Alf Bf20en Eliptic Fanlı Isıtıcı/soğutucu Vantilatör

249 TL

Ürün Bilgileri

Alf Bf20en Eliptic Fanlı Isıtıcı/soğutucu Vantilatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknopool Satıcı Ünvanı: MUSA ARİF ERKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Vergi Kimlik Numarası: 3610059250
    Bu ürün teknopool tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güvenlik termostatı (üzerinin örtülmesinden dolayı aşırı ısınma oluştuğunda otomatik kapanma) Yaz kış kullanılabilme özelliği 3 Kademeli fan ayarı 0 kademe: Fan kapalı 1 kademe: Serinletme amaçlı fan 2 kademe: Düşük seviye sıcaklık 3 kademe: Yüksek sıcaklık Güç: 2000 Isıtma Alanı: 20 m2 Ağırlık: 1,3

Ürün Özellikleri

  • Güç 2000 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Alf BF20EN Eliptic Fanlı Isıtıcı/Soğutucu Vantilatör

Alf Bf20en Eliptic fanlı ısıtıcı/soğutucu vantilatör hem kış hem de yaz aylarında kullanıcıların konforlu bir ortama sahip olmalarını sağlar. Sıcak ve soğuk hava üfleme seçenekleri sayesinde kış aylarının zorlu şartlarında bile ortamın ısınmasını sağlayan vantilatör, birçok özelliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Yaz aylarında da benzer bir rahatlama sağlayan ürün, istenildiği zaman soğuk hava üfleyebilmesi sayesinde kişilerin serinlemesine yardımcı olur. Sağlıklı ısıtma alternatifleri sunan ürün, her bütçeye ve her kesime uygun olmasıyla oldukça beğenilir. Alf Bf20en Eliptic fanlı ısıtıcı/soğutucu vantilatör, yüksek performans gösterir. Sahip olduğu ebatlar ile oldukça kullanışlı bir ürün olma özelliği taşır.

  • 3 kademeli fan ayarı
  • 1.3 kilogram
  • 20 metrekare ısıtma alanı

Alf Fanlı Isıtıcı/Soğutucu Vantilatörün Özellikleri Nedir?

Alf Fanlı Isıtıcı/Soğutucu Vantilatörün Özellikleri Nedir?

Alf Bf20en vantilatör, bulunulan ortamdaki havayı sağlıklı şekilde ısıtmak için tercih edilebilecek işlevsel bir üründür.rt mevsim boyunca kullanılabilir olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Alf Bf20en Eliptic 2000 W fanlı ısıtıcı düşük elektrik tüketimiyle dikkat çeker. Minimal tasarımı sayesinde oldukça az yer kaplar. Bu sayede kullanılmadığı zamanlarda muhafaza edilmesi oldukça kolaydır. Güvenlik termostatıyla aşırı ısınma sorunlarının önüne geçen ürün, bu sayede olası kazaları engeller. 3 farklı kademesiyle hem soğutma hem de ısıtma işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirir. Alf Bf20en Eliptic fanlı ısıtıcı/soğutucu vantilatörün düşük ve yüksek sıcaklıklar için 2 kademesi bulunur. Soğutma işlemi için ise tek bir kademeye sahiptir. Düz zeminde kullanılmaya uygun olan vantilatörün 2 yıl garantisi vardır.

Alf Eliptic Fanlı Vantilatörün Kullanımı Güvenli midir?

Alf Bf20en, yüksek kalite standartlarına uygun olarak üretilen ve satışa sunulan bir üründür. Isıtma ve soğutma işlemlerini güvenli bir şekilde sunan teknolojilerle donatılmıştır. Aşırı ısınmaya ya da devrilmeye karşı güvenli kullanım sağlayan bu ürün, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Kolay taşınabilir, kademeli ısıtma ve çift yalıtım özelliklerinin yanı sıra aşırı ısınmaya karşı tedbir niteliği taşıyan motor emniyeti, ürünün güvenilir bir şekilde kullanılmasına katkı sağlar. Ayrıca Alf Bf20en Eliptic fanlı ısıtıcı/soğutucu vantilatörün manuel kullanılabiliyor olması da güvenlik açısından avantaj sağlayan bir başka özelliktir. İş yerlerinde veya evlerde endişeden uzak bir şekilde kullanılabilen ürün, UFO markasına ait tesislerde ve markanın yüksek standartları doğrultusunda üretilir.

Alf Fanlı Vantilatörü Hangi Alanlarda Kullanabilirsiniz?

Portatif bir ürün olma özelliği taşıyan Alf Eliptic fanlı ısıtma sistemi, kullanıcılar tarafından kolay bir şekilde istenilen yere konumlandırabilir. Taşıma konusunda sağladığı bu kolaylık, ürünün kullanım alanının oldukça geniş olmasını sağlar. Evlerde, iş yerlerinde ya da yolculuk sırasında kullanılabilen ürün, boyutları sayesinde en dar alanlara bile gönül rahatlığıyla yerleştirilebilir. Özellikle çocuklu ailelerin kış aylarında banyo sonrasında odayı ısıtma ihtiyaçlarına çözüm üreten ürün, bu sayede soğuk nedeniyle meydana gelen hastalıkların önlenmesine de katkı sağlar. Kademeli fan ayarı sayesinde dört mevsim kullanılabilen bu ürün, yaz aylarında da rahat bir ortamın oluşturulması için tercih edilebilir. Yaz ve kış aylarında farklı ürünler alarak masraf yapılmasının önüne geçen Alf vantilatör, son derece işlevseldir. Alf Bf20en Eliptic fanlı ısıtıcı/soğutucu vantilatör yorumları da ürünün kullanıcıları memnun ettiğini gösterir niteliktedir. Gerçek kullanıcıların deneyimlerine Trendyol’un ürün sayfasındaki değerlendirmeler bölümünden kolayca ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar eşliğinde bu ürünü sadece birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz. Siparişiniz kısa sürede adresinize teslim edilir.