Albonishop Fantasy Extension Elit Kumandalı Titreşimli Esmer 22 Cm Uzatmalı Silikon Penis Kılıfı

9.999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Albonishop Fantasy Extension Elit Kumandalı Titreşimli Esmer 22 Cm Uzatmalı Silikon Penis Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Albonistore Satıcı Ünvanı: EKAY SAĞLIK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326028112472110 Vergi Kimlik Numarası: 3260281124
    Bu ürün Albonistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fantasy Extension Elite Uzaktan kumandalı Titreşimli 22 Cm Brown Silikon Penis KılıfıÜrün AçıklamasıFantasy X-tensions Elite ile penisinizi anında bir zevk makinesine dönüştürün! Uzaktan Kumandalı 3 inçlik Titreşimli Mega X-tension, aynı anda hem uzunluğunuzu/etrafınızı artırabileceğiniz hem de titreşebileceğiniz türünün ilk örneğidir! Ultra hijyenik Elite Silicone'den üretilen bu artırıcı kılıf, bir eldiven gibi oturur ve ikinci bir deri gibi hissettirerek kullanıcılara ekstra uzunluk, daha fazla çevre ve maksimum güven sağlar. Partnerinizi memnun edin ve yeni gizli silahınızla utanç verici yarı yolda hayal kırıklıklarından kaçının! ED ve kaygısı olan kişiler için mükemmel olan Fantasy X-tensions Elite güçlendiriciler, her iki ortağın da takdir edeceği sonuçlar verecektir.Silikon Fantasy X-tension Elite ürününüz mükemmel bir uyum için taban kısmından kolayca kesilebilir. Çoğu bedene uyacak kadar esnektir ve daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olacak kadar sıkıdır. Her iki partner de çıkarılabilir uzatıcılarla daha derin penetrasyonun keyfini çıkarırken, ultra gerçekçi kılıf kullanıcıyı her yönden %66 daha kalın yapar. Bu sen olabilirsin!Ürün Özellikleri8.9 cm Çıkarılabilir Uzatıcı%66'ya Kadar Çevre EklerYüksek Kaliteli Elit SilikonGerçekçi Dokular ve DetaylarMükemmel uyum için kırpınÜrün İstenirse Boyu Kesilerek Kendinize Göre Tasarlayabilirsiniz.Ürün Uzunluğu: 22.9 cm Ürün Çap Baş Kısmında Sona Doğru Kalınlaşmaktadır: 4 - 4.5 cm Uzatma Aparatı Uzunluğu : 8.9 cm İç Uzunluk: 21.1 cm Malzeme: Yüksek Kaliteli Elit Silikondan Üretilmiştir. titreşimli:EvetMalzeme:Silikonşarj edilebilir:Evetpiller:Lityum İyonDakika cinsinden şarj süresi:90Dakika cinsinden çalışma süresi:90 (DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR)Uzaktan kumanda:EvetAğırlık:0.41gPD4155-29"Fantasy Extension Elite Uzaktan kumandalı Titreşimli 22 Cm Brown Silikon Penis Kılıfı" Ürününü Neden Tercih EtmelisinizSilikon Fantasy X-tension Elite ürününüz mükemmel bir uyum için taban kısmından kolayca kesilebilir. Çoğu bedene uyacak kadar esnektir ve daha uzun süre dayanmanıza yardımcı olacak kadar sıkıdır. Her iki partner de çıkarılabilir uzatıcılarla daha derin penetrasyonun keyfini çıkarırken, ultra gerçekçi kılıf kullanıcıyı her yönden %66 daha kalın yapar. Bu sen olabilirsin!
Geri Bildirim Ver