Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı Niall Kishtainy

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
756,98 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
829,50 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı Niall Kishtainy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekonomi resesyona girerse ne olur? Para nasıl işler? Neden vergi öderiz? Ekonomi nasıl çalıştığımızdan paramızı nelere harcadığımıza kadar hayatımızı her yönden etkiler. Büyük ekonomik fikirlerse dünyamızı şekillendirmeye her daim devam eder. Ekonomi Kitabı, kolay ve anlaşılır anlatımı, ekonomi jargonunu basitleştiren özlü açıklamaları, karmaşık teorileri çözümleyen şemaları, ekonomiyi akıllara kazıyan alıntıları ve anlamamızı kolaylaştıran zekice çizimleriyle başucu kitabınız olacak. İster başlangıç düzeyinde, ister konuya hevesli bir öğrenci, ister sorunlara uzaktan bakan bir ekonomi uzmanı olun, bu kitapta ilginizi çekecek pek çok şey bulacaksınız. İçindekiler Alım satım başlasın MÖ 400-MS 1770 Akıl çağı 1770-1820 Endüstriyel ve ekonomik devrimler 1820-1929 Savaş ve ekonomik bunalımlar 1929-1945 Savaş sonrası ve ekonomi 1945-1970 Güncel Ekonomi 1970’ten günümüze

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Niall Kishtainy
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Alfa Yayınları 713 Ekonomi Kitabı - Niall Kishtainy

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı, Niall Kishtainy tarafından kaleme alınır. Zengin içeriği ve akıcı diliyle okuyuculardan tam not almayı başarır. Kitapta ekonomi alanında pek çok farklı konuya değinilir. Okuyucuya verilmek istenen bilgiler, kalıplaşmış ve tekdüze içerikler yerine resimlerle desteklenerek bir araya getirilir. Akıcı bir dile sahip olması, Ekonomi Kitabı’nın farklı kesimlere hitap etmesine yardımcı olur. Ekonomik anlamda yaşanılan gelişmeler, kitapta farklı aşamalara bölünerek aktarılır. Böylece bazı durumların nasıl meydana geldiğiyle ilgili soru işaretleri de giderilmiş olur. Kaliteli basım detayları da bu eseri ön plana çıkaran faktörler arasında yer alır. Ürün, iç ve dış tasarımıyla sıra dışı bir seçenek oluşturmayı başarır.

  • Kitap, ekonominin farklı yönlerini basit ve anlaşılır bir dille ele alır.
  • Ciltli şekilde basılır.
  • 353 sayfadan oluşur.

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabının İçeriği Nedir?

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabının İçeriği Nedir?

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı’na alanında uzman pek çok kişi katkıda bulunur. Böylece eser, farklı bakış açılarıyla donatılır. Kitabın içeriğinde ekonomi jargonunun basit açıklamalarına yer verilir. Pek çok kişiye karmaşık gelen teoriler, çeşitli şema çözümleriyle sunulur. Ayrıca kitabın içinde önemli isimlerden yapılan alıntılara da yer verilir. Bu sayede bilgilerin akılda kalıcı hâle gelmesi hedeflenir. Ele alınan konular, farklı sayfalarda yer alan zekice çizimlerle desteklenir. Böylece, okuyucuyu sıkmayan bir dil oluşturulur. Kitapta ekonomi bilimi, insanlığın varoluş aşamasından başlanarak ele alınır. Eser, 6 ayrı bölümden oluşur. Alım satımın ilk örneklerinin bulunduğu M.Ö. 400 yılıyla başlayan bölümler, 1970 sonrası güncel ekonomiye kadar kademelendirilerek ulaşır. Savaşlar sırasında ve sonrasında ekonomide yaşanan dalgalanmalar ustalıkla kaleme alınır. Ayrıca ekonominin insan hayatı üzerindeki etkisi de detaylandırılır.

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı, zengin içeriğiyle geniş bir kitleye hitap eder. Ekonomi dalındaki bilgilerin alışılmışın dışında anlatımlarla sunulması, okuyucu tarafından tam not alır. Bu kitap, ekonomiyle ilgisi olan herkes tarafından tercih edilebilir. Alandaki gelişmeleri insanlık tarihi üzerinden ele alan içerik, farklı dönemleri merak eden kişilere uygundur. Ekonomi bölümünde okuyan öğrenciler için alternatif bir yardımcı kaynak niteliğindedir. Bununla birlikte başlangıç seviyesinden uzman kadrolara dek pek çok kişi için bir başucu kitabı hâlindedir. Bilgilerin ilgi çekici şekilde sunulması, genel kültürünü geliştirmek isteyen kişiler için avantaj sağlar. Bu kitapta verilen bilgiler, her seviyeye uygun bir dille aktarılır. Ekonomi, akademik ya da kariyer açısından ilgisi olmayan kişileri de etkiler. Bu nedenle eser, günlük hayattaki pek çok finansal soruyu yanıtlayarak okumayı seven herkese ulaşmayı başarır.

Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı Kaliteli midir?

Ekonomi Kitabı, iç ve dış tasarım detaylarıyla kaliteli şekilde okuyucuya ulaştırılır. Bu ürün, ciltli şekilde hazırlanır. Böylece defalarca kez okunsa bile kitabın formunda yıpranma olmaması hedeflenir. Bu kitap, 2019 yılında Alfa Yayınları tarafından basılır. 353 sayfadan oluşur. İç sayfalarda kaliteli kuşe kağıt kullanılır. Böylece kitap, görsel olarak da ilgi çekici hâle getirilir. Ürünün tasarımındaki kalite, içerik konusunda da kendini gösterir. Gerek çizimler gerekse anlatımlar, uzun çalışmalar sonucu okuyucuya sunulur. Bu özen, pek çok kişinin takdirini kazanır. Alfa Yayınları Ekonomi Kitabı yorumları, eserin farklı açılardan sahip olduğu kaliteyi anlamanız için size yardımcı olabilir. Kullanıcı yorumlarında hem kitabın tasarım detaylarından hem de içeriğindeki zenginlikten övgüyle bahsedilir. Bu kaliteli özelliklerle hazırlanan zengin içeriğe, Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.