Alfasol Turbo 100 Maya 100 g + Maya Besini 100 g Seti

237 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Alfasol Turbo 100 Maya 100 g + Maya Besini 100 g Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katkıdeposu Satıcı Ünvanı: KİMBİOTEK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563063669900014 Vergi Kimlik Numarası: 5630636699
    Bu ürün Katkıdeposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALFASOL Turbo 100 Maya + Maya Besini Seti
  • (Kullanım Miktarları güncellenmiştir)
  • Yüksek besin içerikli "Yeni Alfasol Maya Besini" ürünümüz stoklarımızda..
  • Yeni nesil koku bırakmayan yüksek besin içerikli ve yüksek verimli maya besinidir.
  • Fermantasyon süresini kısaltır ve daha verimli hale getirir.
  • Düşük besin içerikli maya besinlerine göre son üründe maya kokusu kalma problemi ortadan kaldırır.
  • Daha düşük oranda kullanıldığı için filtrelemeyi kolaylaştırır.
  • Not: Ortam koşullarına ve şeker miktarına göre %15-20 arası alkol elde edilir.
  • Turbo maya Nedir ? Turbo Maya ne işe yarar ?
  • Alfasol Turbo maya, kısa sürede yüksek alkol oranı elde etmek ve kaliteli bir damıtma için etkin bir fermantasyon sağlar
  • Fermantasyon esnasında koku ve tat bozukluğu oluşturmaz.
  • Saf bir ürün elde edilmesini sağlar.
  • UYARI!
  • Alfasol Turbo 100 Maya, aktif turbo maya olması sebebiyle hızlı çalıştığı için taşma yapabilir. Bunu önleme amaçlı fermantasyon kabımızda %25 lik hacim boşluğu bırakmalıyız.
Geri Bildirim Ver

Alfasol trbmya2 Turbo 100 Maya 100 g + Maya Besini 100 g Seti

Alfasol turbo maya ve maya besini 100 g set, içeriğinde 100 gr maya ve bu maya için yeterli miktarda maya besini bulunduran bir set olup kolaylıkla uygulama yapılmasına yardımcı olabilmek için tasarlanmıştır. Alfasol turbo maya ve maya besini 100 g set fiyatı piyasaya oranla uygundur. Uzun ömürlüdür ve ortalama 1.5 yıl kadar bozulmadan muhafaza edilebilmektedir. Set içeriği ile kullanılması gereken miktarlar 75 gram turbo maya ve 75 gram maya besini ile beraber, 20 litre su ve 6.6 kg şekerdir. 5 litre alkol için 5 gram besin + 5 gr maya ölçüleri baz alınabilir.

  • Yüksek besin içerikli bir maya besinidir.
  • Yüksek besin oranı, filtreleme işlemlerini kolaylaştırmaktadır.
  • Koku ve tat bozulması olmaması adına yeni teknolojiyle kokusuz üretilmiştir.

Alfasol Turbo 100 G Fermantasyon Setinin Özellikleri Nelerdir?

Alfasol Turbo 100 G Fermantasyon Setinin Özellikleri Nelerdir?

Alfasol turbo maya 100 g ve maya besini 100 g içeriğinde aktif maya ve maya besini 100 g içeriğinde diamonyum fosfat, magnezyum, çinko, vitaminler ve maya kalıntıları bulundurmaktadır. Mayanın ihtiyacı olan farklı besinlerin bileşiminden meydana gelen maya besini, performansın hızlı bir şekilde artmasına yardımcı bir gıda takviyesi olarak görülebilir. Maya besini içerisinde bulunan diamonyum fosfat, fermantasyon işleminin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır. Şekerle fermente edilen alkol yapımlarında kullanılan bir içerik olduğundan Alfasol turbo maya setinin de şekerle fermantasyonu önerilmektedir. Hızlı maya büyümesi için kullanılan diğer içerikler ise vitaminler, çinko ve magnezyumdur. Kabarma ve büyümeyi yeni maya hücreleri oluşturmak ve mayanın hücre sayısındaki artışı yakalamak, metabolizmasının güçlenmesini sağlamak gibi pek çok sebepten dolayı kullanılmaktadır.

Alfasol Turbo 100 G Maya ve 100 G Maya Besini Nerelerde Kullanılır?

Alfasol turbo maya ve maya besini 100 g set yorumlarından da çeşitli kullanıcıların farklı amaçla maya ve maya besini kullandığını görüntüleyebilirsiniz. Pek çok ürün elde etmek için fermantasyon işlemlerini hızlandırmak ve güçlendirmek için kullanılan bu ürün, genellikle şekerli alkol elde etmek için tercih edilmektedir. Bal şarabı, elma şarabı, hard seltzer gibi içkilerin yapımında kullanılması şarttır. Fermantasyona hazır mayanın henüz eklenmemiş hali yani basit şerbeti, içerisinde kullanılan şekerlerden elde edildiğinden, mayanın gelişiminin artmasına ve ürünün çoğalmasına sebebiyet verdiğinden kullanımı oldukça yaygındır. 1 gr maya ve 1 gr maya besininden 1 litre alkol elde edebileceğiniz paketle, doğru miktarlarda eklenen su ve şeker miktarına göre yaklaşık 100 litreye yakın alkol elde edebilirsiniz. Fermentenin üzerine serpilerek veya sadece maya karışımı hazırlanarak da kullanılabilmektedir.

Alfasol Turbo 100 G Maya ve Maya Besini Set Ne İşe Yarar?

Alfasol turbo maya ve maya besini 100 g fermantasyon seti, içeriğinde bulunan maya ve yetecek kadar maya besini sayesinde, fermantasyon işlemlerinizi daha kolay, hızlı ve verimli hale getirmenizi sağlamaktadır. Ağır ve yoğun koku bırakmayan, her paketinden yüksek verim elde edilebilen bir mayalama setidir. Genellikle alkol elde edilmek için kullanılan maya ve besin seti, ortam koşulları ve kullanılan şeker miktarına göre %15 ile %20 arasında bir alkol elde edilmesini sağlamaktadır bu sayede oldukça kısa bir süre içerisinde yüksek alkol oranı elde etmek ve kaliteli bir damıtma yapabilmek için etkin bir fermantasyon sağlamış olur. Saf bir ürün edilmesini sağlamakta ve fermantasyon sırasında herhangi bir koku ve tat bozukluğu oluşturmamaktadır. Hızlı bir mayalama işlemi sağladığı için kullandığınız kaptan taşma yapabilmektedir. Bunu önlemek için fermantasyon kabınızın minimum %25 oranında hacim boşluğu bırakmaya özen gösteriniz.