Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Cat5 Rj45

165,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
165,95 TL

Ürün Bilgileri

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Cat5 Rj45

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kadan Enerji Satıcı Ünvanı: ABDURRAHMAN KADAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kilis Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860498746
    Bu ürün Kadan Enerji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Usb2.0 ethernet kartı Usb 2,0 ve 1,1 uyumlu 10/100 mbps bağlantı hızı Ce ve fcc standartlarında Paket içeriği Usb ethernet kartı Driver cd

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet

Alfais 4592 Usb To Ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5 Rj45 AlfaisAL4592 son teknolojik donanım parçalarından biridir. Çoğu zaman kullanıcıları memnun eden ürün kablolu bağlantılara uygun bir üründür. Usb internet çeviricilerin kullanımının yaygınlaşması ile kullanıcıların en çok talep ettikleri üründür. Bu nedenle Usb bağlantısına sahip ürünlerin üretimi yaygınlaşmıştır. Kullanıcılar yeni üretilen cihazlarda internet bağlantısı sağlamak için Usb dönüştürücü kullanmayı tercih etmektedir. Bu internet dönüştürücüleri sayesinde cihazınıza kablolu internet sağlayabilirsiniz. Usb internet dönüştürücü Usb portlar ile kullanıcıya internet kablo girişi sunmaktadır. İnternet dönüştürücüsünün Usb bağlantısı ile çalışması kullanıcıların cihazlarına Usb bağlantısı sağlayarak kullanabilmeleri için hızlı ve güvenilir sonuçlar sunmaktadır. usb to ethernet çevirici fiyatları model ve özellik açısından farklı olmaktadır. Bu nedenle son teknolojik Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Cat5 inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz ürünleri kolayca satın alabilirsiniz.

  • Yüksek Verim
  • Gelişmiş Özellikler
  • Hızlı İnternet Performansı

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Özellikleri

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Özellikleri

İnternet dönüştürücüleri sayesinde bilgisayarlarda, modem ve router’a bağlanarak internet ağına bağlantı sağlanmaktadır. İnternet dönüştürücüleri kablolu yerel ağlar kurmak için de tercih edilmektedir. Yerel alan ağı olan LAN bir bağlantı türüdür. Ev, ofis, okul gibi çeşitli yaşam alanlarında bilgisayarların internete bağlanmasını sağlamaktadır. Usb to Ethernet dönüştürücü, günümüzde kablosuz ağ ile çalışan bilgisayarların birbirine bağlanabilmesi için de tercih edilmektedir. Birbiri ile bağlantı kurmak isteyen kullanıcılar internet dönüştürücüleri sayesinde bağlanarak kolayca bağlantı kurmaktadır. Bu bağlantı için internet kablosu gerekmektedir. Bazı bilgisayarların Ethernet portu bulunmamaktadır. Bu noktada en iyi çözüm Usb Ethernet dönüştürücüdür. Bu ürünler bilgisayarların internet kablolarının bulunduğu Hub’a internet kablosundan yüksek veri aktarımı sağlamaktadır. İnternet kablosunun kullanmanın en büyük avantajı yüksek veri akışı sunmasıdır. Kablosuz ağlara göre yüksek veri akışı sağlayan ürünler bilgisayar kullanıcıları tarafından severek kullanılmaktadır.

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Performansı

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Performansı

Usb olarak cihazlara takılarak kullanılan ürünler, cihaza takıldığı andan itibaren bilgisayar tarafından kolayca tanınmaktadır. Tak çalıştır özeliğe sahip olan dönüştürücü ürün bilgisayara bağlandığı an kullanıma hazırdır. Bu yüzden ürünün kurulumu çok basittir. Usb internet dönüştürücü kablo, kullanıcıya birden fazla cihazda kullanma imkânı sunmaktadır. Eski tip cihazların üzerinde farklı özellikleri bunan ve farklı boyutlarda birçok ürün bulunmaktadır. Usb kullanımının yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte daha az yer kaplayan ve birçok cihazla kullanılabilen bu cihazlar üretilmiştir. Günümüzde piyasada birçok Usb internet dönüştürücü bulunmaktadır. Bir bilgisayarda birçok farklı şekilde port bulunduğu için kullanıcıların Usb to Ethernet çevirici kullanmaları gerekmektedir. Diğer kablosuz ağlara göre yüksek veri akışı sunan internet kabloları, bilgisayar kullanıcıların öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Ayrıca şirketler tarafından da şirket ağları kapsamında haberleşme ve yerel ağ kurmak içi kullanılmaktadır.

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Cat5 Rj45 AlfaisAL4592 Yorumları ve Fiyatları

Alfais 4592 Usb To Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptor Internet Cat5 Rj45 AlfaisAL4592 Yorumları ve Fiyatları

Usb internet dönüştürücü usb portuna takılarak, bilgisayarların ethernet kablolarının bulunduğu hub’a bağlı Ethernet kablosundan veri alarak iletişim kurmayı sağlamaktadır. Alfais 4592 Usb To ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5 özellikleri ile öne çıkar. Kablosuz ağlara göre yüksek veri akışı ve kesintisiz bağlantı sunan kablolar, kullanıcıların tercihleri arasında yer almaktadır. Alfais 4592 Usb To ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5, ağ hızından memnun olmayanlar için ideal bir alternatiftir. Alfais 4592 Usb To ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5 fiyatı ürün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Alfais 4592 Usb To ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5 yorum kısmından kullanıcı yorumlarını okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürünü satın almak için Alfais Alfais 4592 Usb To ethernet çevirici dönüştürücü adaptor Internet Cat5 satın al işlemi ile Trendyol'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.