Alfa Yayınları Nıgel Warburton Felsefenin Kısa Tarihi –matematiğin Kısa Tarihi Dinin Kısa Tarihi Tangram Hediyeli

756 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Nıgel Warburton Felsefenin Kısa Tarihi –matematiğin Kısa Tarihi Dinin Kısa Tarihi Tangram Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETA DÜKKAN Satıcı Ünvanı: PETA KİTAP YAYINCILIK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729106236900001 Vergi Kimlik Numarası: 7291062369
    Bu ürün PETA DÜKKAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NIGEL WARBURTON FELSEFENİN KISA TARİHİ – IAN STEWART MATEMATİĞİN KISA TARİHİ RİCHARD HOLLOWAY DİNİN KISA TARİHİ 3 KİTAP SET TANGRAM HEDİYELİ Felsefenin Kısa Tarihi Kitap Açıklaması Felsefe gerçekliğin doğası ve nasıl yaşamalıyız sorularıyla başlar. Felsefenin Kısa Tarihi, görünüş ve gerçek, benliğin doğası, tanrının varlığı ve hem birey hem de toplumun bir üyesi olarak nasıl yaşamamız gerektiği gibi felsefenin ana temalarına odaklanıyor. 2000 yıllık Batı felsefesini Sokrates’ten hayvan hakları hareketine kadar ana hatlarıyla sunuyor. Warburton çoğumuzun gözünü korkutan ve anlaşılmaz bulduğu felsefeyi herkesin anlayabileceği ve günlük hayatında kullanabileceği bir konu haline getiriyor. Batı felsefesinin büyük düşünürlerini kronolojik sırayla tanıyacağınız, zevkle okunacak mükemmel bir giriş kitabı. Batının düşünce tarihiyle ilgilenmek isteyenler için en uygun başlangıç noktası. Publishers Weekly Felsefe öğrenmek isteyenler için paha biçilmez bir klasik. Felsefenin sanıldığı kadar karışık ve zor olmadığını, tam tersine güzel bir zihin alıştırması olduğunu kanıtlıyor. Oxford Times Batı felsefesi tarihinde bir gezinti, öğretici ve eğlenceli. Sacramento News and Review Felsefe gerçekliğin doğası ve nasıl yaşamalıyız sorularıyla başlar. Felsefenin Kısa Tarihi, görünüş ve gerçek, benliğin doğası, tanrının varlığı ve hem birey hem de toplumun bir üyesi olarak nasıl yaşamamız gerektiği gibi felsefenin ana temalarına odaklanıyor. 2000 yıllık Batı felsefesini Sokrates’ten hayvan hakları hareketine kadar ana hatlarıyla sunuyor. Warburton çoğumuzun gözünü korkutan ve anlaşılmaz bulduğu felsefeyi herkesin anlayabileceği ve günlük hayatında kullanabileceği bir konu haline getiriyor. Batı felsefesinin büyük düşünürlerini kronolojik sırayla tanıyacağınız, zevkle okunacak mükemmel bir giriş kitabı. Batının düşünce tarihiyle ilgilenmek isteyenler için en uygun başlangıç noktası. Publishers Weekly Felsefe öğrenmek isteyenler için paha biçilmez bir klasik. Felsefenin sanıldığı kadar karışık ve zor olmadığını, tam tersine güzel bir zihin alıştırması olduğunu kanıtlıyor. Oxford Times Batı felsefesi tarihinde bir gezinti, öğretici ve eğlenceli. Sacramento News and Review (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Nigel Warburton
  • Roman Türü Tarihi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver