10
Nargile kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

ALFE SHİSHA Performans nargile takımı orta boy gold

1.450 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

ALFE SHİSHA Performans nargile takımı orta boy gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaya nargile ve tobacco Satıcı Ünvanı: AHMET KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3473540387400001 Vergi Kimlik Numarası: 5300337867
    Bu ürün Kaya nargile ve tobacco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Takım özellikleri* aliminyum takım* çelik tepsi* çelik su borusu* soft touch hortum* marpuç başlığı aliminyum"kalite, dayanıklılık ve şıklığı bir araya getiren alüminyum eloksal kaplama nargile takımımız, nargile keyfinizi zirveye taşıyor. Hafif yapısıyla rahat taşınabilirlik sağlarken, eloksal kaplaması sayesinde uzun ömürlü kullanım sunuyor. Siz de şıklık ve kaliteyi arayanlar için ideal seçim olan alüminyum eloksal kaplama nargile takımımızı keşfedin!"çelik tepsi dayanıklı yapısı, kolay temizlenebilir özelliği ve şık tasarımı ile çelik nargile tepsisi, keyifli nargile deneyimlerinize eşlik ediyor. Stil sahibi nargile keyfi için çelik tepsimizi tercih edinclose champer"nargile keyfini bir adım daha öteye taşıyın. Şişe içinde biriken dumanı tek seferde tamamen tahliye eden bu inovatif sistem, size daha temiz ve rahat bir nargile deneyimi sunar. Close champer ile her nefeste enfes bir keyif yaşayın difüzör"sessiz ve kullanışlı bir nargile deneyimi için nargile takımımızdaki özel difüzör sistemiyle tanışın! Bu yenilikçi sistem, isteğe bağlı olarak sökülüp takılabilme özelliğine sahiptir ve fokurdama sesini minimuma indirir. Artık nargile keyfinizi sessiz bir şekilde yaşayabilir, çevrenizdekilere rahatsızlık vermeden nargile içebilirsiniz. Soft touch hortum"nargile takımımızdaki soft touch hortum, yumuşak yapısıyla elde rahat bir tutuş sağlar. Ayrıca kırılmaz özelliğiyle de ön plana çıkar. Hortumun dayanıklı malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar ve kırılma riskini minimize eder. "nargile tutkunları için kalitenin izinde: Eşsiz tasarım, mükemmel keyif!"
Geri Bildirim Ver