Albonishop X-tender Serbest Kullanıma Uygun Damarlı Realistik Titreşimli 7 Cm Uzatmalı Penis Kılıfı-lv1066f

969 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Albonishop X-tender Serbest Kullanıma Uygun Damarlı Realistik Titreşimli 7 Cm Uzatmalı Penis Kılıfı-lv1066f

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Albonistore Satıcı Ünvanı: EKAY SAĞLIK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326028112472110 Vergi Kimlik Numarası: 3260281124
    Bu ürün Albonistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lovetoy X-TENDER Realistik Titreşimli 7 cm Uzatmalı Penis Kılıfı-LV1066F Ürün AçıklamasıMaksimum zevk için süper yumuşak bir doku özelliğindedir.Maksimum temas ve uyarılma sağlamak için iç kanal pürüzsüz dokudadır.Gerçekçi et doku özelliği vücut ısısına anında adapte olur ve yansıtır.Esnek olmasından dolayı her penis boyuna rahatlıkla uyum sağlar.Dolgu penis ucu gerçekçi görünüm ve gerçek dokunuş hissini verir.Dış yüzeyi gerçekçi damarlı doku detaylarından oluşur.Doğal duygu hissi oluşturması için penis ucu 1.5” (3.81 cm) tasarlanmıştır.Peniste toplam 7 cm uzatma sağlayarak penisi göründüğünden daha kalın ve uzun olmasını sağlar.Ultra yumuşak çok gerçekçi detaylı ten dokusunda uzatmalı titreşimli penis kılıfı,testis kavrama halkasıyla daha kontrollu ilişki imkanı sağlayabilen özel titreşimi sayesinde Klitorisi uyarır.Ereksiyon halindeki penis boyunu artırmada kullanılır.Et doku kalınlığı normal penis kalınlığına çevresel olarak %70 kalınlık sağlayacaktır.Her çeşit vibratörün üzerine takılabilir.Uzatmalı kılıflar ile neden daha fazlası olmasın?Ürün ÖzellikleriMalzeme:TPERenk:Ten RengiPil:3 x AG13 (dahil)Kanal İç Çapı:3.5 cmPenis Kanal Uzunluğu:14 cmUç Dolgu Kısım(Uzatma):7 cmÜrün boyutu:21 cm.?4,5 cmÜrün ağırlığı:237 gPaketlenmiş Boyut:10,9 * 5,9 * 21 cmPaketlenmiş Ağırlık:270 g
Geri Bildirim Ver