinde doğal lif ızgaralarda kurutulmayı bekler. Tamamen kuruduktan sonra değirmenler aracılığıyla toz powder halini alır. Bu sayede herhangi bir besin kaybı yaşanmamış olur. Mineraller açısından zengin bir yapıya sahip olan Spirulinanın Demir, Fosfor, Kalsiyum, Magnezyum ve Potasyum gibi faydalı mineralleri içerdiği bilinmektedir. Ayrıca B grubu, E ve K1 vitaminlerini de doğal olarak içermektedir. Spirulina Omega yağ asitleri gibi bazı doğal yağ asitlerini de kendi bünyesinde doğal olarak barındırmaktadır. Tüm Dünyanın mavi spirulina olarak bildiği Phycocyanin (Fikosiyanin) pigmenti de spirulinayı oluşturan Mavi Yeşil Alglerin mavi olmasını sağlayan pigmenttir. Spirulina Tablet Nedir? Algolina Spirulina 120 Tablet 525 mg olarak tablet formunda tüketime sunulmaktadır. Her bir tablet 500 mg spirulina içermektedir. Günlük alım dozları ve kullanım önerisi ürün etiketi üzerinde bulunmaktadır. Ürünlerimiz Şeker, Renklendirici, Trans Yağ ve Koruyucu içermez. Not:İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Tavsiye edilen günlük porsiyon aşılmamalıdır. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklanmalıdır. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanımlarında doktorunuza danışın. Fenilketonüri ve bağışıklık sistemi düşürücü ilaç kullananlar bu ürünü kullanmamalıdır. Dikkat ! Önemli Uyarı:Yönetmelik gereği, internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin reklam ve ilanların kullanıcıları yanıltıcı, eksik ve kamu sağlığını bozucu nitelikte bilgiler içermesi yasaktır. Bu nedenle
  • online mağazamızda satışı gerçekleştirilen ürünlere ilişkin, özellikle tedavi edilmesi gereken rahatsızlıkları önlediği, tedavi ettiği ya da tedavisine yardımcı olduğu ve/veya ilaç niteliğinde olduğu şeklinde beyanlara yer verilmemektedir. Algolina markalı gıda tozları, takviye edici gıdalar, bitkisel-hayvansal ya da doğal kaynaklı ürünler, vitamin destekli formüller gibi ürünler İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesinde veya tedavi amacıyla tavsiye edilemez ve kullanılamazlar. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemezler. Hamilelik emzirme dönemi, hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza başvurunuz. Site içerisinde ve/veya ürün detaylarında yer alan yazılar sadece bilgi amaçlıdır. Sağlık sorunlarınız ve tedavisi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 120
  • Set İçerik Adeti 1
Geri Bildirim Ver